- Konu Sahibi iremerve1990
-
Onu diyorum ben de ne kadar abartmissiniz diye.Kız devamı yok.adam alalüsül ayak üstü kutladı gitti işte ne hediyesi ne süprizi
Akşamda yapmıycak bence.Onu diyorum ben de ne kadar abartmissiniz diye.
Bu sabah olmadi mi olay? Adam uyanmis, kutlamis ise gitmis. Ne yapacakti sabahin korunde?
Amin canımAllah başka dert keder vermesin canım.
Saol canım çok teşekkürler.yok öyle süpriz filan yapmaz hiiçç sanmıyorum.aksama bır surprızle karsılasabılırsın bence, hazırlıklı ol.
dogum gunun kutlu olsun
Yok canım 1 ay sonra 7 yıl olcak evleneli.4 yılda sevgili olduk 10 yılı geçti yani.Daha yeni evlisiniz sanırım. Zamanla alışırsınız bu duruma da. Beklentinizi yüksek tutmayın olduğu kadar olmadı kader. Doğum gununuz kutlu olsun. Not: Benim eşim hatırlamaz bile ben derim iyiki doğdum ben demi diye.
bellı olur mu canım ya :)Saol canım çok teşekkürler.yok öyle süpriz filan yapmaz hiiçç sanmıyorum.
Değilmi ama insan şöyle ufak bi hediye alır yani.ne biliyim şöyle beraber bi resmimizi çerçeveletse bile olurdu.bide bi kadına hediye almak çok basit bana göre.erkeğe daha zor.kadına hediyede sınır yok.Bence akşam mutlaka kutlayacak.Sabah da es geçmemek istemiştir.Bence akşam yemeğe filan da götürebilir.Kutlamazsa da ayıp eder yani.Çok mu zor bi çiçek ufak bi hediye almak.
Yok canım a 6.filan.ama bu sene daha bi üzüldüm nedense.çünkü ilk evlendiğimiz zamanlarda durumumuz çok iyi değildi.aman almasada olur boşa masraf diyodum.şimdi durumumuz iyi şükür.alabilecek durumda.hatta bu ay çift maaş aldı.istese tektaş bile alır yani.bellı olur mu canım ya :)
evlendıkten sonra ılk dogum gunun mu?
Aynen öyle canım.Zaten en çok da beklentide olmak bizi mutsuz ediyor. Beklentin olmuycak kimseden ben bunu anladım
ıste bu ısler maddıyatla ılgılı degıl pek, ıstese bır buket cıcekle de mutlu edebılır esını. erkeklerın genelı pek onem vermıyor bu tarz romantıklıklere belkı o yuzden olabılır. ama zaten 6 yıl olmus, ben de pek bısey beklemezdım sanırım :) ılk olsa baska olurduYok canım a 6.filan.ama bu sene daha bi üzüldüm nedense.çünkü ilk evlendiğimiz zamanlarda durumumuz çok iyi değildi.aman almasada olur boşa masraf diyodum.şimdi durumumuz iyi şükür.alabilecek durumda.hatta bu ay çift maaş aldı.istese tektaş bile alır yani.
Saol canım:)Belki akşam bi süpriz yapar
Bizde sevgiliyken kutluyoduk şimdi o odunlaştı bende çok istemiyorum zaten kutlama filan hiç gerek yok
Ama hediye en azından pasta alınabilir
Mesela son doğumgünümde ben arayıp söyledim akşam eve pasta almadan gelme diye
Doğm günün kutlu olsun
Sabah beni doğuran annem bile kutlamadı.unuttu heralde oda.ıste bu ısler maddıyatla ılgılı degıl pek, ıstese bır buket cıcekle de mutlu edebılır esını. erkeklerın genelı pek onem vermıyor bu tarz romantıklıklere belkı o yuzden olabılır. ama zaten 6 yıl olmus, ben de pek bısey beklemezdım sanırım :) ılk olsa baska olurdu
kutlamıs yıne de bence, ılla hedıye vs gerekmez canım ya.
bazı adamlar var unutup kutlamıyor bıle.
yıne de sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?