- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi lorilori72
Hayır kurumu değilsin sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum vermekle bitmez bu onlarında istekleri tükenmez aynı durumda olsa memleket değiştiririm kendine çalışmaya kendin için yaşamaya başla lütfen.Hiçbir şeyden korkma gelirin var sana yeter artar bile.Boyun eğmek zorunda değilsin eğdikçe ezileceksin bu işler böyle.Bir kez isteyip veriliyor mu diye test ederler sonra arsızlaşırlar.Koşarak uzaklaş kendi hayatını kur.Birikim yapmaya çalışıyorum ama yaptıkça gidiyor bir sekilde. Mutlaka birinin ihtiyacı oluyor ardı arkası kesilmiyor. Sonra da üzülüyorum kaç yıldır çalışıyorum elimde bisey yok demeye baslıyorum
Kizim akilli ol akilli. Ailen bak ne kadar akilli. Sen kime cektin boyleMerhaba arkadaşlar. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum var. Sizinle paylaşmak istedim. 5 yıldır öğretmenim. Su zamana kadar doğru dürüst bir birikimim olmadı. Cünkü sürekli aileme yardım etmek zorunda kaldım. Babam çalışmıyor. Aldığım maaşın bir kısmını onlara göndermek zorunda kalıyorum. Daha önce 17 bin kadar bir birikimim vardı fakat erkek kardeşim evlenince aileme göndermek zorunda kaldım. Suan sadece 8 bin birikimim var. İlerde evlenme durumu olur diye birikim yapmak istiyorum bu arada. Kız kardeşlerime erkek kardeşlerime bile yardım ediyorum yeri geliyor. Bi kız kardeşimin maddi durumu çok kötüydü bi ara birikimimin 2bin kadarını birden göndermistim. Tabi ufak tefek verdiklerimi saymıyorum bile. Aileden birinin paraya ihtiyacı olsa hemen herkes gözünü bana dikiyor. Abimler ev alacaktı bunun için bile bana bize kredi cekersin biz sana öderiz dediler. Yeri geldiğinde de sen bize ne yaptın ki diyorlar üstüne. Babam geçenlerde kredi çekmemi istedi( bu arada ben üniversiteyi bitirene kadar babam bizimle ilgilenmedi, çocukluğumuzda yanımızda değildi, başka kadınla evliydi. Kendi çabamla okudum bu günlere geldim) ben çekmek istemediğim için kalkıp senin ne kadar maaş aldığını bile sormuyorum sana dedi, ve çektirmişti zorla ki o parayı da is ayağına çektirmişti onu da kaybetti gitti. Hep bu şekilde benden biseyler koparma peşindeler. Hayır da diyemiyorum yapmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum eninde sonunda yapıyorum mutlaka. Ne yapacağım böyle. Kendi hayatım da var. İlerde evlenme durumu olursa ailem baştan sen kendi masraflarını karşılcaksın dedi. Karsılarım da ellerini üstümden cekmiyorlar bıktım artık. Ne yapacağım böyle ?
Bence araba alırsanız onu istemeye baslarlar. 1+1daire ya da arsa tarla fln alın. En azından onu ödünç alıp kullanamazlar
Kusura bakmayın benden bu kadar diyeceksiniz. Verimli ineği bulmuşlar hem sütünden hem etnden faydalanmak istiyorlar. Aileye yardım edilir ama nankörlük edenlere hiçbirşey yapılmaz. Paranız varsa altın alın yatırın bankaya vadesi bozulur bozamam deyin. Vs. Siz borç isteyin vere vere kalmadı deyin.Merhaba arkadaşlar. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum var. Sizinle paylaşmak istedim. 5 yıldır öğretmenim. Su zamana kadar doğru dürüst bir birikimim olmadı. Cünkü sürekli aileme yardım etmek zorunda kaldım. Babam çalışmıyor. Aldığım maaşın bir kısmını onlara göndermek zorunda kalıyorum. Daha önce 17 bin kadar bir birikimim vardı fakat erkek kardeşim evlenince aileme göndermek zorunda kaldım. Suan sadece 8 bin birikimim var. İlerde evlenme durumu olur diye birikim yapmak istiyorum bu arada. Kız kardeşlerime erkek kardeşlerime bile yardım ediyorum yeri geliyor. Bi kız kardeşimin maddi durumu çok kötüydü bi ara birikimimin 2bin kadarını birden göndermistim. Tabi ufak tefek verdiklerimi saymıyorum bile. Aileden birinin paraya ihtiyacı olsa hemen herkes gözünü bana dikiyor. Abimler ev alacaktı bunun için bile bana bize kredi cekersin biz sana öderiz dediler. Yeri geldiğinde de sen bize ne yaptın ki diyorlar üstüne. Babam geçenlerde kredi çekmemi istedi( bu arada ben üniversiteyi bitirene kadar babam bizimle ilgilenmedi, çocukluğumuzda yanımızda değildi, başka kadınla evliydi. Kendi çabamla okudum bu günlere geldim) ben çekmek istemediğim için kalkıp senin ne kadar maaş aldığını bile sormuyorum sana dedi, ve çektirmişti zorla ki o parayı da is ayağına çektirmişti onu da kaybetti gitti. Hep bu şekilde benden biseyler koparma peşindeler. Hayır da diyemiyorum yapmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum eninde sonunda yapıyorum mutlaka. Ne yapacağım böyle. Kendi hayatım da var. İlerde evlenme durumu olursa ailem baştan sen kendi masraflarını karşılcaksın dedi. Karsılarım da ellerini üstümden cekmiyorlar bıktım artık. Ne yapacağım böyle ?
Anneler cocuklarını dusunuyor evet ama bazı anneler cocuklarını araya sokup kendini cıkarıyor bakma annen uzukuyor tamam ama ya sen ? Sana neden kmse uzulmuyorAma herkes öyle düşünüyor. İnanın çok zor şartlarda okudum. Uykusuz kaldım aç kaldım. Parasız kaldım. Bugünlere böyle geldim. Babam başka kadınlarla fink atarken afedersiniz. Biz aç kaldık. Şimdi gelmiş her şeye hakkı varmış gibi davranıyor. Annem olmasa göndermezdim. Vicdanim sızlıyor öyle olunca da iste
Kıyamadıkların yarın sana cok guzel kuyar hic merak etmeKıyamıyorum. Kafama çok takıyorum durumlarını. En iyisi kredi çekip araba almak
Sakın ,bu seferde devamöı arabınızı isterler bununla ilgili bi sürü konu var ,Anneme kıyamam asla. Babamla zaten iliskim yok hic. Baba kız gibi değiliz. Ama annem çok cekti En çok ona kıyamıyorum. En iyisi borçla araba almak en azından borcum var derim.
Çok güzel kullanıyorlar sizi ooohh on dönüm bostan yan gel yat Osman onlarınki o hesap .Merhaba arkadaşlar. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum var. Sizinle paylaşmak istedim. 5 yıldır öğretmenim. Su zamana kadar doğru dürüst bir birikimim olmadı. Cünkü sürekli aileme yardım etmek zorunda kaldım. Babam çalışmıyor. Aldığım maaşın bir kısmını onlara göndermek zorunda kalıyorum. Daha önce 17 bin kadar bir birikimim vardı fakat erkek kardeşim evlenince aileme göndermek zorunda kaldım. Suan sadece 8 bin birikimim var. İlerde evlenme durumu olur diye birikim yapmak istiyorum bu arada. Kız kardeşlerime erkek kardeşlerime bile yardım ediyorum yeri geliyor. Bi kız kardeşimin maddi durumu çok kötüydü bi ara birikimimin 2bin kadarını birden göndermistim. Tabi ufak tefek verdiklerimi saymıyorum bile. Aileden birinin paraya ihtiyacı olsa hemen herkes gözünü bana dikiyor. Abimler ev alacaktı bunun için bile bana bize kredi cekersin biz sana öderiz dediler. Yeri geldiğinde de sen bize ne yaptın ki diyorlar üstüne. Babam geçenlerde kredi çekmemi istedi( bu arada ben üniversiteyi bitirene kadar babam bizimle ilgilenmedi, çocukluğumuzda yanımızda değildi, başka kadınla evliydi. Kendi çabamla okudum bu günlere geldim) ben çekmek istemediğim için kalkıp senin ne kadar maaş aldığını bile sormuyorum sana dedi, ve çektirmişti zorla ki o parayı da is ayağına çektirmişti onu da kaybetti gitti. Hep bu şekilde benden biseyler koparma peşindeler. Hayır da diyemiyorum yapmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum eninde sonunda yapıyorum mutlaka. Ne yapacağım böyle. Kendi hayatım da var. İlerde evlenme durumu olursa ailem baştan sen kendi masraflarını karşılcaksın dedi. Karsılarım da ellerini üstümden cekmiyorlar bıktım artık. Ne yapacağım böyle ?
Yapsan da kötü olacaksın yapmasan da. Bari yapma kötü ol.Merhaba arkadaşlar. Sürekli kafamı kurcalayan bir durum var. Sizinle paylaşmak istedim. 5 yıldır öğretmenim. Su zamana kadar doğru dürüst bir birikimim olmadı. Cünkü sürekli aileme yardım etmek zorunda kaldım. Babam çalışmıyor. Aldığım maaşın bir kısmını onlara göndermek zorunda kalıyorum. Daha önce 17 bin kadar bir birikimim vardı fakat erkek kardeşim evlenince aileme göndermek zorunda kaldım. Suan sadece 8 bin birikimim var. İlerde evlenme durumu olur diye birikim yapmak istiyorum bu arada. Kız kardeşlerime erkek kardeşlerime bile yardım ediyorum yeri geliyor. Bi kız kardeşimin maddi durumu çok kötüydü bi ara birikimimin 2bin kadarını birden göndermistim. Tabi ufak tefek verdiklerimi saymıyorum bile. Aileden birinin paraya ihtiyacı olsa hemen herkes gözünü bana dikiyor. Abimler ev alacaktı bunun için bile bana bize kredi cekersin biz sana öderiz dediler. Yeri geldiğinde de sen bize ne yaptın ki diyorlar üstüne. Babam geçenlerde kredi çekmemi istedi( bu arada ben üniversiteyi bitirene kadar babam bizimle ilgilenmedi, çocukluğumuzda yanımızda değildi, başka kadınla evliydi. Kendi çabamla okudum bu günlere geldim) ben çekmek istemediğim için kalkıp senin ne kadar maaş aldığını bile sormuyorum sana dedi, ve çektirmişti zorla ki o parayı da is ayağına çektirmişti onu da kaybetti gitti. Hep bu şekilde benden biseyler koparma peşindeler. Hayır da diyemiyorum yapmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum eninde sonunda yapıyorum mutlaka. Ne yapacağım böyle. Kendi hayatım da var. İlerde evlenme durumu olursa ailem baştan sen kendi masraflarını karşılcaksın dedi. Karsılarım da ellerini üstümden cekmiyorlar bıktım artık. Ne yapacağım böyle ?