• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.485
133
Boşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.

Boşanmalarda maddi şeylere çok takılmayın
Yakın zamanda arkadaşım boşandı kızın başına neler getirdiler
Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Adam şimdi resmi nikahla boşanma olsa bile dinen senden boşanmadım diyor
Evlenemezsin diyor
Demem o ki iyi olacak senin açından

Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Evlenemezsin diyor
Maddi olarak çok takılmıyorum çalışıyorum zaten ama ne olacak bilmiyorum bu süreçte

bosanma asamasindasiniz kuzum yani mutluluktan ayaklariniz yerden kesilmemis ki bu asamadasiniz ,onun icin kendinize eziyet etmeyin asla melankoliye kapilmayin
Evet onunlaykende mutsuzdum bu seviyeye gelmemek için çokta çabaladım ama olduramadım bi türlü.

Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Evlenemezsin diyor
Öyle bir evlenir ki. 🤣

Boşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.
Canim benim yaaaa... ben de ayni senin gibiydim bir ara bosanirken. Herseyim bitti hayatim bitti diyordum... kendi kendimi yiiyip bitirdim ama bu sadece bir donem. Sarsildigin ve yiprandigin icin.
Sonra silkelendim ve dedim ki, hayatimi yasayacagim hem de en guzel sekliyle. Bisiklet kiraladim ormanin icinde uctukca uctum son surat surdum bisikletimi, ruzgari saclarimda yuzumde hissediyordum, derin bir oh cektim, gittim dondurma aldim, donme dolaba bindim cocuk gibi eglendim... Ev tuttum, okulumu bitirdim hem calistim hem okudum hani. Aradan 12 yil gecti tekrar askimi buldum. Simdi bir isim evim arabam esim herseyim var cok sukur. Senin de olacak. Hersey senin elinde. Ya depresyona sokarsin kendini omur boyu hayatini heba edersin ya da bir donem sonra kendini toparladiktan sonra silkelenir, hayatinda basarili olmak icin adimlar atarsin. Kurslara yazil, spora basla hircinlas boks yap vurdukca vur. Kas yap, kosu bandinda kosabildigince kos, hirs yap. Yuzmeye git yani elinde hangi imkan varsa kullan..maddi acidan zorluk icimdeysen parkta kos, ya da belediyenin inkanlari var spor icin. Hayata gulumse ve goz kirp. Cunku sen muhtesem bir insansin :KK52:

Sunu da unuttum soylemeye bizndaha bosanmamis, yeni ayrilmisken beni arayip evlenecegini soylemisti. "Yeni gelin annemi istemiyor ayri eve cikacagiz o yuzden sana aldigim buzdolabini camasir makinesini gelip alavagim" demisti. Al ulan gel butun pisligini al s...refsiz!!!!! diye bagirmistim. Vicdansizlar 😅 sonra nedense birdaha aramadi esyalari icin

Sunu da unuttum soylemeye bizndaha bosanmamis, yeni ayrilmisken beni arayip evlenecegini soylemisti. "Yeni gelin annemi istemiyor ayri eve cikacagiz o yuzden sana aldigim buzdolabini camasir makinesini gelip alavagim" demisti. Al ulan gel butun pisligini al s...refsiz!!!!! diye bagirmistim. Vicdansizlar 😅 sonra nedense birdaha aramadi esyalari icin
Evlenip ayrı eve çıkacağını duyurmuş. Siz kaynana ile mi yaşıyordunuz? O yüzden sana yapmadım ona yaptım diye nispet yapmış olabilir. Az bile demişsiniz, su katılmamış, ilk günkü gibi saf mdkfkf. Umarım o kadın canına okumuştur onun da nispet yapmayı görmüştür. Keşke şey deseydiniz "Ulan ananı bile sattın bi daha evlenebilmek için, bakalım o kadın gitmesin diye daha nelerini satacaksın?".

Canim benim yaaaa... ben de ayni senin gibiydim bir ara bosanirken. Herseyim bitti hayatim bitti diyordum... kendi kendimi yiiyip bitirdim ama bu sadece bir donem. Sarsildigin ve yiprandigin icin.
Sonra silkelendim ve dedim ki, hayatimi yasayacagim hem de en guzel sekliyle. Bisiklet kiraladim ormanin icinde uctukca uctum son surat surdum bisikletimi, ruzgari saclarimda yuzumde hissediyordum, derin bir oh cektim, gittim dondurma aldim, donme dolaba bindim cocuk gibi eglendim... Ev tuttum, okulumu bitirdim hem calistim hem okudum hani. Aradan 12 yil gecti tekrar askimi buldum. Simdi bir isim evim arabam esim herseyim var cok sukur. Senin de olacak. Hersey senin elinde. Ya depresyona sokarsin kendini omur boyu hayatini heba edersin ya da bir donem sonra kendini toparladiktan sonra silkelenir, hayatinda basarili olmak icin adimlar atarsin. Kurslara yazil, spora basla hircinlas boks yap vurdukca vur. Kas yap, kosu bandinda kosabildigince kos, hirs yap. Yuzmeye git yani elinde hangi imkan varsa kullan..maddi acidan zorluk icimdeysen parkta kos, ya da belediyenin inkanlari var spor icin. Hayata gulumse ve goz kirp. Cunku sen muhtesem bir insansin :KK52:
Çok teşekkür ederim sözleriniz çok iyi geldi. Bir kere yanlış insana denk gelince böyle şeyler oluyormuş demek ki.

Evlenip ayrı eve çıkacağını duyurmuş. Siz kaynana ile mi yaşıyordunuz? O yüzden sana yapmadım ona yaptım diye nispet yapmış olabilir. Az bile demişsiniz, su katılmamış, ilk günkü gibi saf mdkfkf. Umarım o kadın canına okumuştur onun da nispet yapmayı görmüştür. Keşke şey deseydiniz "Ulan ananı bile sattın bi daha evlenebilmek için, bakalım o kadın gitmesin diye daha nelerini satacaksın?".
Yok kaynanamla yasamadim. Ben evlenirken kaynim oturuyordu kv ile. Biz ayrilma karari alirken o donem kaynim evlendi ve eşi kv ile yasamak istemedi. Ama oyle dunyalar tatlisi bir kadindi ki. Yani kalk bulasik yap demezdi. Melek gibi kadindi yeminle.

Kaynim o evden ayrilinca haliyle kadin yalniz kaldi. Bende kv ile yasamak istedim, karar verdiydik yabina gidicektik ama o siralar artik evliligimin yurumeyecegini anladim. Yani kv yanina tasinamadan ayrildik.

Evliyken bile 4 tane kari alirim benim hakkim diyen pis biriydi ya.
evet aybi dedigin gibi dedim. :KK70: Daha bosanmadan anani bile sattin dedim..Kari lazim bana dedi haha

Ve evlendigi kadin adamin canina okudu hahaha ordan burdan duydum 😅 yani duydugum kadariyla cadinin biriymis.

Çok teşekkür ederim sözleriniz çok iyi geldi. Bir kere yanlış insana denk gelince böyle şeyler oluyormuş demek ki.
Hayatta hersey oluyor. Bazen yanlis bazen dogru karar veriyoruz. Bosanmakla dogru karar verdigine inan. Ve sadece verdigin dogru kararlar uzerine odaklan. Yanlislardan da ders cikarirsin ileride evlenmek istedigin zaman neyi isteyip istemedigini daha iyi anlarsin. Hayatin sonu degil, daha dur hayat yeni basliyor 😊 Bu aralar uzulebilirsin kendine zaman ver, uzulmene de izin ver. Gozyaslarini akit icindeki herseyi cikar. Rahatlarsin ve zamanla tekrar toparlanacagina inan. Sadece biseylerle mesgul olmaya calis.
Herkese mutluluk her an gelmeyebiliyor bazilari icin "ertelenmis bir mutluluk" oluyor. Seninki de benim gibi biraz ertelenmis bir mutluluk olacak ama sonunda olacak. Hayat devam ediyor. Eminim o senib eski kocan olacak o herif suan gununu gun ediyordur. Eeeee sen daha ne duruyon :)

Bende boşanma aşamasındayım. Ama şimdiden iyi hissetmeye başladım. Düşünün geçmişteki mutluluk ve mutsuzluklar tam olarak sizin elinizde değildi. Siz çaba sarfetseniz de karşıdaki adım atmadıkça yine mutsuz yine mutsuz. Ama artık ona bağlı değilsiniz. Kendinize değer verin. Mutluluğu tercih ettiniz. Hepsi geçecek. Öyle mutlu olacaksınız ki eski eşinizle yaşadığınız kötü günleri hatırladıkça bu ben miyim? Ben olamam diyeceksiniz. Çünkü boşanarak gerçek benliğinize, kendinize dönüş yapıyorsunuz.

Back
X