İtiraf ediyorum, üzüldüm..

Tedavi sürecinin gerekip gerekmeyeceğini bilemezsin.
Ama bir muayene olmalısın bence.
Bilmediğin çok basit ya da komplike bir şey olabilir.
Uzun bir tedavi süreci gerekmeyebilir.
Ama adını koymalısın.
Bunun dışında kesinlikle nasip meselesi. Ama kul da elinden geleni yapması lazım.
Ben her zaman derim: doğmamış bir çocukla imtihan edilmek, doğmuş bir çocukla imtihandan daha makbuldür.
Hayırlısı olsun her zaman.

Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Sizi anlayabiliyorum uzun zaman olmuş umutlarınız tükenmeye başlamış ama uzman desteği alan bir çok insan var. Aşılama demişsiniz ama belki gerek kalmayacak, doktora gitmeden bilemezsiniz. İyi düsunmeye çalışın önce. Doktora gidin aşılama vs o tarz bir tedavi düşünürse doktorunuz müsait oldugunuz (yaz tatili vs) bir dönemde düşünrsünüz.
Kolaylıklar dilerim.

Canim inş rabbim en yakin zamanda bebek nasip eder muhakkak bi zamanki vardır onun
Bugün bi arkadasimdan haber aldim onlarda bebek için ugrasiyorlardi esinde spremlerinde bi sorun vardi tup bebek ve asilama falan denediler sonuç vermemis tam ümidi kesip herşeyi biraktiklarinda arkadasim hamile kalmis suan 6 haftalık mis

işaretlediğim kısım tam da yazmak istediğim şeydi ki sen zaten herşeyin farkındasın.
yaşının 28 olduğunu gördüm.bebek için ideal yaştasın ve de ertelememelisin bence.
her tedavi komplike ve zor olacak diye bir durum yok.
dr. lar yumurtlama takibin den tut ta aşılamaya kadar bir sürü yöntem ile yardımcı oluyorlar ki bunlar tüp bebek tedavisinin yanında çoook basit tedaviler.
öyle rapora filan da ihtiyacın olmaz aşılamada filan.
niye gözünde büyüttün ki bu kadar.
önce iyi bir d.r seçeceksin ve onun takibi altına gireceksin.
bu arada eşinin de mutlaka testinin yapılması lazım.
ben vakit kaybetmeden bu işe eğilmeni tavsiye ederim.
o komik yöntemlerin de faydası var bu arada söyleyeyim.dr.lar bizzat kendileri tavsiye ediyorlar zaten.
mantıklı açıklamaları da var

Teşekkür ederim. Umut oldunuz :)

Rabbim başta sana sonra tüm isteyenlere çocuk nasip etsin
(bende dahil)
amin...

Amin arkadaşım..Sağlıkla en hayırlı zamanda inşallah..

Doğru söylüyorsunuz.
Gideceğim inşallah..

Teşekkür ediyorum.. İnşallah hayırlısı olsun.

Ben bi dönem doktor doktor gezdim tuvalet köşelerinde elimde tek Çizgili testlerle Ağladım. Tek tüple hamile kalmam cok zordu. Aşılama vs düşünürken araya bisiler girdi olmadı. Sonra hic ummadığım bir günde üstelik ovulasyon tarihimde bile değilken hamile kalmışım kaldım : ) az cok biliyosun yaşadıklarımı evli bile değildik aldırmaya kıyamadım. Simdi yedi cücelerin en küçüğü kucağımda tek elle sana bunları yazıyorum : ) umudunu yitirme elbet zamanı vardır

Hayırlısı olsun , inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.

O komik dediğiniz yöntemler çok masum aslında , bu forumda bir de sallama mıydı neydi öyle bir yöntem okumuştum o daha değişikti . Bu yöntemle de hamile kalanlar vardı . Allah aratmadan nasip etsin .

Allah gonlune gore versin canim

Amin hepimizin inşallah. Teşekkür ederim :)

Evet elmayra Biliyorum.
Allah ol derse oluyor işte..
Vakti değil demek ki.. Hayırlı vakitte gelsin inşallah..

Sağlıkla büyüsün bebişin..
Mutlu olmana çok sevindim..
Darısı başıma :)

İnşallah teşekkür ederim..

Sallama mı
İlk kez duydum bunu.
O nasıl oluyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…