İyi mi kötü mü çözemedim

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Gene derdim kv degil. Sadece sizce iyi mi. Bazı kv kere bakıyorum bizimki genel olarak iyi gibi. Bana göre kötü olan huyları aşırı meraklı. Her kv böyle mi acaba. Yani evimizde ne oldu ne bitti, ne yedik, kaçta yattık herşeyi merak eder. Bize elektriklı battanıye vermisti. Ertesı gün eşimi aramış ve kullandınız mı naptınız diye sormuş.
Bana sizin aileniz bir tuhaf, aile baglarınız yok anlamadım ben nasıl aılesıni demıstı. Kırıldım o zaman gercekten. Herkes anlatma basına kalkar derdi haklıymış. Ama yüzüne vurcam. Başıma kalktın bidaha tövbe anlatmam diycem. Biz birbirimize çok baglıyız der.Eşim yeni ile başlayacaktı sabaha kadar uyuyamamış kv. Eşim yeni işini sevmemiş, kv oturup aglamış.Baglılık degilde bagımlılık gibi bu. Ve bu kadarı beni rahatsız ediyor. Yasaklar var zaten. Evde 90 yaşında yaşlıları var. Ki ben kendi anneme de hiç gitmiyorum. 1 saatte olsa gelin diyor. Korona ölmek falan umrunda degil, yeter ki oglunu görsün. Şapur şupur boynunu yangını öper eşimin paşam diye sever.
Arkadaşıma kv kınamda anne kız gibiyiz demiş ama degil tabiki. Eşim ailesine yakın olayım mıç mıç olayım istiyor. Dün soruyor annemle konustun mu. Hayır dedim. Diyecektim zaten herkes evde ne konusucaz sürekli. Bu kadar baglılık beni rahatsız ediyor. Ben aile sevgisi görmedim. Babama bile baba diyemem. Eşimin annesine babasına baba anne derken zorlanıyorum. Eşimde onları anne baba olarak görmüyorsun diyor.Ben mesafelıyım kendi annemı bıle hergun aramam gıtmem. Ama eşimin tarafı mıç mıç olalım ister. Herşeyi bilmek ister. Eve kim geldi kim gitti. Sadece içimi dökmek istedim. Gereksiz takıyorsun diyen olabilir. Yaşadığım şehri çok seviyorum. Ama artık başka şehirde yaşama hayalim var. Uzak olmak istiyorum.

Gereksiz takıyorsun ve taktığın kadar asla yansıtamıyorsun. Sen istediğin kadar konu aç biz istediğimiz kadar yazalım yine kim nereye çekiştirirse onu yapıp farklı sonuç bekliyorsun malesef. Böyle yaşamaya devam edersen en iyi ihtimalle erken yaşlanırsın diğer ihtimalle de kendini hasta edersin. Hayat böyle şeyleri dert etmek için inan çok kısa.

Siz evlenmeden önce sürekli ailenizle ilgili konu açıyordunuz evlendiniz yine 3 günü geçirmeden sürekli eşinizin ailesi ile ve eşinizle ilgili konular ki genelde öyle üye isimleri çok aklımda kalmaz ama sizi tanıyorum artık direkt.

Bence kendinize meşgaleler bulmalısınız ki sorunların üzerine düşünmeyesiniz bu kadar yoksa hepimizin sorunları var.

Kpss çalışır msn ? Sana bir dayatma yoksa bırak insanlar nasl yaşarsa yaşasın..
Çalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye
Gereksiz takıyorsun ve taktığın kadar asla yansıtamıyorsun. Sen istediğin kadar konu aç biz istediğimiz kadar yazalım yine kim nereye çekiştirirse onu yapıp farklı sonuç bekliyorsun malesef. Böyle yaşamaya devam edersen en iyi ihtimalle erken yaşlanırsın diğer ihtimalle de kendini hasta edersin. Hayat böyle şeyleri dert etmek için inan çok kısa.
Haklısınız sacma seyler . Ama gözüme batıyorlar

1. Kimseyle mıç mıç olmak zorunda değiliz. Eşinle güzel bir iletişimin varsa anlatırsın, kimse kimseyi yakın olmaya zorlayamaz.
2. Yalvarırım kendine bir meşguliyet bul. Seni çok sevimli buluyorum geçen günkü halı muhabbetinden beri, ama kayınvalideni düşünmekten delireceksin yakında.

Hafta da bi iki kez kv ye gitmek bu kadar zor olmamalı. Eşinizle annesinin bu kadar birbirine bağlı olması sorun olmamalı. Ana oğul sonuçta.
8 yıllık evliyim, eşim gün içinde benden çok annesini arar. Ben hergun mutlaka kv 'yi ararım. Aramadigim gün olursa o beni arar iyi misin diye.
Pandemi öncesi eşim mutlaka hergun annesine babasına uğrayıp öyle gelirdi eve. Kv herşeyimizi bilir oğlu değil ben anlatırım gerektiği yerde akıl alırım ondan. Yani demem o ki, sen iyiysen herkes iyi. Sana zararı olmadığı sürece arasan yada gidip 1 2 saat otursan,gönül alsan ne olur ki. Isimden dolayı tanıyorum artık sizi ve kv konularınızı. Herşeyi bu kadar önemsemeyin. Canınıza yazık. Yarın anne olacaksın belki, evladının sesini duymak için can atacaksın, sende belki kv olacaksın. Ister mısın herseyini problem eden gelin yada damadının olmasını.

1. Kimseyle mıç mıç olmak zorunda değiliz. Eşinle güzel bir iletişimin varsa anlatırsın, kimse kimseyi yakın olmaya zorlayamaz.
2. Yalvarırım kendine bir meşguliyet bul. Seni çok sevimli buluyorum geçen günkü halı muhabbetinden beri, ama kayınvalideni düşünmekten delireceksin yakında.
Eşim istiyor ki babamla aram yok görüşmüyorum ya babasını baba olarak göreyim, annesini anne olarak göreyim. Çok samimi olalım istiyor. Haklısınız takmamaya çalışacağım

Eşinizle annesinin ilişkisine karışmayın bence
İster paşam desin ister alnından öpsün
Kaç yaşında insanlar sonuçta sizden önce de bir ilişki düzenleri vardı

Kendinizle ilgili olan kısımlara gelince politik olun.
İyi kötü bir düzen tutturdunuz zaten şimdiye kadar kayınvalidenizle
Mesafe koyma konusunda aşama kat ettiniz
Şimdi yapmanız gereken eşinize politik olmak
Her annesinin lafını açtığında parlamayın veya terslemeyin
Bazen siz ilgileniyor gibi yapın veya aradıysanız bugün anneni aradım filan gibi konuyu siz açın
Her konu açıldığında terslerseniz eşinizle sorun yaşayacaksınız

Hafta da bi iki kez kv ye gitmek bu kadar zor olmamalı. Eşinizle annesinin bu kadar birbirine bağlı olması sorun olmamalı. Ana oğul sonuçta.
8 yıllık evliyim, eşim gün içinde benden çok annesini arar. Ben hergun mutlaka kv 'yi ararım. Aramadigim gün olursa o beni arar iyi misin diye.
Pandemi öncesi eşim mutlaka hergun annesine babasına uğrayıp öyle gelirdi eve. Kv herşeyimizi bilir oğlu değil ben anlatırım gerektiği yerde akıl alırım ondan. Yani demem o ki, sen iyiysen herkes iyi. Sana zararı olmadığı sürece arasan yada gidip 1 2 saat otursan,gönül alsan ne olur ki. Isimden dolayı tanıyorum artık sizi ve kv konularınızı. Herşeyi bu kadar önemsemeyin. Canınıza yazık. Yarın anne olacaksın belki, evladının sesini duymak için can atacaksın, sende belki kv olacaksın. Ister mısın herseyini problem eden gelin yada damadının olmasını.
Hayır tabıkı ama ben de böyle herseyı merak edermıyım acaba ne var ne yok, kım geldı kım gıttı. En ufak şeyi

Hayır tabıkı ama ben de böyle herseyı merak edermıyım acaba ne var ne yok, kım geldı kım gıttı. En ufak şeyi
Insanın yapısını değişemezsin inan ki yarın bizim ne olacağımız da belli değil. Tamam şimdi merak etmem diyoruz ama yaşlanınca nasıl olcaz bilemeyiz ki,

Çalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye

kurma

bir şey olduğunda da ay öyle mi böyle mi diye düşünüp söylenmesi gerekeni söylemiyorsun

kv den değişmez

eşinin işi iyi olmazsa ağlar

ama burada değişecek olan eşin

bak annen üzülüyor otu bku onlara anlatma diyeceksin

kvler sever ay ne yediniz ne içtiniz sorusunu oğluma bakabiliyor mu sorusudur o

Allah ne verdiyse de geç, ayıp de geç, eşine de aşıla onu yedik bunu içtik denmez diye

ben hep anlatırım kv ile anım az olduğu için bir gün gittik karnımız tok dedik aaa neden toksunuz vs acıkmışsınızdır dedi

ben de ona dedim ki şu yemekten vardı çok yedik

aaaaaay dedi benim oğlum onu yemez ki o acıkmıştır

neyse oğlunu çağırdı sen açsındır diye o da yooo dünya kadar yedim vs dedi

bu arada oğlunun sevmez dediği yiyeceği oğlu bana yalvar yakar yaptırdı ben bilmem dedim de olsun birlikte deneriz dedik de öyle yaptık

bu evliliğin ilk yılı idi kv oğlunun ne yiyip yemediğini bile bilmiyor ama ahkam kesiyordu

aradan 15 yıl geçti şimdi olsam söylemem herhalde ya da aa öyle mi o zaman neden bana zorla yaptırmış değişmiş demek ki derim

sen yeni evlisin çözümün mesafe

mesafe gidip gelme değil mesafe eşinde

her şeyi nerede ise tuvalette yaptığını dahi anlatmayı bırakmalı

Back
X