Iyice salıverdim kendimi:(((

Yorum istemek için konu açmışsınız. Gelen yorumlara ya keşke yapabilsem diyorsunuz ya da söylemek kolay, halim olmuyor diyorsunuz.

Biz ne diyelim bu durumda?

Çocuklu kadınsın, boşver bakımı mı diyelim?
Yardıma ihtiyacım olmasa ne işin var burda

Kızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
aynen ya yaramazın peşinde koş ev işine koş onlara sıra gelmiyo

Kızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Güzel olmak icin kuaföre gerek yok genelde. İyi bir giyim, güzel bir makyaj size iyi gelir.

Bendede 2çocuk var 3.5 yaşında ve 7aylık ikiside öyle yaramazki mahallede namı var büyüğün fırtına diye İlk başlarda bende saldım mecburen çünkü halsizlik yorgunluk insanın yemek bile yemeye fıtsatı olmuyodu sonra baktım olmıycak ben mutsuz oluyorum herkesten önce ilk işim saçımı boyamak oldu bikalrm bi ruj bide küpe alta kot üzerine sade bi tişört aynada kendi kendime maşallah çektim zor değil kızlar lütfen kendimizi salmayalım kendimize olan saygımızdan dolayı bu sadece eşlere karşı değil. Şimdi artık eşim bile diyo maşallah bu canavarlarla formundasın yine takıp takıştırmışsın diye

Duş alıyorsundur en azından, duşa yüz peeling i koy, bir de güzel kokulu bir duş jeli edin, kendini iyi hissettirir. Hem yuzunde siyah nokta falan varsa temizlenir. Sac kremi kullan sacin daha kolay taranir ve usenmezsin boylece.
Diş Fırça nin yanına günlük nemlendirici ve bb krem koy, dişini fircaladiginda hemen onları da sur.
Uyanır uyanmaz da üstünü değiştir, taytla rahat edersin, tayt üstüne ne yakistiriyorsan kendine. Akşam eşinin gelmesine yakında bi rimel bir Ruj sürmeye 2 dk vaktin vardır heralde.

Yapacaklarını bir kağıda yaz, her yaptığında yanına işaret koy. Hepsini yapmazsan kendini cezalandır. Sevdiğin bir şeyi bir kaç hafta yeme mesela.

Bebegim yok ama o uyurken temizlik islerinizi falan halledebilirsiniz aslinda..
Bebeginiz olmadigindan böyle söylüyorsunuz zaten.biri 3,5 digeri 1 yasinda 2 cocugum var ve yedirip uyutma ve oynama dişinda hicbirsey yapilamiyor.uyuyunca diyorsunuz ya öyle olmuyor maalesef çünkü bebegimin uykusu cok hafif ve cok az memeden yada ayagimda sallamayi biraktigim anda uyaniyor.keske uzun uzun uyusada bari biraz dinlensem diyorum işi gectim..

Her an kuafore gitmen gerekmez ki
Sabahlari uyan guzelce sacini tara disini fircala yuzunu yika kremlerini sur guzelce bebisinle oyle ilgilen, cocuk da korkar senden bu gidisle
Benim de 3,5aylik bir oglum var aynen boyle yapiyorum, evde asla pijamayla dolasmiyorum,belki muntazam temizlik yapamiyor olabilirim ama mutlaka her gun kendime bakiyorum

Ya tabi muhakkak oyledir.

İki günde bir duş alırım bahsettiğim kişisel hijyen değil mesela saç makyaj güzel giyim
bebiş uyuyunca rımel yada goz kalemi sur sacınıde tepeden topla havan değişir :) eşiniz şikayetçimi bu durumdan.bende aksine küçüçük bebeği olupta fuuullll makyajla gezen tipleri garipsiyorum

Uyumlu temiz ev pijama veya takimlar evde gayette giyilir.yada tayt tunik.
Hergun goze kalem cekebilirsin.bebegin uyurken kas biyigini alabilirsin.sac problemse ege iki onerim var.birincisi kestirip tek renk boyatmak.ikincisi uzunsa eger ombre yaptirmak.
Topuz bile yapsan iyi gorunursun.
Esasen bunlari yapmak zor degil.icinizde istek olmasi lazim.henuz cocugum yok.evde yogun calisiyorum(sinav hazrligi) kuafore gitmeden kendim hallediyorum.hergun kiyafet degisiyorum.kokularimi kremlerini suruyorum vs.

Birde bi arkadasim var.3 tane pespese dogum yapti.hem cok fit.hem inanilmaz bakimli..gezmesinide yapiyor bakiminida.valla hayret ediyorum enerjisine

Nacizane oneride bulunuyor insanlar.zaten fikir amacli acmissiniz.bebeginiz yok boyle konusuyorsunuz olmamis.belki hassastir bu konuda.bilemezsiniz.
Bebekleriniz cok zor olabilir.hak veriyorum.ama bunu basaran cok insanda var.biraz gudulenmeniz lazim

Canın ılk aylarda oyle oluyo ınsan hem bebege hem annelıge alısmak zor oluyo bebekle ev ıslerıyle ugrasıyken kendıne zaman ayıramıyo malesef ufacık buldugu zamanda ya ev ısını halledıyo yada kendısı de uyuyup dınlenıyo.Sonra eşlerın laf sokmaları baslıyo zaten saldın kendını ıyıce vb dıye.Benım kızım suan 9aylık bende 20yasındayım bebekten once cok bakımlıydım zaten 48kıloydum ustumu degısmeden sacmı basımı yapmadan bakkala dahı gıtmezdım.Sımdı dogumdan sonra 52kıloyum heralde 9aydır hıc makyaj yapmamısımdır ozel bı bakım falan da ama kuafore gıdıp saclarımı kestırdım gıyımıme dıkkat ederım vucut temızlıgıme falan dusumu alrm sureklı bu tıp kucuk temızlıklerıne bıle dıkkat etsen buda bı bakımdır ılla hergun evde makyaj yapmana gerek yok zaten bebekle ama yavas yavas basla ucundan esıme guzel goruncem etrafımdakıler aa dogum yaptı ama ne kadar bakımlı guzel desınler falan dıye kendını motıve edebılrsn :)Mesela benm bebegm olduguna kımse ınanmıyor

kuafore gitmekten nefret edenlere bır cozum soylıyım youtubda kaş buyuk alma videoları var ben oyle kendım ogrendım kasımı bıyıgımı almayı en azından o dertten kurtulursunuz

Parfüm parlatıcı oje!!!!!!bebisiniZi zehirlersiniz yapmayın.nelerden sakiniyoruz zararli diye.biraz büyüsün bari öyle. Kızım 3 yaşında ben o çok sevdiğim ojeleri hala sürme. Yemek yapıyorum kokar içine geçer diye.elimle yedirirken kokusu gider diye. Temiz olun banyonuzu yapın. Kiyafetlerinizde temiz düzenli olsun yeter bence.

Aşk Memnu daki Bihter olacak halimiz yok ya!eşiniz gelmeye yakın bir kalem bir ruj yeterli.

Ayyy her şey makyaj mı

Rimel allık vs denmiş de evde boyanmaya ne gerek var cilde yazık

Pratik saç modeli olabilir topuz vs önerirmiş ben de kısa saç sorun olmayacaksa bob model öneririm kurut yeterli derli toplu

Bir de 3-4 aylıktan sonra çok saç döküldüğü için rahat olur

Pijama ile dolaşmayı sevmem benim ev kıyafetim vardır hatta eşim onlara ara sıcak der

Bebeğim yok ama üstümde eşofman ve bady var ayağında çorap yüzümde makyaj yok

Bakımlı olmak tv deki artistler gibi olmak değildir bence dizilerde evde parti elbisesi 10 punto topuk ile gezen kişiler gerçek hayatta yok

Onlardan isteyen erkek varsa da bendeki malzeme bu derim yani

Oğlum 5,5 yaşında geçen merak etmiş de oje aldık onu eşime bir kez sürdük iki kez de ayağıma nude bir renk eşim bari renkli alsaydın çocuk heves etmiş dedi

Eve 6,5 yıldır hiç oje girmemişti mesela

Ne yalan soyluyum eger evdeysem bende bakimsizim.
Daha ogrenciyim ve evli felan degilim.
Ama ne zamanki sabah bi yere gitmem gerek ; okul, dukkan, randevu.
Iste o zmn geceden maske, kremler siraya diziyorum. Aksamdan elbiselerimi, kullanicam takilari ayarliyip yatagimin yanina koyuyorum.
Galiba benim donus noktam disari cikma planlari oluyor.
Belki sabahlari disari cikicam diye kendini sartlandirirsan daha bakimli olursun. Sabah disari cikarken suslenirsin ve aksama kadar bakimli bi bayan olmus olursun. Bende oyle yani. Evdeyken kaslarimi boyamam, disari cikip geldigim kaslarimdan bellidir; daha sekillidir.

Aynen canim ben hamilelikte bıraktım ojeyi. Çok da severim. Ünv boyunca ojesiz gezmezdim.sonra da öyle.simdi bir tane kırmızı var cekmecemde.dugunde bayramda surmelik.

Yani parlatıcı da bir oje sonuçta. Sur diyenler olmuş.esim beni oje sürmedi diye bakımsız ilan edecekse etsin valla.o kadar da değil yani!!kocam parfümlerle ojelerle karsilayacagim diye kuzusuma zarar veremem.

Bende 2cocuk annesiyim ama daha hic pijamayla gezmedim evde. Sabah ilk isim uzerimi degismek oluyor. Sacimi genelde banyodan sonra orup oyle kullaniuorum uyusam da acmiyorum buni dier dusa kadar idare ediyor. Makyaj nornalde yapan bi insan diilim. Temiz olduktan sonra inanin zaten bakimli gorunursunuz. Saclariniz uzunsa orguyu tavsiye ederim ki ben cesit cesit orerim saclarimi o bile bakimli gosteriyor yeterince. Parfum falan tavsiye etmem bebege zararli. Ter kokmamaya calisin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…