İtiraf etme oyunu

o zaman bende itiraf edeyim :)
geldmi gitmek bilmeyen insalardan hazetmiyorum bir süre sonra konuşcak şey kalmıyor, sıkılıyorum :)
en yakın arkadaşımda geldmi gitmek bilmiyor gece taksi çağırmak zorunda kalıyorum
bize geleceği zaman ekiyorum bazen

İtiraf ediyorum o facede kabul ettiğin kişi benim aslında sandığın kişi değilim

Itiraf ediyorum, sinirlerim tepemde.
kafami dagitmak icin oyun oynuyorum.. daha hos smileyler kullaniyorum. insallah ise yarar..

İtiraf ediyorum mutsuzum huzursuzum içime otumuş gitmek bilmeyen öfkem,sinirim,kinim var ve bunu kimseye yansıtmadan zorla da olsa mutluluk pozları veriyorum

İtiraf ediyorum tüm aileni hatta sülaleni facede gizlice gözetledim baktım hepsine

itiraf ediyorum, hayatimdaki insanlara aciyorum. benimle ugrasmak zorunda kaliyorlar. asiri dengesiz bi inasanim. bu dengesizliklerim beni bile yorarken onlar nasil yorulmuyor hayreett

İtiraf ediyorum;

Babamla kavga ettigimizde odamin lambasini, sonra da gidip banyonun lambasini ve muslugu açik birakiyorum.
Amaç:
Babam daha çok elektrik ve su faturasi ödesin.

İtiraf ediyorum yaptığım kürler, ekmeği kesmem yemekleri azaltmam işe yaramış şimdilik tam 3 kil vermişim

İtiraf ediyorum, artık kendime katlanamıyorum.

Kendinden sıkılmak... Bu en kötüsü...

İtiraf ediyorum bugün konuşurken sana yalan söyledim dostum çünkü onu unutmadım unutmuş pozları veriyorum sadece acısını içimde yaşıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…