İyi Değilim.. Mutlu değilim.. :(

Herseyi bir kenara birakin her insan hata yapar tabiki affedilir bisey deil yaptigi ama birde baska bir kadinla olsaydi dahami iyiydi.herseyden pisman olmus sizin icin herseyi goze almus bir insani hatta esinizi bence affedin ve unutun.ama esinizin karsisinda bu olayi unuttugunuzu kesinliklee gostrrmeyin allah yardimciniz olsun.

Konunuzu biliyorum. Çok sabırlı birisiniz.
İşte herkesin kendi hayatına sebeplerine göre değişiyor katlanmak
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Kumar falan kötü tabii de ne bileyim ben eşinize de üzüldüm herkes beter olsun demiş ama.
Evlilik böyle değil midir biri zor duruma düşer diğeri destek olur? Bakın girmiş çalışıyor işte ki anladığım kadarıyla aslında hak ettiğinden de düşük bir iş bu. Bence bir şans daha verdiğiniz kötü olmamış hayatımızdaki insanları silmeye değil kazanmaya çalışmalıyız.

bunalımdasınız sıkıntıdasınız üzgünsünüz hepsi geçer.

ama siz üzgünseniz bunalımdaysanız başkalarını da üzmeyin kırmayın

kırdınız kalp belki çok önemeli ve degerlidir.bilemezsiniz dimi

Bir insanın kalbi elbet değerlidir. Kalp kırmak benim hiç istemediğim bir durum..
Ben sadece şunun için sizin yazınızı alıntı yapmıştım. O arkadaş hamile
Olmuş bitmiş kadın doğuracak.. sizin böyle söylemeniz onun da kalbini kırıyor işte
Çünkü gerçekten insan buraya konu açtığı zaman hassas olabiliyor. helede hamile
Benim yaptığım yorumun benim konumla sıkıntımla ilgisi yok. Konuyu bugün açmadım zaten
Kırdıysam kusura bakmayın. Sizin nezdinizde kırıcı yorumlara cevaben yazdım

evet kırdınız konu açılıyorsa yorum yapılacak , ben arkadaşa bir şey demedim madem zorlanacaksanız keşke önlemini alsaydınız dedim.
tek bir kırıcı kelimem yoktu.ha bana daha farklı yazabilirdiniz...

kk sizi paraylamı tuttu araya girip yorum yapıyorsunuz dediniz... ne alakası var bunla konunun bunu anlamadım

evet kırdınız.iyi günler
.

benim eşim de bi kaç aydır iş arıyor.
düştüğü bunalımı tahmin edebiliyorum.
eve bi şekilde para getirmek istedi heralde kumara sardı.
bence hatasını anlamış.
bi işe de girmiş işte.
maaşı da çok kötü sayılmaz bence. biraz toparlanana kadar çalışsın sonra daha iyi iş bulur inşallah.

Evet hatırlıyorum seni :) bulabildinizmi iş
İnşallah daha iyi bir yer bulana kadar burada kalacak canım..

BU ADAM EVLENMEDE-N ÖNCE NASILDI PEKİ?
BELLİ BİR MESLEĞİ YOK MU?

senin için şehir değiştirmesi takdire şayen ama bunu sürekli kullanıp da size yüklenmesi çok acımasız

Evet hatırlıyorum seni :) bulabildinizmi iş
İnşallah daha iyi bir yer bulana kadar burada kalacak canım..

bir yere başvurdu mülakatı geçti
dönüş yapmalarını bekliyoruz..
siz de artık sıkmayın canınızı.
bence kimin ne kazandığı değil, paraların nasıl harcandığı daha önemli.

senin için şehir değiştirmesi takdire şayen ama bunu sürekli kullanıp da size yüklenmesi çok acımasız

Bu konu ile ilgili bana yalanda söyledi. Şuraya gidiyorum dedi meğer oyuna gitmiş
Yok Şurdayım geliyorum dedi.. meğer yine kumara gitmiş... geç gelmeler oldu
Bu durum bir aya yakın sürdü... bana hep yalan söylemiş . Beni üzende bu oldu..
Ben hissettim yanlış birşeyler olduğunu ama bilemiyor insan. Takip edemedim peşinede adam takmam lazımdı bunu anlamam için... ama açık verdi ve döküldü herşey ortaya...
Gözlem yapıyorum. Şans verdim.

çok kötü gözünü korkutmanız lazım aldığı maaşı kuruşuna kadar eline saysın mesela,siz ona harçlık verin.süründürün derim

zor bir durum ama çözüm odaklı olun sıkıntınız çok büyük haklısınız ama sabredin biraz anlayışlı olun konusun sürekli kestirip atmayın

Evet işte bende o yüzden onu kazanmak için bir şans verdim.
Herkes beter olsun gibi yazdı ama haksız sayılmazlar..eski konumdanda benim durumumu bilen var..
Yalandan nefret ederimmm.. kumar gibi şeylerden çok korkarım, neye dayanamam dediysem Allah hep onlarla sınadı beni...

Allah yardımcın olsun

Hata yapmış, bir şan vermişsiniz ve kötü şartlarda olsa bile çalışıp sözünde duruyor.
Bu saatten sonra aldığı maaş konusunda yorum yapmanız haksızlık olur.
Hamallık yapsanda ödenecek bu borç demiştiniz.
Bundan sonra size düşen takipte olmak fakat anlayışlı ve huzurlu yuzunuzu göstermek.

Hatalar insanlar içindir. Pişman olan insana şans vermek demek ise burnundan getirmek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…