İtiraf etme oyunu

İtiraf ediyorum durumun ciddiyetini kabullenemedim halen içim öyle buruk ki kırık ki kimseye anlatamıyorum derdimi.Mutsuzum

İtiraf ediyorum halen mutlu olma unutma adına çaba göstermiyorum

Yapılan haksızlıklara, hak yemelere tanık olup hiç birşey yap'bilememek'mamak çok huzursuz ediyor beni ;(

İtiraf ediyorum sana çalışmıyorum dedim ama harıl harıl finallere çalışıyorum ben ya

İtiraf ediyorum zayıflamaya çalıştığımı kimseye söylemiyorum zayıflamışsın bir şey yapıyor musun diyenlere hayır diyorum Bu da farklı bir mutluluk

itiraf ediyorumm ..bi sansim daha olsa gurbete gelin gelmem...bekarlar sakin annenizden uzaklasmayin...

itiraf ediyorumm ..bi sansim daha olsa gurbete gelin gelmem...bekarlar sakin annenizden uzaklasmayin...

Okul için uzaktayım ama şimdi bile nasıl özlüyorum.Senin durumu az çok tahmin edebiliyorum

İtiraf ediyorum anneciğimi,kardeşimi,kuzenlerimi dostlarımı özledim

itiraf ediyorum şuanda hiç olmadıgım kadar içim rahat...
insanları kırmamak adına çoğu zaman susuyorum..
durduk yere ortada sebep yokken kendi moralimi bozup ağladığım cok oluyor psikopat mıyım neyim

itiraf ediyorum şuan işyerindeyim ve önümde bisürü iş var ama ben bu topiği okuyorum

İtiraf ediyorum ne yapmak istediğini amacını anlamıyorum ne garip bir insansın sen ya demek istiyorum suratına ama diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…