Iyi kocadan bosanilmaz mi?

hayir tek derdim bu degil benim derdim ask evliligi yapmisken suan kendimi cok duzgun bir esle mantik evliligi yapmis gibi hissetmek sanirim
esimin haberi vardi ve ciddi asamalara getirdim bu sorunlari huzurumuz cok kacmisti ama sonrasinda pisman olma korkum agir basti ve biseyleri toparladik.
cinsel olarak isteksizim. ama bunu ona hissetirmiyorum/

Eşiniz iyi olduğu için böyle. Mesela bir meselede eşimle ters düşsek herhangi bi soğuma hissetmem ortak yol bulmaya çalılırız sıkıntı çekeriz vs. Ama sürekli iyi olunca eş maalesef sıkılıyor insanoğlu. Sanki kaybedince çok üzülürmüşsünüz gibi hissettim. Ya da bi tersini görseniz bi hayal kırıklığı yaşasanız birden aşkınız kabarır. Zıt bi şey hissettirdiği için size. Dedim ya insanoğluyuz. Bence hissettirmeyin.

Sizin kafanıza gerçekten karışık. Iki arada kalmissiniz. Eşinizi kırmak İncitmek istemiyorsunuz, ama kendiniz de mutlu değilsiniz. Ama merak etmeyin ne kadar insan birbirine aşık olsa da evlenince artık hersey değişiyor. Bide söyle düşünün eğer bosanir iseniz ve başka biri karşınıza çıkarsa ve cok aşık olursaniz belli bir müddet sonra yine aynı hersey. Bence eşinizle tatile gidin değişik şeyler yapın. Boşanma sebebi olacak bişeyler ben göremedim.

Evliliginiz monotonlasmis llabilirmi. Yani hep hayatiniz rutinmi devam ediyor. Sizin kendi icinizde var celiskiler. Sunu söylemek isterim sizi seven size sadik bir esiniz var bu cok güzel birsey ayrica cogu erkegin ailesi hassas noktasiyken o sizin yaninizfa durmus tartismalarinizda buda cok iyi. Galba siz durağan bir hayat sürmekten sıkılmis gibisiniz okurken ben direk böyle düşündüm . Kendinize farklı uğraşlar aktiviteler bulabilirsiniz mesela kafaniz rahatlar bir sure sonra duzelir icinizdeki bunalma duygusu. Umarım hakkinizda iyi bir karar verirsiniz

Tum sorununuzun sebebı bana kalırsa cok kucuk yasta evlenmenızden kaynaklanıyor
Buyuyunce fıkırler begenıler zevkler de degısıyor halıyle aradakı farlar buyuyor
Tolere edemeyecegınız hale gelıyor

Her evlılıkte zorluklar olur
Ikı ayrı cınsıyet bambaska ıkı farklı kultur bı evde tabıkı zor ama altından kalkamayacak problem yoksa nıye bosanasın

cok uzaklastim inanin. paylastim ama bizim iletisim sorunumuz var
bu tip seyler ona gereksiz ve sacma gelir.
ona gore hayatimizi kurmusuz yuvamizda gelecek planlari yapmaliyiz.
Bu sancili surece hazir hissetsem gercekten kimseye haksizlik etmeden birakicam herseyi
risk almamak icin hayat kisa sanki risk almaya degmez mi dersiniz.

Ama eşiniz her zorluğunuzda her daim yanınızda olmuş nasıl bırakacaksınız ki böyle bi adamı
bu cok zor gercekten. evet olmadigi ve beni cok uzdugu zamanlarda oldu ama o zaman tepkimi koyamadigim icin suan onlari one surmek mantiksiz kaliyor.
hatalarida olsa bir sekilde yanimda durdu boyle bi adami birakamam diye diye boyle zaman gecti zaten

Bu iyi kocayla bu konular öyle güzel konuşulur ki...

Bu bir şans bak...
Eksilerini artılarıni koy teraziye
Çıkar koy adamın kucağına

Fikir harbi eyleyin...

iyi bir koca evet ama iletisimi eksik bir koca.
yukaridada yazdim fikir harbi asamasindan gecen sene gecmistik cok iletisim kuramaz konularin ustunu kapatip gecmeyi tercih eder.
duygularimi cok onemsedigini dusunmuyorum yani su anlamda hayatimiz bir sekilde surup gidiyor gonlu alayim huzurumuz kacmasin modunda oldugu icin irdelemez

Kiymetini bilin uzmeyin. Bir kadin daha ne ister ki. Gelen gideni aratir bunu unutmayin..

kesinlikle cok iyi ozetlemissiniz
Fikirlerim begenilerim zevklerim herseyim degisti ve suan tolore etmekte zorlaniyorum
pismanlik yasiyorum
altindan kalkamayacagim tek sey benim duygularim

evet yanimda durdu ama o kadar cirkin seyler yasadim ki kimse yanimda durmasaydida kendimi o hallere sokmasaydim bunlar kafama gec dank etti sanirim

En duygusuz adam dahi
Boşanma dusuncesini açtığında
Seni önemseyecektir

Denemesi bedava
Gecen sene ettiğin fikir harbine
Bu sene ciddiyetle ayrılığı koy...

Kiymetini bilin uzmeyin. Bir kadin daha ne ister ki. Gelen gideni aratir bunu unutmayin..
iste mantikli olan kadin bunu ister ama mantik evliligiyle omur gecer mi sizce bir kadin illa ki cok kotu seyler mi gormeli hislerini anlamak icin. gelen gideni aratir vs. dusunceleri beni zaten biraz olsun dusunmeye itiyor

keşke imkan olsa birz birbirinizden uzak kalabilseniz, biraz ayrı hayatlar olabilse ama işte... mümkün değil.. hem o bunu asla anlamaz hem hayat şartları izin vermez.

bu şekilde düşünerek asla bir yere varamayacaksınız. ben sizi o kadar iyi anladım ki. bu kadar iyi anlamamayı dileyecek kadar.

gitseniz eğer "neden o insandan gittim ki ben?" diye düşünmüyorsunuz sonuçta, sadece şans yüzünüze gülmezse o üzüyor. yoksa gidebilmek fikri yerleştiyse düşüncelere bir kez, zaten ruhen çoktan gidilmiştir bile.

iste mantikli olan kadin bunu ister ama mantik evliligiyle omur gecer mi sizce bir kadin illa ki cok kotu seyler mi gormeli hislerini anlamak icin. gelen gideni aratir vs. dusunceleri beni zaten biraz olsun dusunmeye itiyor
Asik olarak evlenmis. Mantik evliligi degil ki. Bunun mantiklisini hic dusunemiyorum bile..

En duygusuz adam dahi
Boşanma dusuncesini açtığında
Seni önemseyecektir

Denemesi bedava
Gecen sene ettiğin fikir harbine
Bu sene ciddiyetle ayrılığı koy...
Yani adam napsin diye dusunuyorum gecen sene kendini toparlamak istedi iletisim konusunda cok sancili bir surecti sadece gorevleri yerine getirerek olmadigini iletisim ve uyum sorunumuz oldugunu soylemistim cok kavga ediyorduk.
ama karakteri bu ne kadar degisebilir ki ben gozu korluk edip kendime zit bir insanla evlenmisim adamin sucu yok heralde surekli hatayi kendimde ariyorum oysaki beni cok yiprattigi donemleri unutmusum simdi dusununce. Bu sene daha ciddi olucak dediginiz gibi onemser umuyorum

inanmazsin ama uzak kaldik ve sans yuzume gulerek bana bu sansi verdi uzakligin rahatligina vararak dusuncelerden uzaklastim ama bi karara baglamama vicdanim ve gelecek kaygim izin vermedi
kesinlikle ruhum cekilmis gibi zaen ama sans yuzume guler mi gulmez mi yasamadan asla bilemeycegim sanirim

Karşılıklı bu sayfaya kadar okudum kızlar çok güzel ve yerinde sorular ve cevaplar peki

bihter__ emeklerin tatlım mücadeleniz onları çöpe mi atmak istiyorsun

evet durumum bundan ibaret. onu incitmek istemem ama ben inciniyorum
bosanma sebebi olacak seyler suanda zaten yok varkende ben degerlendirip gozumu acamadim malesef

evet cok alakasi var cok erken evlenip kendimi korelttim gozum acilinca cok sey degisti.
kesinlikle acabalarin icinde kaybolmus olabilirim

Karşılıklı bu sayfaya kadar okudum kızlar çok güzel ve yerinde sorular ve cevaplar peki

bihter__ emeklerin tatlım mücadeleniz onları çöpe mi atmak istiyorsun
bunu cok dusundum ama verdigim emek icin omrumun geri kalanini heba etmek ne kadar dogru.
zaten yaptigim fedakarliklara pismanim benim yasadiklarimi yasayan kimse hic bir aile bunlari kabul etmezdi benim cahilligimdi zaten

siz aslında kafanızda yavaş yavaş bitirme sürecine girmişsiniz. vicdan muhasebesi kalmış geride. bunun ağırlığı var.

gelecekte ne olur bilinmez ama sanırım öyle veya böyle yürüyüp gideceksiniz. şans sizinle olsun o vakit. çok içten diliyorum bunu. belki de olması gereken budur. 2 niz için de...

Psikologa gitmenizi oneririm ,cok genc yasinizdan beri berabersiniz ,belkide ailenizin inadina evlendiniz ,hirs yaptiniz ,
Hani ben mukemmel bir esim ama esim bosanmak istiyor diyen kadinlar gibi esiniz de ayni durumda kalacak ,
Sonradan pisman olmayin,
Neden sevdiniz ,neden evlendiniz onu bir hatirlayin

bunu cok dusundum ama verdigim emek icin omrumun geri kalanini heba etmek ne kadar dogru.
zaten yaptigim fedakarliklara pismanim benim yasadiklarimi yasayan kimse hic bir aile bunlari kabul etmezdi benim cahilligimdi zaten
Can'ım ne kadar cahil olsanda o zman o yaşında ve körpeliğinde boşanma kararını çoktan verip giderdin arkana bile bakmadan sen gerçekten sevmişsin ve seviyorsunda sadece aklın karışık ve monotanlaşmış bir hayatın içinde bocalıyorsun sevmeseydin bu kadar düşünmeden bir sebep bir olay bir kıvılcım ateşi yakıp yıkıp geçerdin geçmişinizi bence sen boş değilsin

Bunun adına ister aşk de ister sevgi de
Ve hatta istersen VİCDAN de insan bu duyguları yoksa yıkmaya ve kırmaya asla Korkmaz ama sen bişeylerden korkuyorsun farkında mısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…