teşekkür ederim.allah hepimizinkine mutluluklar versin.torununuzuda hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah..Eeee yıllar geçiyor biz farketmesekte...
KK üyelerinin evlatları yuva kurma yaşına geliyorlar birer birer...
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Sonsuz mutluluklar dilerim.
Senden kıdemli kaynana (Kendimi böyle tanımlıyorum) olarak konunu heyecanla takip edeceğim.
İki yılı geçti oğlum evleneli, bebek bekliyoruz Allah'ın izniyle.
Egem abla forumda kac yildir seni taniyorum konularima da yorum yapmistin hep.ben ikili ilişkilern hesapla kitapla yürüyeceğine hiç inanmadım ve çevremde gördüklerimden de haklı olduğumu gördüm.kim gelinimle iyi olacağım ya da kaynanamla iyi olacağım,ben iyi olursam onlar da iyi olur dediyse büyük darbe yediler.karşılıklı anlayış,karşılıklı iyi niyet yoksa yürümüyor.mesela bir tarafın iyilik adı altında yaptıkları karşı taraftan kötü algılanabiliyor.
beni tanıyan herkes çok iyi kaynana olursun diyor ama ben kendime bunu inandıramıyorum.kimseden beklentim yoktur.yapacağımı yapar,geri çekilirim.gerisi onlara kalmıştır.ama oğullarımı her gün arayacağım.bu konuda gelinlere asla taviz vermeyeceğim.beni de böyle kabul etsinler
ben ikili ilişkilern hesapla kitapla yürüyeceğine hiç inanmadım ve çevremde gördüklerimden de haklı olduğumu gördüm.kim gelinimle iyi olacağım ya da kaynanamla iyi olacağım,ben iyi olursam onlar da iyi olur dediyse büyük darbe yediler.karşılıklı anlayış,karşılıklı iyi niyet yoksa yürümüyor.mesela bir tarafın iyilik adı altında yaptıkları karşı taraftan kötü algılanabiliyor.
beni tanıyan herkes çok iyi kaynana olursun diyor ama ben kendime bunu inandıramıyorum.kimseden beklentim yoktur.yapacağımı yapar,geri çekilirim.gerisi onlara kalmıştır.ama oğullarımı her gün arayacağım.bu konuda gelinlere asla taviz vermeyeceğim.beni de böyle kabul etsinler
İyi kayınvalide vardır,İyi kayınvalide yoktur
aynı şeyleri düşünüyoruz.uygun olduğu saatlerde ararım.uygunsuz saatlerde niye rahatsız edeyim.onunda bir özel hayatı var sonuçta.ama sesini duymadan,iyi olduğunu bilmeden,rahat edemiyorum .ne yapayım?elimde değilEgem abla forumda kac yildir seni taniyorum konularima da yorum yapmistin hep.
Bende annemi her gun ariyorum yani senin oglunu araman zaten bir sorun degil ki.
Benim esimi keske annesi her gun arasa. Onun yerine aksam eve gelip yemek yiyip sonrasinda karikoca birbirimize vakit ayiracagimiz zaman arayip laf arasinda isleyerek beni sikayet ediyor .
Ben annemle gunduz konusurum aksam ariyorsak tekrar oylesine sohbet degildir vardir bi sebebi.
Zaten insanlar birbirinin ozel hayatlarina saygi gosterdikleri muddetce gorusmenin neresi kotu olabilir ki?
Boyle yaptigi icin ve yaptigi diger kotulukler yuzunden sogudum artik bir degil iki degil.
Bence gelin kayinvalide iliskisinde onemli olan yeri gelince Allah razi olsun dedirtebilecek iyi yurege sahip olmak , gecen sene babam olumden dondu yanimda olmadi ben ortalikta degilim diye ortaligi karistirma firsati elde etti, ben ameliyat oldum sirf esim gelmedi demesin diye 1 saat ziyarete geldi suratini asti onune koyulan nineti geri cevirdi gecmis olsun dedi gitti bana Allah razi olsun dedirtmedi yani keske hic gelmeseydi dedim, ve yarin bigun cocuguma da boyle zalim davranacagindan korktum Allah hayirlisini versin herkese
ben açıkçası cok aceleci olmayın diyorum. ben de evlenince eşimin ailesi yoğun sevgi gösterisinde bulundu. yapmacık ve samimiyetsiz buldum. beni iki günde sevemezler ki. aradan zaman geçer, birseyler paylaşılır,ilişkiler perçinlenir. bazıları mesaj atın, güzelsin deyin falan yazmış. bana bunlar yapılsa soğurdum iyice. gelinizi de biraz bana benziyr. bence bebek adımlarıyla ilerleyin. acele ederseniz uzak durur hepten.vallahi yeni nişan yaptık.şu anda bütçem yok takı almak için.gümüş veya imitasyon olur mu ki.öyle şeyleride seviyo ama.bide ayın 19 unda doğum günü var.ailece yemeğe çıkarmayı düşünüyoruz.yanına ne hediye alsam ki?
Egem abla forumda kac yildir seni taniyorum konularima da yorum yapmistin hep.
Bende annemi her gun ariyorum yani senin oglunu araman zaten bir sorun degil ki.
Benim esimi keske annesi her gun arasa. Onun yerine aksam eve gelip yemek yiyip sonrasinda karikoca birbirimize vakit ayiracagimiz zaman arayip laf arasinda isleyerek beni sikayet ediyor .
Ben annemle gunduz konusurum aksam ariyorsak tekrar oylesine sohbet degildir vardir bi sebebi.
Zaten insanlar birbirinin ozel hayatlarina saygi gosterdikleri muddetce gorusmenin neresi kotu olabilir ki?
Boyle yaptigi icin ve yaptigi diger kotulukler yuzunden sogudum artik bir degil iki degil.
Bence gelin kayinvalide iliskisinde onemli olan yeri gelince Allah razi olsun dedirtebilecek iyi yurege sahip olmak , gecen sene babam olumden dondu yanimda olmadi ben ortalikta degilim diye ortaligi karistirma firsati elde etti, ben ameliyat oldum sirf esim gelmedi demesin diye 1 saat ziyarete geldi suratini asti onune koyulan nineti geri cevirdi gecmis olsun dedi gitti bana Allah razi olsun dedirtmedi yani keske hic gelmeseydi dedim, ve yarin bigun cocuguma da boyle zalim davranacagindan korktum Allah hayirlisini versin herkese
aynen gündüz makul saatlerde oğullarımın sesini duymayı isterim.şu anda evimde yaşarlarken ararken evlenince aramamız garipsenmemeli.inşallah anlayışlı insanlarla karşılaşırız.sizinle böyle bir başlık altında yine hemfikir olmuştuk hatırladım sizi.ben de oğlumu arama konusunda sizin gibi düşünüyorum.aramaya devam edeceğim.ama bunu kıza anlattım.2.görüşmemmizde ben böyle birisiyim dedim.yapım bu.kimseye zarar vermek değil niyetim.sadece sesini duyup,iyi olduğunu öğreneyim yeter dedim. o da bana ilk başlarda çok tuhaf gelmişti dedi.benim annem beni aramaz.çok mu ana kuzusu bu diye düşündüm dedi ama sonra düşünüce hak verdim ve bana ne zararı varki ararsa arasın dedim, dedi.tabi burda benim oğlumun şu cümlesi önemli."annemin beni araması kimseyi ilgilendirmez,rahatsız olacak bir kişi varsa o da benim.ben bunalıp sıkılabilirim ama onu böyle kabul ettim.içi rahat edecekse.1-2 dakikamı ayırmakta bir sakınca görmüyorum"bu lafı sadece kıza değil,.üniversite hayatında arkadaşlarına da söyledi.(annen çok arıyor diye söylendiklerinde)tabiki bu bana onları rahatsız etme hakkı vermiyor. ben makul saatlerde özellikle,iş saatlerinde çay ve yemek molalrında ararım.evlenincede böyle devam etmeyi düşünüyorum.
İste evet egem abla gercekten iyi insanlarla da karsilasmak onemli, benim annem guzelce karsiladi etti ama karsi tarafta tik yok kibarlik yok dedik artik annemle bu sondu demekki bu insanlar boyle bazi insanlara ne yaparsan yapsin asla olmuyor olmayacagini da hissediyorsun, sansta cok onemli ne guzel sizler emegin kiymetini bilen ailelere dusmussunuzben de diyorum işte karşılıklı anlayış gerekiyor.tek taraflı hiç bir zaman yürümüyor.illa bir yerden patlak veriyor.ben Allah iyi ailelerle,iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ediyorum.benim ailemin bizi iyi yetiştirdiğini biliyorum.benim ailem için öncelik karşı taraftır.bu yüzden ben de kız kardeşimde Allaha şükür ki el üstünde tutuluyoruz.biz eşimizin ailesini kendi ailemizden hiç bir zaman ayırmadık.onlar da bize değer verdiler.
Despera cok guldurdun beniBidakka ya KV dediğin tifil göbekli orgu yelek ve patikli kuruu fasulye pişiren misk ya da kolanya kokan genelde bacagi beli agriyan bi karakterdir. İnternete giremez ki kv le r çok saskinim
ahh ah canım.ben kendimi sevdirmek için asla çabalamayacağım.ben buyum severse sever sevmezse de sadece saygı göstersin.asla beklentim de yoktur benim insanlardan,bu nedenle gelinlerden de olamaz.ister gelirler ister gelmezler.kendi,leri bilirler.gelmiyorlar diye kafaya takıp üzülmem de.oğullarım gelsin yeter.inşallah onların gelip gitmelerine de karışmazlarşu forumda okuduğum kadarıyla ne yaparsan yap sizi sevmeyecek.. arasanız karışıyor olacaksınız, aramasanız ilgisiz.. gitseniz rahatsız ediyor olacaksınız, gitmeseniz takmıyor.. o yüzden içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.. sinir olduğunuz durumlarda aman tepki almayayım diye kendinizi gizlemeyin.. konuşmanız gerekiyor ise konuşun, ne kendinizi ezdirin ne de karşı tarafı ezin..
egem ablama katılıyorum, anlayış tek taraflı olmuyor ne yazık ki..
mesela ben nasıl ki her gün annemle konuşuyor isem, oğullarımla da konuşmak isterim.. bunun yanında k.validem de 7/24 arayabilir oğluşunu.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?