- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.15 dk kadar evvel elimdeki tek çizgili teste bir kaç dk ara ile baktım..
Hala tek çizgiydi.. Bu yaptığım kaçıncı test bilmiyorum.
Başlarda hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısı bu ise versin.Yoksa olmasın.
Belki bizim evliliğimize çocuk yakışmıyor şuan diye konuşurdum kendimle..
Ama bu cümleler bana iyi hissettirmez oldu.
Tam 1 yıl oldu çocuk düşünüyoruz..
Sanırım bu kadar zaman olmayınca iş ciddiye bindi.
Sorun var diye düşünmeye başladım.. Korkar oldum.
Aslında bu 1 yıl özel bir dikkat ve çaba göstermedim.
Yumurtlama günlerine bile her ay dikkat etmedik, edemedik.
O hemen kalkmama, ayakları kaldırma gibi önerileri de denemedim komik geliyor da bana biraz
Sanki olacağı varsa onlarsız da olur diye düşündüğümden biraz da rahatlığımdan..
Eşim son aylarda dr a gidelim dese de kendimce hep bir bahanem var.
Hayırlısı bu demek ki zorlamamak lazım gibi bir düşüncem bile var utanarak söylüyorum.
Ayrıca o tedavi süreci beni korkutuyor.
Hiç sırası değil. Hastanelerde dr peşinde koşacak gücüm yok.
Zaten 1. sınıf okutuyorum. Aşılama falan olunca 1 hafta 10 gün raporlu olup evde olman gerekiyormuş.
Öğrencilerimi ihmal etmek istemiyorum..
Ama bu erteleyişler bana ciddi bir üzüntü olarak dönecek sanki..
Üzülmüyordum ille olsun demiyordum ama üzüldüm bugün.. Öyle işte paylaşmak istedim..
Gerçekten o komik yöntem sayesinde oldu eminim diyor musunuz?
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin evlatlarınıza..
Canim inş rabbim en yakin zamanda bebek nasip eder muhakkak bi zamanki vardır onun15 dk kadar evvel elimdeki tek çizgili teste bir kaç dk ara ile baktım..
O hemen kalkmama, ayakları kaldırma gibi önerileri de denemedim komik geliyor da bana biraz
Sanki olacağı varsa onlarsız da olur diye düşündüğümden biraz da rahatlığımdan..
Hayırlısı bu demek ki zorlamamak lazım gibi bir düşüncem bile var utanarak söylüyorum.
Zaten 1. sınıf okutuyorum. Aşılama falan olunca 1 hafta 10 gün raporlu olup evde olman gerekiyormuş.
Üzülmüyordum ille olsun demiyordum ama üzüldüm bugün.. Öyle işte paylaşmak istedim..
işaretlediğim kısım tam da yazmak istediğim şeydi ki sen zaten herşeyin farkındasın.15 dk kadar evvel elimdeki tek çizgili teste bir kaç dk ara ile baktım..
Bizim iki bebeğimiz olmadı, düşünmeye Başladıktan altı ay sonra Dr gittim bir yıl sonra doktor doktor gezmeye başladık. Hepsi hiç bi sorun olmadını söyledi anlayacağınız iki sorun olmadı halde olmadı. Sonra çok iyi bir hastaneye gitmeye başladım yine sorun olmadı söylendi bir kaç ay sonra artık aşılama yaptırmak isteğimizi söyledik testler Şunlar bunlar derken geçen yıl kadın ayına karar verdik o ay hamile oldumu öğrendim. Eğer istiyorsan yılmamak gerek şuan dört buçuk aylık bir oğlum var Dünyaya değer. Eminim vardır bir zamanı yaşadıklarınızı çok iyi Anlıyorum size umut olması için yazdım:)
Rabbim başta sana sonra tüm isteyenlere çocuk nasip etsin
(bende dahil)
amin...
Tedavi sürecinin gerekip gerekmeyeceğini bilemezsin.
Ama bir muayene olmalısın bence.
Bilmediğin çok basit ya da komplike bir şey olabilir.
Uzun bir tedavi süreci gerekmeyebilir.
Ama adını koymalısın.
Bunun dışında kesinlikle nasip meselesi. Ama kul da elinden geleni yapması lazım.
Ben her zaman derim: doğmamış bir çocukla imtihan edilmek, doğmuş bir çocukla imtihandan daha makbuldür.
Hayırlısı olsun her zaman.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Sizi anlayabiliyorum uzun zaman olmuş umutlarınız tükenmeye başlamış ama uzman desteği alan bir çok insan var. Aşılama demişsiniz ama belki gerek kalmayacak, doktora gitmeden bilemezsiniz. İyi düsunmeye çalışın önce. Doktora gidin aşılama vs o tarz bir tedavi düşünürse doktorunuz müsait oldugunuz (yaz tatili vs) bir dönemde düşünrsünüz.
Kolaylıklar dilerim.
Canim inş rabbim en yakin zamanda bebek nasip eder muhakkak bi zamanki vardır onun
Bugün bi arkadasimdan haber aldim onlarda bebek için ugrasiyorlardi esinde spremlerinde bi sorun vardi tup bebek ve asilama falan denediler sonuç vermemis tam ümidi kesip herşeyi biraktiklarinda arkadasim hamile kalmis suan 6 haftalık mis[/QUOTE
Ne mutlu ona. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.. :)
işaretlediğim kısım tam da yazmak istediğim şeydi ki sen zaten herşeyin farkındasın.
yaşının 28 olduğunu gördüm.bebek için ideal yaştasın ve de ertelememelisin bence.
her tedavi komplike ve zor olacak diye bir durum yok.
dr. lar yumurtlama takibin den tut ta aşılamaya kadar bir sürü yöntem ile yardımcı oluyorlar ki bunlar tüp bebek tedavisinin yanında çoook basit tedaviler.
öyle rapora filan da ihtiyacın olmaz aşılamada filan.
niye gözünde büyüttün ki bu kadar.
önce iyi bir d.r seçeceksin ve onun takibi altına gireceksin.
bu arada eşinin de mutlaka testinin yapılması lazım.
ben vakit kaybetmeden bu işe eğilmeni tavsiye ederim.
o komik yöntemlerin de faydası var bu arada söyleyeyim.dr.lar bizzat kendileri tavsiye ediyorlar zaten.
mantıklı açıklamaları da var
:) Evet herkes böyle söylüyor.
Komik olsa da denemek lazım demek ki..
Dr konusunda da şanssız biriyim.
Bu da erteleme nedenlerimden biri aslında.
Kendimde çok neden yarattım yani
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar desteğiniz için..
Allah gonlune gore versin canim
Ben bi dönem doktor doktor gezdim tuvalet köşelerinde elimde tek Çizgili testlerle Ağladım. Tek tüple hamile kalmam cok zordu. Aşılama vs düşünürken araya bisiler girdi olmadı. Sonra hic ummadığım bir günde üstelik ovulasyon tarihimde bile değilken hamile kalmışım kaldım : ) az cok biliyosun yaşadıklarımı evli bile değildik aldırmaya kıyamadım. Simdi yedi cücelerin en küçüğü kucağımda tek elle sana bunları yazıyorum : ) umudunu yitirme elbet zamanı vardır
Hayırlısı olsun , inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
O komik dediğiniz yöntemler çok masum aslında , bu forumda bir de sallama mıydı neydi öyle bir yöntem okumuştum o daha değişikti . Bu yöntemle de hamile kalanlar vardı . Allah aratmadan nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?