- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.541
- 798
sanırım bunları yapabilirim.benim korkumQUOTE="MINAECE, post: 36767433, member: 608502"]İyi kayınvalide benim kayınvaldem bence kendide bazı seyler yasamıs zamanında kaynanasıyla onun için aynılarını kendi gelinine yapmıyo yani bana o cok çekmiş zamanında çünkü arkadaş gibi davranıyo bana be benim kaynanam aslında annem ben ona bu sekilde hitap ediyorum gençle genç olabilen bi yapıya sahip bizimkisi anne kız iliskisi gibi yeri geliyo geziyoruz yeri geliyo dertlesiyoruz oynuyoruz beraber yemek yapıyoruz isim olunca cocuklarıma bakar gelip bi programım varsa günüm falan erken gelir bana yardım eder arada birbirimize kahvaltıya gideriz ne biliyim bisürü sey hersey karsılıklıdır bence ben ona nasıl davranıyosam oda bana öyle davranıyo yani iyi bi iliskin olsun istiyosan gelininle sende sana nasıl davranmasını istiyosan ona osekilde davranmalısın sekerim
teşekkürler,inşallah sizde çok iyi kayınvalidelere düşersiniz.Benim kayınvalidem olur musunuzÇok tatlısınız. Oğlunuza mutluluklar dilerim. Gelininiz de çok şanslı
Ayyy ne tatlı bir KV de ya maşallahhunter7 ablacim oglunuzu evlendirdiniz mi gelinle araniz nasıl m.ettim?
ne kadar da rüya gibi bir kayınvalide :)
rüya değil aslında,insan ilişkilerinde olması gereken bir durum.ben gelinime hiç bir zaman,gelinim ya da kızım diye bakmadım.(hani derler ya ,gelinim değil,kızım olacak)onu önce insan olarak değerlendirdim.kişilk çatışmalarımız,farklı düşündüğümüz konular illa ki var.ama müdahale etme hakkını, kendimde bulmuyorum.
aynı şekilde bana da müdahale edilmesinden hiç hoşlanmadığım gibi.
mutlaka birbirimize ters gelen huylarımız,davranışlarımız vardır.hatta istemeden kırmış ve kırılmış olabilirim.ama bunları gözümde büyütmedim.istemeden yaptığına,kötü niyeti olmadığına ikna ettim,kendimi.bizim çekişmelerimizin,hayatta en sevdiğim varlık olan oğluma ve oğlumla olan ilişkime zarar vereceğini düşünüyorum.bu yüzden,bana ters gelen yönlerini görmemeye çalışıyorum.
insan ilişkilerinde en önemli konu karşılıklı saygı diye düşünüyorum.yaş,statü,ast-üst gözetmeksizin,kişilik haklarına ve düşüncelere saygı.bunu düstur edindim kendime.
Maşallah ya çok sevindim Allah bozmasin sizinde sayinizi arttirsin inşallahevlendirdim,canım.geçen sene eylül ayında.
gelinimle aram çok iyi şükür.ama bizim klasik gelin kayınvalide ilişkimiz yok.samimiyiz ama yüzgöz değiliz.ikimizde sınırlarımızı biliyoruz.
Ayyy ama niye benim KV dem olmadiniz ya konusmaniz bile ne kadar naif ve gurur okşayıcı ne şanslı gelinmis bizim gunahimiz neydi kirüya değil aslında,insan ilişkilerinde olması gereken bir durum.ben gelinime hiç bir zaman,gelinim ya da kızım diye bakmadım.(hani derler ya ,gelinim değil,kızım olacak)onu önce insan olarak değerlendirdim.kişilk çatışmalarımız,farklı düşündüğümüz konular illa ki var.ama müdahale etme hakkını, kendimde bulmuyorum.
mutlaka birbirimize ters gelen huylarımız,davranışlarımız vardır.hatta istemeden kırmış ve kırılmış olabilirim.ama bunları gözümde büyütmedim.istemeden yaptığına,kötü niyeti olmadığına ikna ettim,kendimi.bizim çekişmelerimizin,hayatta en sevdiğim varlık olan oğluma ve oğlumla olan ilişkime zarar vereceğini düşünüyorum.bu yüzden,bana ters gelen yönlerini görmemeye çalışıyorum.
insan ilişkilerinde en önemli konu karşılıklı saygı diye düşünüyorum.yaş,statü,ast-üst gözetmeksizin,kişilik haklarına ve düşüncelere saygı.bunu düstur edindim kendime.
Vayyy kayınvalideye bak Masallah yakızlar yardımınıza ihtiyacım var.2 hafta önce oğlum nişanlandı.gelin hanımla aramızda mesafe var gibi.yani şöyle ki,sanırım ikimizde ne yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. aramız iyi olsun istiyor.mesela nişandan sonra 1 kez konuştuk.nişan sonrasında ben aradım.nasılsın,yorgunluğunu attın mı falan diye?kısa bir konuşma oldu.gayet ciddi bir konuşma oldu.daha sonrada birdaha konuşmadık.şimdi ben mi aramalıyım?arayıp sık boğaz yapmak istemiyorum ama ilgisiz de davranmak istiyorum.
kendi yaşadıklarınızdan da örnekler vererek,kayınvalidenizin neyi yapıp,neyi yapmamasını istiyorsunuz.kayınvalidesini sevenlerin kayınvalideleri neler yapıyorda,seviyorlar.?bana yardımcı olun.
kaç yaşındasınız, çok kültürlü ve bilinçli konuşuyorsunuzrüya değil aslında,insan ilişkilerinde olması gereken bir durum.ben gelinime hiç bir zaman,gelinim ya da kızım diye bakmadım.(hani derler ya ,gelinim değil,kızım olacak)onu önce insan olarak değerlendirdim.kişilk çatışmalarımız,farklı düşündüğümüz konular illa ki var.ama müdahale etme hakkını, kendimde bulmuyorum.
elif açtın mı kız konuyu :)Ne kadar duyarlısınız tanımadan sevdim sizi bravo
Bence evlerine sakın müdahale etmeyin bu konuda çok dertliyim ben bi gidip konu açayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?