- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
- 83
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Benim bi kürtaj konum var burada.
Çok emin olmamakla birlikte aldırmam mı doğru olur hayat şartlarım şuan için çok zor temalı..
Buradan bi arkadaşım bana çok güzel bi özel mesaj atmıştı ve "maddiyattan kaynaklanan hiç bir sebep bebeğini aldırman için bahane olmasın, ben yaptım ve normalde 2 sene içerisinde bitecek diye düşündüğüm borçlarımız 6 sene oldu her geçen gün çoğalıyor" gibi uzunca bir yazı yazmıştı.Amacım hatırlatıp canınızı yakmak değil elbet, ama oturup bi dua bi şükür etseniz ne bileyim en azından manevi açıdan biraz rahatlatırmı ki sizi?
bunalımdasınız sıkıntıdasınız üzgünsünüz hepsi geçer.
ama siz üzgünseniz bunalımdaysanız başkalarını da üzmeyin kırmayın
kırdınız kalp belki çok önemeli ve degerlidir.bilemezsiniz dimi
Bir insanın kalbi elbet değerlidir. Kalp kırmak benim hiç istemediğim bir durum..
Ben sadece şunun için sizin yazınızı alıntı yapmıştım. O arkadaş hamile
Olmuş bitmiş kadın doğuracak.. sizin böyle söylemeniz onun da kalbini kırıyor işte
Çünkü gerçekten insan buraya konu açtığı zaman hassas olabiliyor. helede hamile
Benim yaptığım yorumun benim konumla sıkıntımla ilgisi yok. Konuyu bugün açmadım zaten
Kırdıysam kusura bakmayın. Sizin nezdinizde kırıcı yorumlara cevaben yazdım
Kendimi iyi hissetmiyorum. Mutlu değilim. Eski konularımdan hatırlayanlar olabilir
Eşime iş ararken hayli yıprandık. Evliliğimizin ilk yılı olmasına rağmen hep sıkıntıları paylaştık.
İkinci evliliğimi 8 yıl aradan sonra yaptım. Bekledim bekledim şu hale bak..
Şimdi sırtımda sanki koliyle yük var..
Eşimle bir çok sıkıntı yaşadık. Uğraşlarımızın sonucunda beklediği işler olmadı.
Zaten tek maaşla geçinirken. birde eşimin kumar oynamış olduğunu farkettim.
O günü size tarif edemem dünya başıma yıkıldı. Sadece 1 aydır oynuyormuş yaklaşık 1.500-tl kaybetmiş
(zaten kartın limitide 1.500 dü köküne kadar çekmiş yani)
Bunalıma girdim, yanlışa düştüm dedi yalvarmalar, özürler.. bunlara rağmen dinlemedim evden hızla uzaklaştım
Kart ekstrasına bakmama 1 aydır izin vermiyordu. Sadece gıda alışverişini onun karttan yapıyorduk.
Bu zamana kadar kuruşuna kadar bilirdim kart ekstrasını.
Afetmedim... ben dışarda bir kahve bile içmezken şu işsizlik döneminde herşeyden fedakarlık yaparken
Aile olduk birbirimize destek olmalıyız derken bu olay beni vurdu. Kartından çekmiş paraları kim ödeyecek??
Kazanırım sanmış hırs yapmış vs.. iğrenç bişey bu
Neyse ben o hızla halama gittim. Kendimi kaybettim. Bu olayın beni aştığını ve korktuğumu anlattım.
Ailemin yanına gittik kararım kesinlikle ayrılmaktı aileme anlattık.. sonra oda geldi. Boşluğa düştüm nolur affedin dedi. Ailem çok üzüldü hiç böyle bir şey yapacağını düşünmemişti onlarda..
Konunun özü bir şans daha verdim o anda.. hemen işe girmesini gerekirse hammalık yapmasını o borcu ödemesi şartıyla tekrar barıştım. Herkeste şahit dedim. Ben risk alıp bir şans daha veriyorum.
Ama pişmanım evlendiğime diyede bir çok şey söyledim. Çok ezildi ailemin karşısında utandı neyse
Şu anda herhangi bir işe girdi seçmedi direk başladı soğukta çalışıyor her gün hasta.. güçsüz geliyor.
Boyum kadar çocuğum var benim masraflarımız var benim maaşım anca yetiyor. Hatta gecen ay babam çocuğun okul masrafını ödedi. Çok kötü oldum.. böylemi olmalıydı...
Ve bu olaylar beni ondan soğuttu. Ben hep isterdim kocam akıllı olsun işini bilsin
Tam tersi yıkıma uğradım. Şimdi üzerimden atamıyorum bu yaşananları, geçirdiğimiz maddi sıkıntıları unutamıyorum. Zaten aldığı maaş asgariden 300 tl fazla olacak. Ama işi yorucu kötü o kadar diyim.
Sağlam bir adam gibi karşımda değil bana çok yardımcı olamıyor. Koşturuyorum yine..
Sizinle paylaşmak istedim. İzleyip göreceğim. Herşeyi açıkca konuştum gözünün önüne bak dedim
benim eşim de bi kaç aydır iş arıyor.
düştüğü bunalımı tahmin edebiliyorum.
eve bi şekilde para getirmek istedi heralde kumara sardı.
bence hatasını anlamış.
bi işe de girmiş işte.
maaşı da çok kötü sayılmaz bence. biraz toparlanana kadar çalışsın sonra daha iyi iş bulur inşallah.
BU ADAM EVLENMEDE-N ÖNCE NASILDI PEKİ?Kendimi iyi hissetmiyorum. Mutlu değilim. Eski konularımdan hatırlayanlar olabilir
Eşime iş ararken hayli yıprandık. Evliliğimizin ilk yılı olmasına rağmen hep sıkıntıları paylaştık.
Eşimle bir çok sıkıntı yaşadık. Uğraşlarımızın sonucunda beklediği işler olmadı.
O günü size tarif edemem dünya başıma yıkıldı. Sadece 1 aydır oynuyormuş yaklaşık 1.500-tl kaybetmiş
Bunalıma girdim, yanlışa düştüm dedi yalvarmalar, özürler.. bunlara rağmen dinlemedim evden hızla uzaklaştım
Kart ekstrasına bakmama 1 aydır izin vermiyordu. Sadece gıda alışverişini onun karttan yapıyorduk.
Afetmedim... ben dışarda bir kahve bile içmezken şu işsizlik döneminde herşeyden fedakarlık yaparken
Aile olduk birbirimize destek olmalıyız derken bu olay beni vurdu. Kartından çekmiş paraları kim ödeyecek??
Neyse ben o hızla halama gittim. Kendimi kaybettim. Bu olayın beni aştığını ve korktuğumu anlattım.
Ailemin yanına gittik kararım kesinlikle ayrılmaktı aileme anlattık.. sonra oda geldi. Boşluğa düştüm nolur affedin dedi. Ailem çok üzüldü hiç böyle bir şey yapacağını düşünmemişti onlarda..
Konunun özü bir şans daha verdim o anda.. hemen işe girmesini gerekirse hammalık yapmasını o borcu ödemesi şartıyla tekrar barıştım. Herkeste şahit dedim. Ben risk alıp bir şans daha veriyorum.
Ama pişmanım evlendiğime diyede bir çok şey söyledim. Çok ezildi ailemin karşısında utandı neyse
Şu anda herhangi bir işe girdi seçmedi direk başladı soğukta çalışıyor her gün hasta.. güçsüz geliyor.
Boyum kadar çocuğum var benim masraflarımız var benim maaşım anca yetiyor. Hatta gecen ay babam çocuğun okul masrafını ödedi. Çok kötü oldum.. böylemi olmalıydı...
Ve bu olaylar beni ondan soğuttu. Ben hep isterdim kocam akıllı olsun işini bilsin
Tam tersi yıkıma uğradım. Şimdi üzerimden atamıyorum bu yaşananları, geçirdiğimiz maddi sıkıntıları unutamıyorum. Zaten aldığı maaş asgariden 300 tl fazla olacak. Ama işi yorucu kötü o kadar diyim.
Sağlam bir adam gibi karşımda değil bana çok yardımcı olamıyor. Koşturuyorum yine..
Sizinle paylaşmak istedim. İzleyip göreceğim. Herşeyi açıkca konuştum gözünün önüne bak dedim
Yazdım diğer sayfalarda. Şehir değiştirdi. İş çevresi herşey değişti.BU ADAM EVLENMEDE-N ÖNCE NASILDI PEKİ?
BELLİ BİR MESLEĞİ YOK MU?
senin için şehir değiştirmesi takdire şayen ama bunu sürekli kullanıp da size yüklenmesi çok acımasızSürekli olan işini bıraktı benim yaşadığım şehre geldi.
Tekrarlamaz inşallah. Ama ben iyi değilim. Kendimi yaşlanmış hissediyorum Toparlamak için değişik hiçbişey yapamıyorum malum maddiyat, çocuk sorumluluğu kendimi şöyle bi yere atsam kimse dokunmasa dinlensem..
Evet hatırlıyorum seni :) bulabildinizmi iş
İnşallah daha iyi bir yer bulana kadar burada kalacak canım..
senin için şehir değiştirmesi takdire şayen ama bunu sürekli kullanıp da size yüklenmesi çok acımasız
çok kötü gözünü korkutmanız lazım aldığı maaşı kuruşuna kadar eline saysın mesela,siz ona harçlık verin.süründürün derimBu konu ile ilgili bana yalanda söyledi. Şuraya gidiyorum dedi meğer oyuna gitmiş
Yok Şurdayım geliyorum dedi.. meğer yine kumara gitmiş... geç gelmeler oldu
Bu durum bir aya yakın sürdü... bana hep yalan söylemiş . Beni üzende bu oldu..
Ben hissettim yanlış birşeyler olduğunu ama bilemiyor insan. Takip edemedim peşinede adam takmam lazımdı bunu anlamam için... ama açık verdi ve döküldü herşey ortaya...
Gözlem yapıyorum. Şans verdim.
çok kötü gözünü korkutmanız lazım aldığı maaşı kuruşuna kadar eline saysın mesela,siz ona harçlık verin.süründürün derim
Kumar falan kötü tabii de ne bileyim ben eşinize de üzüldüm herkes beter olsun demiş ama.
Evlilik böyle değil midir biri zor duruma düşer diğeri destek olur? Bakın girmiş çalışıyor işte ki anladığım kadarıyla aslında hak ettiğinden de düşük bir iş bu. Bence bir şans daha verdiğiniz kötü olmamış hayatımızdaki insanları silmeye değil kazanmaya çalışmalıyız.
Kendimi iyi hissetmiyorum. Mutlu değilim. Eski konularımdan hatırlayanlar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?