İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

Kesinlikle haklısınız ama üslubunuz yanlışş..
Ayrıca sanırım eşinizde algılama anlama sorunu var... yanına gitmenizi özür olarak anlayıp aynı hatayı sürdürmüş blendri kafasına atmadığına şükretsin.. etraf batıyo dedğinizde nasıl bir insan aynı işleme devam eder ki ? ya bilerek yapıyor yada gerçekten zeka problemi olabilir.
Bence açık açık konuşun öncelikle.. vereceği cevaplara göre yolunuzu belirleyin.. sizde robot değilsiniz yorulmanız çok normal..

regl mi olacaksınız

yani yoktan kavga çıkmış gibi

net olun, yardımı şimdi istiyorsanız şimdi diye belirtin

blender orada etrafı batırı ise ocakta blender ile olmaz şu kaşığı al ve karıştır deyin

adamın beyninizi okumasını beklemeyin siz üzülürsünüz yoksa

bir de 5 te çıkıyorsanız orası istanbul değilse 5.30 da evdesiniz

iftar 8.30 civarında ortalama hadi sizinki 8 olsun

2,5 saatte ziyafet sofrası çıkar iki kişiye yemek sıkıntı olmamalı

germeyin kendinzi oluruna bırkaın temizliği vs yi

Aynen katılıyorum . ben evden 7 de çıkıyorum 5 te geliyorum bir çocuğum var eşim yardım etmez.çıtamı düşürdüm.beklentim sıfırın altında.eksilerde.böylece yardım etmiyorsun diye hiç kavga etmiyoruz.size rahat batmış.bırakın küçük şeylerden kavga etmeyi.birbirinizden soğumayın.sonra adam mutluluğu dışarda ararsa sakın kızma.hadi bakalım kocanla bu günlerin kıymetini bilin.eğlenin yürüyüşe çıkın film izleyin.... adam iyiki seninle evlenmişim desin.hadi bakem...abla sözü dinle

Evet yorgunsan söyle yorgunum de.bi çorba yap tost yap.tamam mis.beğenmezse daha iyisini buyursun kendi yapsın.yogunken senden çok şey beklemesin.sende kendini yorma.boşuna kavga edip birbirinizden soğumayın

cnm emin ol bu tarz kavgalar her ewlilikte olur ama sen sinirlerine hakim olamiyosun gbi.. çok zor şeyler atlatmışn özellikle düşük insanı çok yıpratıyor.. olumlu düşünmeye çalış. Allah yardmcn olsn

Terapiye gidemiyorsanız evlilik kitapları okuyun. Açın youtube de karı koca ilişkilerine dair seminer programlarını izleyin. Huzurlu mutlu insanlarla diyalog kurmaya çalışın. Siz değiştikçe evliliğinizde güzelleşecektir. Sevginizi yıpratmadan şu an neler yapabileceğinize bakın bence. Sonrası zaten siz farkındalığınızo arttırdıkça gelir

Arkadasim eşini bu kdr darlarsan yarın obur gun bu hallerini inan mumla ararsin.. Ne adamlar var nefes almaktan aciz kucuklugunden beri kiz kardesi annesyle sofra hazirlamis kendi sadece oturma zahmetinde bulunmus adamlardan bunlari bile goremeyen milyonlarca kadin var ha dogru mu! degil! ama malesef ki boyle yetistirilen bir toplumuz. Şoyle söyleyeyim eşime bir gün olsun kalk git otur sunu suraya koy demedim darlamadigim icin adami her isimde yardim eder. ilk on dakikasi yoktur yanimda ama ben cagirmam azicik anlayış varsa kendi gelir zaten derim ve hemen is yaptigimi gorup koşarak gelir yardim eder neden cagirmiyosun diye de bana çıkışır. Bugun mesela isim yoktu tum evin temizligini yaptım duydugunda inanilmaz kizdi kendini yoruyosun agir isleri bana biraksaydin diye ve biraksaydim eminim ki yapardi yapmisligi cok var.. universitede yalniz yasadim bunlardan gocunacaksam niye evlendim. Sanada hak veriyorum ama tek tavsiyem adamlari bu kadar darlamayin bulmusken bunamayin ne insanlar görüyoruz her gun burada sahit oluyoruz.. evliligini yipratma canim benim uzun oldu ama taktigin dert dert degil al karsina guzelce konus ben seni cagirmicam artik gorebiliyosan halimi sen gelirsin isin ucundan tutarsin vucudum kaldırmiyor bu konular yuzunden tartismak istemiyorum de yine mi yapmiyo iste o zaman cingar cikarabilirsin

Canım seninle konuştuk detaylı, psikologa git lütfen.
Erteleme bunu , evliliğine olumsuz yansıyor herşey.

Eşin iyi ve anlayışlı bi insan geçmişten seninle gelen bazı şeyler senin huzursuz ve mutsuz olmanı sağlıyor. Eşinin bi suçu yok.
Psikolojik destek şart sende farkındasın herşeyin.

Cok asiri tepki veriyosunuz.
Kendince yardim etmesi guzel bisey.
Senin dusunmen yeter yardimin yeter, onemli dgil tadinin kotu olmasi altina yanmasi de. Simdi o tatli 10 uzerinden 10 alsa, ama sen ayri odada can yoldasin ayri odada otursaniz neye yaradi o tatlinin 10 numara olmasi? Oysa az dibinede yansa, yanlista olsa, ama yeterki beraber oturup " nasilda yaktik ama" diye guluserek yeseniz iste budur dunyaya bedel.

Erkeğin soğuması çok kötü oluyor
Erkek soğursa dönmüyor düzelmiyor
Kadın evim yuvam çocuğum vs diyor ama erkek demiyor
Soğumasına zemin hazırlıyorsunuz yapmayın
Elbette yardım etse güzel olur
Etmezse de dünyanın sonu değil
En önemlisi huzur
Öyle narin kelebek ki
Uçarsa geri gelmiyor Allah korusun

canim esine cok yuklenme .
ama bunun icin genislemen lazim . bazi yönteer var tabi . terapi olsa cok iyi olur ama size zor ise yer para vs. imkni yoksa kitap alabilirsiniz canım. bak kesinlikle bana cok iyi gelen Dogan CUCELOGLU .ICIMIZDEKI COCUK . bu kitabi al canim oku . Böyle insanları okumak da fayda veriyor. bir de benim nacizene tavsiyem kuran -kuran meali oku o da bi ferahlik veriyor.

tayinci olmak cok zor gerçekten yalniz değilsin inan ki . senin gibi bir suruyuz . bir yere alismak en az2 yil aliyor.

bir de sinirlenince aklina sinirlenecegin seyin esini uzmekten onemsiz oldugunu getir . zamanla oluyir bazi seyler.

isleri kafana cok takma bir de zamani Genişlet dar zamanda is yapma genis vakitte yap . mesela gullaci ertesi gune birakabilirdin . gibi.

eşin de insan o da süper guclere sahip değil. sen ona kizmak istemiyorsun ama degisteremiyorsun yine kiziyirsun degil mi? insanin kendini degistirmesi bile zorken karsidakinden degismesini beklemek sacma degil mi ? :) oldugu gibi kabul et.

bir de gunluk 15 dk her isi birakip sessiz ortamda saatin tik taklarini dinle . bi muddet.

öküzler egoistler hepsi aynı

çok teşekkür ederim

sonunana kadar katııyorum cümlelerinize

ya dört 4 lük olsun istiyorum çarsaflara kadar ütülüyodum başlarda bıraktım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…