İyi kalpli kız arkadaş arıyorum =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir an erkek başlık açtı sandım o_O:oops: ben 19 yaşındayım eğer yaş sorun olmiycaksa

Benim orta okulda lisede üniversitede çok arkadaşım oldu ama hiç biriyle ilişkim yürümedi. Ben aradım ben sordum ben gittim kız arkadaşlarım için maddi manevi hertürlü yardım yaptım zamanında ama kimse arayıpta sen nasılsın diye sormadı kötü günlerimde kimse yoktu yanımda. ben sadece gerçekten güvenebileceğim bir kız arkadaş arıyorum.
Benimde hep cikarci arkadaslarim oldu. Can ciger oldugum arkadaslar evlendigimde konusmadi. Bi arkdsm ise girdim diye kiskandi. En iyi arkadas aile sanki

Benimde hep cikarci arkadaslarim oldu. Can ciger oldugum arkadaslar evlendigimde konusmadi. Bi arkdsm ise girdim diye kiskandi. En iyi arkadas aile sanki
Tatlım ya benimdw öyle çok haklısın ama benim kendi ailemle sorunlarım var eşimin ailesiylede görüşemiyorum çok ve tabikide mesafeli olunuyo malesef

Tatlım ya benimdw öyle çok haklısın ama benim kendi ailemle sorunlarım var eşimin ailesiylede görüşemiyorum çok ve tabikide mesafeli olunuyo malesef
Canim benim ya esin nasil anlayisli mi? Calisiyomsn

Canim benim ya esin nasil anlayisli mi? Calisiyomsn
Çok şükür eşimden yana sıkıntım yok ama o çok çalışıyo hafta sonu yalnızım mesela bugün yarında çalışcak genelde böyle... eve gelincede yorgun oluyo yatmak istiyo hayliyle... bende bütün haftayı evde geçiyoum böylece

Istedigin zaman yazabilirsin cnm

Ben hala üni okuyorum 26 yaşındayım izmirdeyim. Çok süper arkadaş olurum. Hem de yaprak sararım Dert dinlerim. Beni alıınn.

Back
X