İtiraf ediyorum babamın hastaneye yatmasından çok etkilendim her ne kadar kardeşime belli etmemeye onun moralini yüksek tutmaya çalışsam da babamdan bir fotoğraf eşyasını gördükçe ağlamaklı oluyorum.
Seni çook seviyorum canımm babam sen ebnim her şeyimsin bir an önce iyileşip evimize gel
itiraf ediyorum, bana defalarca ettiğin evlilik teklifini kabul etmedim, bir 100 kere daha etsen de kabul etmezdim ama geçenlerde arayıp artık vazgeçtiğini diyince gene de çok zoruma gitti bea. Niyeyse :/
itiraf ediyorum anne...o çarşafa çamaşır suyunu ben dökmüştüm sen evde yokken arkadaşlar ile bir sokak köpeğini bizim evde bizim banyoda yıkamıştık üzerinden yirmi yıl geçti ama ben hatırlıyorum.
İtiraf ediyorum,bana iftira atan kim varsa foyalarını ortaya çıkarmak bana iyi geliyor...Allaha havale ediyorum bazılarını ve gerçeklerin ortaya çıkacağına inanıyorum bir şekilde............
itiraf ediyorum: senden nefret ediyorum. ve sana hiç üzülmüyorum. biliyorum kötü şeyler yaşadın belki benimde hissettiklerim çok günah ama elimde dğeil. nefret ediyorum senden... iyi günümdeyken yanımda, ihtiyacın olduğunda yanımda ama kötü günümde arkamdan kuyumu kazdığın için. zavallısın sen. Allah seni ıslah etsin !!!