kızlar yardımınıza ihtiyacım var.2 hafta önce oğlum nişanlandı.gelin hanımla aramızda mesafe var gibi.yani şöyle ki,sanırım ikimizde ne yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. aramız iyi olsun istiyor.mesela nişandan sonra 1 kez konuştuk.nişan sonrasında ben aradım.nasılsın,yorgunluğunu attın mı falan diye?kısa bir konuşma oldu.gayet ciddi bir konuşma oldu.daha sonrada birdaha konuşmadık.şimdi ben mi aramalıyım?arayıp sık boğaz yapmak istemiyorum ama ilgisiz de davranmak istiyorum.
kendi yaşadıklarınızdan da örnekler vererek,kayınvalidenizin neyi yapıp,neyi yapmamasını istiyorsunuz.kayınvalidesini sevenlerin kayınvalideleri neler yapıyorda,seviyorlar.?bana yardımcı olun.
Bilerek yapiyorEşimin annesi yani kayınvalidem nişanlılık süresinde beni bir kez dahi aramadı. Kafasına göre bir sürü nevresim takımı almış ki ilk evimde yer sıkıntım vardı ve fazla eşyaya tahammülsüzdüm. Bir gün aradım " siz beni hiç aramıyor ne var ne yok ne eksik sormuyorsunuz dedim" sinirlendi "kullanmazsan kullanma almazsın" dedi. Ben arada aramasını beklerdim mesela. Gerçi sizin evlenmişler bir sene olmuş bunlar hallolmuştur zaten. Allah mutluluklarını daim etsin.
Ve bir diğer beklentim de bir güzel söz etmesi ama etmedi. Saçlarımı elli kere değiştirdim uzattım kısalttım boyaytım , kendi çapımda kilo verdim 3-5 gördü ama ağzından bir kere "güzel olmuş" sözü çıkmadı.
Kendisi de itiraf ediyor donuk biriyim ben diyor pek konuşmayı bilmem diyor. Oğlu da ona çekmişti ama bir şekilde aştık bu donukluğu biraz biraz. Ama eşim sevdiğini, beğendiğini söyler ilgisini esirgemez yine de anneden farklı bu durumda.
Bana kalmaya geldiğinde su muhallebisi yaptım şeker hastası olduğu için hafif tatlı sever diye ama yemedi içim almadı dedi, gül suyuna bahane buldu şekersiz dedi. Ben olsam zehir olsa yerdim o tatlıyı karşımdakinin hevesini kırmamak için. E şimdi tatlı mı yaparım ? Asla. Mesafe var arada ve öyle kalacak.
Ablacim sen neden bu kadar iyi bir insansin
Baska oglun var mi
Baska oglun var mi
Benim de başımda aynısı var da ondan biliyorum.Demeyin ya
Benim de başımda aynısı var da ondan biliyorum.
Ben de diyetle 12 kilo vermiştim. Kilom aşırı değildi yani aşırı olsa fark edilmez dersin hani. 40 bedenden 36 bedene düştüm, öyle söyleyim. Kendisi 100 kilo, bu konularla bayağı ilgili yani. Bana bilerek hiç yorum yapmadı defalarca görmesine rağmen. Eşim de "anne, bak nerisona çok kilo verdi" dedi. Bir iki mikmikladi. Verdigi cevap su: " Ben gecen sene 7 kilo verdiiiim". Sen zaten 100 kilosun, tabii ki verirsin iki disini siksan. Bunun gibi ne gormezden gelmeler.
Çocuklara bir şeyler alır ama asla kaç beden giyiyorlar, sen ne aldın, ne eksik kaldı demez. bu yüzden aldığı şeyin değişmesi gerekir. Bilinmedik bir yer olduğundan eşim annesini arayıp, nerden aldığını sorar. Cevap şu: Gene ne olduuuuu?
Bir de 50 yasindaki kızıyla kıyaslıyor sürekli. Kendinle ilgili bir şeyden bahset, "ama x bunu şöyle yapiyorrrr".Gizli kıskançlık sanırım bubir anda kıymete biniyor oğulları evlenince
Baska oglun var mi
Benim de başımda aynısı var da ondan biliyorum.
Ben de diyetle 12 kilo vermiştim. Kilom aşırı değildi yani aşırı olsa fark edilmez dersin hani. 40 bedenden 36 bedene düştüm, öyle söyleyim. Kendisi 100 kilo, bu konularla bayağı ilgili yani. Bana bilerek hiç yorum yapmadı defalarca görmesine rağmen. Eşim de "anne, bak nerisona çok kilo verdi" dedi. Bir iki mikmikladi. Verdigi cevap su: " Ben gecen sene 7 kilo verdiiiim". Sen zaten 100 kilosun, tabii ki verirsin iki disini siksan. Bunun gibi ne gormezden gelmeler.
Çocuklara bir şeyler alır ama asla kaç beden giyiyorlar, sen ne aldın, ne eksik kaldı demez. bu yüzden aldığı şeyin değişmesi gerekir. Bilinmedik bir yer olduğundan eşim annesini arayıp, nerden aldığını sorar. Cevap şu: Gene ne olduuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?