Yardıma ihtiyacım olmasa ne işin var burdaYorum istemek için konu açmışsınız. Gelen yorumlara ya keşke yapabilsem diyorsunuz ya da söylemek kolay, halim olmuyor diyorsunuz.
Biz ne diyelim bu durumda?
Çocuklu kadınsın, boşver bakımı mı diyelim?
aynen ya yaramazın peşinde koş ev işine koş onlara sıra gelmiyoKızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Güzel olmak icin kuaföre gerek yok genelde. İyi bir giyim, güzel bir makyaj size iyi gelir.Kızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Kızlar doğumdan sonra çok paspallaştım eskisinden çok bakımlı değildim ama doğumdan sonra daha da saldım kendimi bazen saçımı bile taramayı unutuyorum((
Bebeginiz olmadigindan böyle söylüyorsunuz zaten.biri 3,5 digeri 1 yasinda 2 cocugum var ve yedirip uyutma ve oynama dişinda hicbirsey yapilamiyor.uyuyunca diyorsunuz ya öyle olmuyor maalesef çünkü bebegimin uykusu cok hafif ve cok az memeden yada ayagimda sallamayi biraktigim anda uyaniyor.keske uzun uzun uyusada bari biraz dinlensem diyorum işi gectim..Bebegim yok ama o uyurken temizlik islerinizi falan halledebilirsiniz aslinda..
Bebeginiz olmadigindan böyle söylüyorsunuz zaten.biri 3,5 digeri 1 yasinda 2 cocugum var ve yedirip uyutma ve oynama dişinda hicbirsey yapilamiyor.uyuyunca diyorsunuz ya öyle olmuyor maalesef çünkü bebegimin uykusu cok hafif ve cok az memeden yada ayagimda sallamayi biraktigim anda uyaniyor.keske uzun uzun uyusada bari biraz dinlensem diyorum işi gectim..
bebiş uyuyunca rımel yada goz kalemi sur sacınıde tepeden topla havan değişir :) eşiniz şikayetçimi bu durumdan.bende aksine küçüçük bebeği olupta fuuullll makyajla gezen tipleri garipsiyorumİki günde bir duş alırım bahsettiğim kişisel hijyen değil mesela saç makyaj güzel giyim
Nacizane oneride bulunuyor insanlar.zaten fikir amacli acmissiniz.bebeginiz yok boyle konusuyorsunuz olmamis.belki hassastir bu konuda.bilemezsiniz.Bebeginiz olmadigindan böyle söylüyorsunuz zaten.biri 3,5 digeri 1 yasinda 2 cocugum var ve yedirip uyutma ve oynama dişinda hicbirsey yapilamiyor.uyuyunca diyorsunuz ya öyle olmuyor maalesef çünkü bebegimin uykusu cok hafif ve cok az memeden yada ayagimda sallamayi biraktigim anda uyaniyor.keske uzun uzun uyusada bari biraz dinlensem diyorum işi gectim..
Parfüm parlatıcı oje!!!!!!bebisiniZi zehirlersiniz yapmayın.nelerden sakiniyoruz zararli diye.biraz büyüsün bari öyle. Kızım 3 yaşında ben o çok sevdiğim ojeleri hala sürme. Yemek yapıyorum kokar içine geçer diye.elimle yedirirken kokusu gider diye. Temiz olun banyonuzu yapın. Kiyafetlerinizde temiz düzenli olsun yeter bence.
Aşk Memnu daki Bihter olacak halimiz yok ya!eşiniz gelmeye yakın bir kalem bir ruj yeterli.
Oğlum 5,5 yaşında geçen merak etmiş de oje aldık onu eşime bir kez sürdük iki kez de ayağıma nude bir renk eşim bari renkli alsaydın çocuk heves etmiş dedi
Eve 6,5 yıldır hiç oje girmemişti mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?