Iyice salıverdim kendimi:(((

Cevremdeki cogu çocuklu arkadaşlarımın sorunu bu, sabahtan akşama kadar pijama ve dağınık saçlarla durma canım bi tayt bluz, güzel derli toplu bağlanmış saçlar,haftada bir yüz maskesi tamamdır işte ben şuanda boyleyim çocuk olunca nasıl olcam bakalım

Durumum çok vahim saçımı taramıyorum bazen

Tatlım söylemek kolay da yorgınluktan hal kalmıyor

Şuan o ses Türkiyeyi izliyorum Hadise çok bakımlı of

Guzel esofman takimlari ve guzel pyjama takimlari al, onlari giy sacini tara yukardan guzel topla. Bi krem parfum oh mis tertemiz. Bebegin uyurkem maske yap, vucudunu kremle falan.

Öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün...

Hayatımın her anında bakımlı olmaya çalışan ben kokoşluğa doğru gidiyorum bakalım :)

Önce kendinize evde giyebileceğiniz spor Bi o kadar da rahat tayt eşofman altı dar veya penye capri ( böyle biraz taşlı kenarları falan olanlardan ) kilo varsa üzerine uzun şık penye tunik , kilo yoksa dar bir bady , altına çok rahat pandif terlik pembiş pembiş mesela.

Duşdan sonra saçlara biraz jöleleyip kurutun hemen vücuda mis bir losyon , sabah kalkınca ince akmayan su bazlı fondöten, Bi parlatıcı dudaklara kalıcı olandan , doğal tonlarda bir allık belli belirsiz saçlar yarım toplanmış bir saç bandı ile , kulaklara yapışkanlı küpe minik bebiş asılmasın diye , hafif bir parfüm daha çok fresh kokulardan, tırnaklara duş sonrası parlatıcı , burnunuza yapışkanlı hızma , isterseniz bebeğiniz yanınızda iken bile yapabilirsiniz sabah saatlerinde .

Böylece gününüz enerjik ve güzel geçecek , unutmayın mutlu annelerin mutlu bebekleri olur...

Hayatımın her anında bakımlı olmaya çalışan ben kokoşluğa doğru gidiyorum bakalım :)

Önce kendinize evde giyebileceğiniz spor Bi o kadar da rahat tayt eşofman altı dar veya penye capri ( böyle biraz taşlı kenarları falan olanlardan ) kilo varsa üzerine uzun şık penye tunik , kilo yoksa dar bir bady , altına çok rahat pandif terlik pembiş pembiş mesela.

Duşdan sonra saçlara biraz jöleleyip kurutun hemen vücuda mis bir losyon , sabah kalkınca ince akmayan su bazlı fondöten, Bi parlatıcı dudaklara kalıcı olandan , doğal tonlarda bir allık belli belirsiz saçlar yarım toplanmış bir saç bandı ile , kulaklara yapışkanlı küpe minik bebiş asılmasın diye , hafif bir parfüm daha çok fresh kokulardan, tırnaklara duş sonrası parlatıcı , burnunuza yapışkanlı hızma , isterseniz bebeğiniz yanınızda iken bile yapabilirsiniz sabah saatlerinde .

Böylece gününüz enerjik ve güzel geçecek , unutmayın mutlu annelerin mutlu bebekleri olur...

Ayy keşke yapabilsem bunları

Merhaba canım eve gösterdiğimiz tertipi düzeni kendimize gosteremiyoruz maalesef ama bi an once başlamak lazım

Görümcelerim bazen bu konuda üstüme çıkmaya çalışıyorlar

Bende öleydimm ve biraz da zayıflayınca eski halime döndüm ev hanımıyım şuan kızım 2 yaşnda biraz daha büyüsün çalışacağım inşallahh düzenli kıyafet hagif makyaj birazda saç düzeniyle sizde kendinizi iyi hissedersinz eşinizde bizim bi tanıdık 3 çocuklu o kadar süslü ki evde saçını düzleştirmeden oturmuyor çok imreniyordm ona ama insanın kendine bakması lazm kendisi içinnn

Ayy keşke yapabilsem bunları
Yapabilirsin canım kendini mutlu ve iyi hissedersin , kızım fena huysuz bir bebekti kucağımda zıplatırken 5 dakikada yaparsın . Artık ürünler kısa zamanda yapılabilir olanlardan , hadi balım harekete geç :)

Guzel ev kiyafetleri almalisiniz :)
Saca surekli masa fon olmaz tabi ama dustan sonra kremlerle sekil verebilirsiniz. Sabah uyandiginizda bi krem bi allik rimel oooh dogallik ve guzellik :) bebeginiz rahatsiz olur mu bilmem ama guzel kokular surebilirsiniz Hatta kokunuzu drgostirebilirsiniz bu bile size bir hava katacaktir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…