Bence gozunuzde fazla buyutuyorsunuz bu ameliyati, yani harikalar yaratacak hali yok. O kadar cok konu actiniz ki bununla ilgili, sonunda hayal kirikligina ugramanizdan korkuyorumDiyen yok mu arkadaşlargenelde okuduklarim, hep şikayet, hep moral bozuklugu ve hayal kırıklığı.
yok mu aranızda, ben yaptırdım Super oldu çok mutluyum diyen biri?
Morale ve cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Vallahi yaaaa18383848484'nci konunuz olunda sizde kurtulun biz de güzel olmazsa ben burdayım..kendime revizyon doktoru ararken size de öneririm
Sonunda o olacakBence gozunuzde fazla buyutuyorsunuz bu ameliyati, yani harikalar yaratacak hali yok. O kadar cok konu actiniz ki bununla ilgili, sonunda hayal kirikligina ugramanizdan korkuyorum
Oldum evet, zorunlu ameliyatti benimkiSonunda o olacak
Aslında buyutmuyordum.Çok bekledim ameliyat olmayı ama buraya fotolarımı yukledikten sonra, o kadar çok, ameliyat çok zor, burnun iyi, gerek yok gibi cümleler duydum ve o kadar pişman insan gördüm ki, korktum
Siz burun estetiği oldunuz mu?
Revizyon mu18383848484'nci konunuz olunda sizde kurtulun biz de güzel olmazsa ben burdayım..kendime revizyon doktoru ararken size de öneririm
İyi ki o kadar acıyı çekmişim, minnoş bir burnum var yuppiiiiiii!
Bence hayalleri kırılanlar buralara gelip yorum yazıyor. Mutlu olanlar ise başları dik, burunları havada, hayatlarına devam ediyor.Diyen yok mu arkadaşlargenelde okuduklarim, hep şikayet, hep moral bozuklugu ve hayal kırıklığı.
Ben olsam, iki estetikten sonra burnum hala kötü olsa, iyi bir doktora üçüncü kez estetik olurdum. Sanırım revizyonun bir bekleme süresi var. O geçtikten sonra, araştırır, en iyisine olurdum. Böyle mutsuz yaşanmaz ki. Kendinizle birlikte sizi sevenleri de uzersiniz böyle. Mutlu olmayan bir insan, mutlu edemez ki. Ben sizin ileride çok iyi bir burna sahip olacağınızı düşünüyorum-Gri- bacım korkutmak istemiyorum seni. Gönülden istiyorum, bari senin yüzün gülsün. Ben artık çok üzgünüm, çok mutsuzum. Artık ailem de istemiyor bir kez daha ameliyat olmamı. 2 başarısız ameliyat geçirdim. İlk ay güzeldi, git gide bozuldu. İnan ki burnum çirkin. Yani kendi burnum olsa belki idare ederdim ama bu şekilde bir ameliyat sonucu olamaz. Dokular da zarar görmüş oldu. Yaşlandıkça bu burun daha kötü olacak. Çok çaresiz ve üzgünüm. Anlatabileceğim hisler değil bunlar.
E bu konular zaten var. Ayrı başlıklar açmayın, açılan konular üzerinden ilerleyin. Böyle yapmazsan ben 80 konu açmalıydım çünkü düzgün hiçbir yanı yok burnumun.İlk sayfa full benim konular.Ameliyattan sonra da, şişlikler ne zaman geçer, alçım bugün çıkıyor, burnuma dokunamiyorum, deliklerim gözüküyor tarzı konular açarım herhalde
Ben sizin yerinizde olsam hiç olmam ameliyat filan. Zaten güzelsiniz. Dudağa hafif bir dolgu yaptırırsanız cazibeniz epey artar. Burun ameliyatı gibi ciddi bir operasyona ihtiyacınız yok bence. Teoride güzel evet, burun ucunuz kalksa daha güzel olabilirsiniz ama öyle olmuyor işte.İlk sayfa full benim konular.Ameliyattan sonra da, şişlikler ne zaman geçer, alçım bugün çıkıyor, burnuma dokunamiyorum, deliklerim gözüküyor tarzı konular açarım herhalde
Keşke bütün burun estetikleri o kadar zahmete, madden ve manen yıpranmaya değse! Sizin icin üzgünüm ,
Benim belki 30 yıl olmustur.Iyiki yaptirmisim tabikiDiyen yok mu arkadaşlargenelde okuduklarim, hep şikayet, hep moral bozuklugu ve hayal kırıklığı.
Param yok canım ya. Neden yalan söyleyeyim ki... Açılmamış, kırılmamış, kolay yapılabilecek bir burnum vardı. Zar zor para biriktirmiştim. Şimdi dokular hasar gördü falan. Birinin hatası ya da ilgisizliği yüzünden revizyon parası bulmak o kadar büyük haksızlık ki anlatamam... Ben böyle şeylere, haksızlıklara tahammül edemiyorum.Ben olsam, iki estetikten sonra burnum hala kötü olsa, iyi bir doktora üçüncü kez estetik olurdum. Sanırım revizyonun bir bekleme süresi var. O geçtikten sonra, araştırır, en iyisine olurdum. Böyle mutsuz yaşanmaz ki. Kendinizle birlikte sizi sevenleri de uzersiniz böyle. Mutlu olmayan bir insan, mutlu edemez ki. Ben sizin ileride çok iyi bir burna sahip olacağınızı düşünüyorum
Nasıl ya gerçekten miBenim belki 30 yıl olmustur.Iyiki yaptirmisim tabiki
Aranan kan bulundu :)Benim belki 30 yıl olmustur.Iyiki yaptirmisim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?