İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

haklısın......

Sen o üyeye bakma. O çok başka bir açıdan bakıyor hayata belli.
Elbetteki yardım istemek hakkın. eşinde yardım etmek zorunda. Sadece senin tepkilerini kontrol edememe sorunun var. Kocan da biraz laftan anlamayan bi tip galiba. Hayır mikserle cırpma dediğin halde, ikinci kez hala aynı şeyi yapması tuhaf. İnadına mı yapıyo, yoksa kafası mı basmıyo

Bir evin erkege ve kadina ihtiyaci vardir
Hayat musterektir
Ev isi sadece sizin ustunuze vasife degildir ama esinizinde ustune vasife degil.
Resmen kocana koca olmussun
Ben eski kafali bi kadinim herkes essittir lafi bana gore degil sanirim
Kocami yatak odasina goturdum orda baska is verdim geldi gene mutfaga blendirla karistirdi.
Roller karismis sizin evde yarin obur gunde kocam beni anlamiyorlar basliyo.
Yahu siz kocaniz size adamlik yapsin istemiyosunuzki .
Ev isine yardim etmiyo.
Bune ya tutun bi hanim abla oda kazansin sizde kaliteli zaman gecirin esinizede is buyurmazsiniz.

Yaşınız kaç sizin

Anlatım tarzınızdan yaşınız küçük ve tecrübesiz

Yada geçmişle günümüz arasında gel gitler yasayan

Benliğini oturtamamış biri gibi geldi

Hayatınızın kilit noktası sizsiniz sakin düşünüp hareket edin

Yurdum kadınını bilmez misiniz kraldan fazla kralcıdır büyük kısmı. Erkekleri kendilerinden üstün gören kadınlarla dolu memleket. Bakın. Sizde neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. Siz de çalışıyor musunuz? Yoruluyor musunuz? Evet. E o zaman her işiniz ortak olmalı. Eşiniz ev arkadaşınız olsaydı yarı yarıya yapmaz mıydınız her şeyi. Niye evlendik biz. Hizmetçilik için mi. Ben para kazanıyorsam tüm işimi kendim yapıyorsam eşim ne işe yarıyor beni daha da yormaktan başka. Yer içer kendime bakardım o zaman. Siz haklısınız. Bakın ben henüz atanamadım. Ona rağmen eşim çok yardımcı. Çocuk çok zor. İşten geldikten sonra çocuk onundur. Ben ne kadar bakıyorsam o da aynı şekilde. Madem ev işleri benim. Dışarda ki iş eşimin. O zaman bebek ortak olur. Bu kadar. Siz çok haklısınız kesinlikle

ben inadına yapıosun diyorum oda takıntı yapma istersem salatayıda bunla karıstırırım diyo gıcıklaşıo işte evet kontrol edemiyorum çok pişman oluyporum sonra o tetiklio bende cıkmaza sokuom ilişkiyi

Cocuk yok evde temiz kalir her sey. Aksamdan aksama fazla dagitamazsiniz heralde. Düzen oturunca islerin azalir zaten. Her gun 30 dk is yapsan, bulasik yikayip ortaliktaki camasirlari toplasan yeter artar bile.

Yemekleri haftalik yapmaya yapmaya calis, dondurucuya koy cumartesi aksamdan. Hafta boyu rahat et.

Yardim konusunda da mutfaga sokma bence. Cok dagitiyorlar nedense. Sonra yine bize is cikiyor.

Sofra kursun, ev supursun, banyo yikasin vs daha iyi sanki.

Sende sakin ol. Biraz daha rahat davran.

Ikinizde birbirinize siddet uygulamayin bu hiç doğru degil. Yavas yavas ilerler bu durum, sonra aliskanlik yaparsiniz. Hatirla cocuklugunu hoş muydu bu? Senin cocuklarin boyle mi buyumeli? Esinden cok sen siddete karşı olmalisin.

Bu kadar detayci davranip sogumayin birbirinizden.

24 e girdimm işten cıkacaktım acele yazdım

canım benim ah keşke anlasa

aslında merhametsiz die düşünüodum ne bileyimmm onu cokseviyorum üzmek istemiyorum ama b ağlayınca o hiç ağlamadı ben dayanamadım ağladım dün
Sıkıntı yapma. Benim kocam ben hasta iken yapar sadece aksi taktirde bir tek siniyi kaldirir getirir.
Eve gekirken ekmek alir. Ama sikayet etmiyorum. O calisiyor ben evdeyim. Sadece zoruna giden seyler oluyor tabi. Mesela sabah dusa girdigim zaman cayi koya koy derim bakarim hic birsey yapmamis uzulurum. Oysaki o banyodan cikasiya kadar meyvesini hazirlarim yada kahvesini yaparim

Bu arada benim dediklerim calismayan bayanlar icin. Ben calismadigom icin sorun etmiyorum ama calissam sorun ederdim. Sende calisiyorsan tabi yardim etse iyi olur

Hakketen buyutcek bisey yok.
Evlilikte biri atesken digeri su olmali.Bu sekilde yurumez,yuruyemez...
Sabir cekin ,derin nefes alin ,icinizden 10 a kadar sayin ve sonra cevap verin,emin olun ilk tepkiniz kadar egir tepki veremeyeceksiniz bunlari yapinca
Rabbim yuvaniza huzur ,muhabbet versin insh

dimi ama tek ben suçlu değilim 8 *5 çalışıyorum bnmde takay-tım olmuo temizlikçi bayanda almıo ayda 1 en azından yüküm haififler

Bence psikologa falan ihtiyaciniz yok. %100 haklısınız çünkü.

Şu eşden yardim bekleme laflarina gıcık oluyorum. Arkadaş konu sahibi de çalışıyor eşi de. Ikisi de eşit. Ikisi de insan. Ikisinin de eloi kolu var. Niye sadece isleri bayan yüklensin. Zaten "yardim" kelimesini bile sacma sapan buluyorum. Asla yardim demem buna. İkisinin de görevi. Niye fedakarlıkta bulunan hep kadınlar. Kimse buna mecbur değil.

Şu erkekleri de yine bu mantık şımartiyor iiste. Yeni nesil annelerden de umudum yok yine cogu ayni, çocuklarıni da yine boyle yetistirecekler. Ondan sonra kadinlar niye eziliyor niye 2. planda. E bu zihniyetin sebebi yine kadinlar.

Karı koca çalışıyorsa eşler işleri ortak yapmalı.. neticede konu sahibide maddi konulardak destek.
Bide iki kişisiniz ne kadar işiniz olabilir ki.. bu arada bende ilk misafir gelecek sandım.. o kadar telaşlı davranmışsınız ki..

Yardım etmeyecek çünkü işler onunda işi. Siz ne yapıyorsanız o da yapmak zorunda. Haklısınız siz. Hem de sonuna kadar

Boyle yorumlar görünce icim rahatliyor, mutlu oluyorum resmen ya tam tersi düşüncelere anlam veremiyorum kadinlar kendilerini bu kadar eziyorlar, adamlar napsin olsun yine de esitiz ben de ev isinde ortagim diyecek degiller ya. Rahatina bakmakla kalmaz kendini üstün görür tabi.

Haklisin yazdiklarinda. ALLAH nasip ederse erkek cocuk verirse herseyi yaotiracagim ve yapmasinin normal oldugunu asilayacagim.
Ilginc tarafi annelerine yardimci olan eslerimiz karilarina gelince el ayak cekiyorlar. Gıcık oluyorum. Ortaklasa bolusmedikleri icin isleri yardim etmiyor diyoruz. Yardim etsinler is bolusmesi orada kalsin. Raziyiz okadar yani... bu duzen degismez maalesef.

Bazen esimin verdigi ornek, teyzesinin kiz. Hem calisiyor hem cocuklarina bakiyor hem evee bakiyor vs. Dedim banane ozama teyzenin kizi gibi biriyle evlenseydin kusura bakma ben oyle olamam dedim. Beni. Huyumu suyumu biliyodun. Ben sana iyi huylarimdan önce kotu huylarimi saydim demistim.
Vs. Vs... :)))
Aielelerden geciyor.

Kesinlikle yaa. Yine biz yetistiriyoruz her tür zihniyeti. Ben de hem oglum hem kizim olsa esit yetiştiririm kesinlikle. Ama cevre de etkili. Ananesi babannesi vs bile küçükken dahi her işi kiza buyuracaklar, erkek kendini zaten farkli gormeye bsslayacak, kiz işi bu erkek işi değil diye kafasina yerlesecek yine. Off daha burdan başlıyor hersey sinirlendim yine

Şu ev isi ve yemek konusunda adamlari darlayip, o alincak, bu yapilcak kalk et, hadi bik bik bik diye beyin kemiren kadinlara ben bile ifrit oluyorum.

Bu kadar kavga cikarticaksan iki yemek icin hic yapma madem yardim etmiyorsa. Biz bazen tost bile yiyoruz aksamlari veya herhangi hizli hazirlanacak basit biseyler. Noluyor ac mi kaliyoruz, doyuyoruz.

Yorulduysan ve yardim yoksa, yapmak zor geliyorsa yapma ogun hizli hazirlanacak birkac bisey cikart. Ha o zaman adam gelir ben 5 cesit istiyordum virt zirt eder o zaman lafini soylersin. Omur torpususunuz yeminle

Bende yaptircam.
Erkek isi kiz isisi yok.
Evlendigi zaman esiyle paylassin herseyi.
Ben yaptircam. Zaten en tahamul edemedigim seydir. Erkeklerin yan gelip yatmasi.
Ama iste dedigin etkenlerde var.
Ulen cocugumuz olacka olsa dusunki isim koyma isi bike memleket meslesine donuyor. Kv diyorki cocugunuz olursa ben bakmam (zaten ona teslim etmem) hemde bir kac ay omce bize geldiginde. Torun okursa adini arda koyacagim dedi. Ben şok oldum. Biz ne gune duruyorsak. Kendi kendine karar vermis.
Bende dedim en nefret ettigim isimdir arda. Ki gercektende sevmem. Kiz okursada ilayda koyacakmis. Dedim ilayda dilara vs. Oyle isimleri sevmem. Olacak cocuklarin isimleri hazir zaten.
Kendi kendine isim koyuyor sinir oldum bian. Hem bakmayacak (bakmayacak olmasina demiyorum demesine kiziyorun) hemde isim koyacak. Zaten 2 oglu var en buyugu benimle. Ilk torun olacak. Gorende 10 15 tane torunu varda bikmis der.

Kadın çalışıyorsa Maddi destek oluyorsa erkek de ev işi yapmak zorun da. Ki kadın çalışmasa bile yardımcı olabilir bu birlikte bir şeyler yapma isteği ile alakalı. Ama sizin ciddi bir öfke sorununuz olabilir blendırı atmak vs biraz fevri ve ağır olmuş ki ağladıysa eşiniz büyük ihtimal daha önce görmediği hal ve hareketlerdir. Kendinize iş harici sosyalleşebileceğiniz eşiniz olmadan bir şeyler yapabileceğiniz ev dışında bir uğraş bulun derim ve mutlaka sakinleşmek için bir şeylere sığının terapi mi anlarsınız dua mı bilemem. Bu şekilde biraz daha tartışırsanız karşınızda aynı tepkiyi verirse saygı yitirilir ve üzülen her zaman ki gibi yine kadın olur sevgi ile kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…