- Konu Sahibi prensess05
-
Ayy bizde birbirimizden uzaktayızz. İnşaAllah bizde kavuşur ve bir ömür mutlu bir yuvayı paylaşırız.
Rabbim bozmasın.
allah sizi daha mutlu etsin insallahcanım benım evlılık cok guzel bırsey tabısı karsındakıyle alakalı seven ve sevılensen cok guzel her sey ben severek hatta kacarak evlendım on yedı yasındaydım cok sevıyodk aıler ıstemedı ve esımde askere gıtcektı kactık ıyıkı evlenmısım cok guzel bır evlılığim var uc te cocuğum onlardan kalan hedıye kılolarımı vermeye uğrasıyom evlılığim super esım bızı kımseye muhtac etmıyo dort dortluk bakıyo bı de kılolarım gitse herseyım tam olcak on yedıyıl bıtcek temmuzda ama bız halan yenı evlı gıbı yız ve bırbırımıze asğız sevgımız ve saygımız bıtmedı herkese nasıp olmaz canım umarım guzel bır evlılık yasarsın mutlu olursun
Evet, bende diyorum iyiki evlenmisim.Bekarken hayatimda kendimi yanliz hissettigim cok sey oluyordu.Yanlizlik bir yere kadar cekiliyor.Simdi heran, herseyde yardimini vw ilgisini eksitmeyen bir esim var.Birlikden kuvvet doguyor, simdi hayata karsi daha gucluyum.Bir elmanin yarisi gibiyiz.Allah herkese kalbini ruhunu hissedip anlayan esler nasip eylesin..Keske daha erken evlenseymisim bile diyorum.Ama herseyin bir sirasi var.Takdir nezamansa o zaman bu isler gerceklesiyor.4 yillik evliyim ve iki yasinda bir oglum var.Allah bozmasin:))
canım benım evlılık cok guzel bırsey tabısı karsındakıyle alakalı seven ve sevılensen cok guzel her sey ben severek hatta kacarak evlendım on yedı yasındaydım cok sevıyodk aıler ıstemedı ve esımde askere gıtcektı kactık ıyıkı evlenmısım cok guzel bır evlılığim var uc te cocuğum onlardan kalan hedıye kılolarımı vermeye uğrasıyom evlılığim super esım bızı kımseye muhtac etmıyo dort dortluk bakıyo bı de kılolarım gitse herseyım tam olcak on yedıyıl bıtcek temmuzda ama bız halan yenı evlı gıbı yız ve bırbırımıze asğız sevgımız ve saygımız bıtmedı herkese nasıp olmaz canım umarım guzel bır evlılık yasarsın mutlu olursun
aynen cnm, benim kaynanam su an cok iyi bana ve aileme karsi bunu anlattigim zaman herkes "degisir simdi köprüyü gecene kadar öyle davraniyor"diyorlar korkuyorum acikcasi....
bu korkuyu almak icinde evliligin güzel yönlerini ögrenmek istiyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?