kafam o kadar uzun zamandir karisik ki artik son olarak buraya yazdim.Kafan o kadar çok karışık ki,
Eğer imkanın varsa bi yerlere kaç bikaç günlük,tatil ya da aile yanı vs.Ama ailenden kimseye bu düşüncelerinden bahsetme.
Fikirlerine çok güvendiğin bir dostun ya da büyüğünle konuş.
Sonra kendini dinle.
Aşkın ne kadar gerekli olduğunu düşün,aşk mı güvenli liman mı lazım olacak ileride onları düşün.
O bikaç gün seni zaten doğru karara vardırır.
Hakkında hayırlısı
NOT:Ben boşanmazdım
evet vardi denedim ve ben basa sarip kaldigim yerde kaldim. malesef.Bunalmissiniz sanirim. Evlilikler bazen boyle duraklamalar geciriyor. Esiniz olmadan 10-15 gun kafa dinleyip, dusunme imkaniniz var mi?
kafam karisik cunku duygularimin bittigini sadece cok deger verdigim bir insanla evliymisim gibi hissetmeye basladim.Kafanız neden karışık acaba ? Benim dikkatimi bu çekti
Ayrıca başka hayalleriniz diyordunuz ne yapmak istiyorsunuz mesela? Bu yapmak istediklerinizi esinizle paylaşsanız bence size herzamanki gibi destek cikicaktir dize yardımcı olacaktır
Bence güzel giden bir evliliğiniz var sizin sıkıntınız monotonluk sanırım:)
Bu illaki geçici bir durumdur bu durumda bile boşanmaya düşünmenize çok üzüldüm açıkçası
Konu sorunuza cevabım Hayir böylesine iyi bir kocadan boşanilmaz!
Yuva kolay kurulmuyor bir sebep de yokken bozmayın derim ben... yinede karar size kalmış
acaba tek derdin eski heyecanı kaybetmek mi?kafam o kadar uzun zamandir karisik ki artik son olarak buraya yazdim.
cok uzun zamandir kafa dinlemek icin cekildim bunu denedim ama nedense ayni girdapta surukleniyorum anlam veremedigim sekilde.
iste benim derdim bu ask mi guvenli liman mi? guvenli limanda omur gecirmek omru heba etmek mi? cesarette lazim degil mi?
evet saygi ve sevgi onemli bilincindeyim. sorumluluk sahibi kesinlikle o konuda hakkini yiyememEvet kesinlikle karışık ve uzun yazmışsınız.
Evlilikte saygı ve sevginin çok büyük önemi vardır biliyosunuz dmi? Anladığım kadarıyla sorumluluk duygusunu da taşıyor eşiniz? Çocuğunuz da var galiba? Tam olarak nedir ki sorun kendinize sordunuzmu hiç?
Çok soru sordum gibi ama bence sizin sevgi şefkat ve bu monotonluğu atmaya ihtiyacınız var
bana batma asamasini atlattim bir ara oyleydim cok yorucuydu kendimi zor toparladim.Yani... Böyle yaşayan bir sürü çift var.Sizin ne istediğiniz önemli.Yeni bir hayat kurmaya hazırmısınız.?
Gözlerinizi kapattığınızda kendinizi 5 yıl sonra nerede kiminle ne yaparken hayal ediyorsunuz?
Bir de bunun bir üst kademesi var. Batma aşaması.Eğer eşiniz size batmaya başladıysa ya da başlarsa
iş çirkinleşir ve yıpratır.O aşamada mısınız ya da yakın mısınız?Tamamen uzak da olabilirsiniz.
Pişman olmakda var.
kafam karisik cunku duygularimin bittigini sadece cok deger verdigim bir insanla evliymisim gibi hissetmeye basladim.
sorunum burda aslinda evet guzel giden karakter uyumsuzlugumuza ragmen surdurmeye calistigim bi evliligim var ama ben ufacik seylerden buyuk nimetlermis gibi bahsetmeye basladim ruhum doymuyor sanki ama ben surekli bi dusunme evresindeyim
evet saygi ve sevgi onemli bilincindeyim. sorumluluk sahibi kesinlikle o konuda hakkini yiyemem
cocugum yok.
sorunum bana gore duygularimla alakali. benim tutkuya ve monotonluktan kurtulmaya ihtiyacim var sanki esim benim kafa dengim degil ve mantik evliligi yapmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?