iyikide evlenmisim diyen var mi :)

allaha şükür pişman değil şükür ediyorum 4yıllık evliyim

En güzel sey bi insanin esine iyi ki demesi,
o benim iyikilerimin baslangici ve bitisi...

Iyi ki evlenmisim, iyi ki bu muhtesem adam beni secmis, ve iyi ki bana mutlulugu, huzuru ve aski kesfettirmis...

ben de tüm kalbimle diyorum kii iyi kii evlenmişiimm!! iyi ki onunla evlenmişim!! 6 aylık evliyim ama ondan öncesini hatırlamıyorum.sevgili olmak nişanlılık vs bunlar da güzeldi ama evlilik çok başkaymış.birlikte uyumak,uyanmak gibisi var mı!! bir bütün olmak gibi bişey evlenmek,eş olmak,dünya bir yana o bir yana artık...Allah herkese mutlu yuva versin,cennet bahçesi gibi....

10 aydır her gün söylüyorum belki de

iyi ki sabah gözlerimi açınca ilk karşımda o oluyor
iyi ki her akşam ona yemekler yapıyorum.
iyi ki hayatımda iyi günüm de kötü günümde yanımda

iyi ki 5 haziran 2011 günü hayatıma girmiş ve en güzeli iyi ki onunla hayatımı birleştirip Evlenmişim :123:

Ben varım :)
Dünyanın en güzel gülüşlü, en mis kokulu, en sevimli, en tatlı, en anlayışlı, en yakışıklı adamıyla evliyim.
Yani sizin için üzgünüm ben kaptım :))
Allah herkese benimki gibi hatta daha da iyisini nasip etsin inşallah.Bu arada cicim aylarında falan değiliz artık nerdeyse iki sene oldu.Yani bu kocamın kendi öz tatlılığı.
Aman maşallah diyelim :)

Tabiki iyiy ki evlenmişim diyorum ben kocacıgım gibisi yok bir tane daha diyorum şükürler olsun rabbim onu vesilelerle karşıma çıkardııı...aşkım benim yaa iyi ki var iyikide kocam hayatım herşeyim :)

İyi ki evlenmişim diyen çok az şanslı kadın olduğunu düşünüyorum ama şöyle de bir şey kadınlara evlenmeden önce söyleseniz ileride böyle böyle bir adam olacak bu adam ama güzel güzel çocukların olacak deseniz o anne sırf çocukları için yine evlenir o adamla :))

on iki yıllık evliyim 17 yaşında evlendim iyki evlenmişim hiçç pişman değilim eşimi çok seviyorummm

valla ben ailemle çok mutsuzdum şimdide sorunlarım var ama yinede ailemle yasadığım kadar mutsuz değilim ben iyiki evlenmişim diyenlerdenm valla:)

İYİKi evlenmısım yoksa MELEGIM NASIL DUNYAYA gelırdı:)zaman sorun yasasakda iyiki evlenmısımumarım bu laftan bıgun pısman olamam kk ya bakıp bakıp aglarım

canım benim ben iyiki evlenmişim diyenlerdenim. Allah herkesi sevebileceği değer göreceği insanlarla karşılaştırsın. Bizimde ailevi sorunlarımız olmuyor mu oluyor.fakat ikimizdede kin tutma kafaya takma gibi şeyler olmadığı için evliliğimiz güzel gidiyor.

ıyıkı evlenmısım askların en guzelını yasıyorum benım canım esım bıde aılesıyle sorunlarımız olmasaydı daha ıyı olurdu ama

iyiki evlenmişim diyenlerdenim.
tabiki arada bizimde sorunlarımız oluyor ama
sevdiğin insanla aynı evde yaşamak
herşeyi birlikte yapmak çok güzel.

Yasin gelmis ise, okulunu, egitimini basarmis isen, meslegini eline almis isen, calisip parani kazaniyorsan aynisini evlenmek istedigin es adayida yapmissa.
Evliliklerde sorun olmaz, cünkü her iki tarafda calisiyor ise, istedikleri yerde ev kiralayabilir ve evliligin tadini cikarabilir. Mutsuzluk diye bir sey olmaz.
Mutlugun dibine vurursun, cünkü özgürsün, ayak bagin yok, tüm kararlari sen ve esin vermektedir.

Ama meslegin yoksa, miskin miskin kaynana ve kayinpederin sponsoru oldugu evde oturuyorsan ister agzinla kus tut, mutluluk olmaz.

Mutlulugu yakalamak icin bu hayatta caba göstermelisin, öyle mutluluk kendiliginden sana gelmez.

Onun icin mutluyum diyenler kendi cabalariyla bir evliligi kurmustur.
Mutsuz evlilikleri olanlar, sponsurlari baskalari oldugu icin, mutsuzluguda evliligine katmistir. Bu kadar basit.

Mutluluk emek ister, evlilikdede bu böyle her iki taraf emek vermis ise, cabasini, zahmetini cekmis ise....kiymetini daha iyi bilir....

Birde olgun yasda evlenmenin cok faydalari var, cünkü evliligini herkese karsi koruma gücün var, ama kücük yasda evlenirsen tüm aile seni ezmeye calisir genellikle..

Ben bu siteyi çok seviyorum ya moralim yerlerde, sinir küpü bir şekilde dertleşmek için girmiştim.. ama birkaç konudan sonra kendimi burada buldum.. arkadaşlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız eşleriniz hakkında, evlilikleriniz hakkında.. her yazılanda kendimden bir parça, eşimden bir parça gördüm.. ve moralim dibe vurmuşken nasıl da birden toparlandım inanamıyorum... artık ben de iyiki evlenmişim diyenlerdenim

Merhaba canım allahım huzuruna huzur katsın inşallah ben şükrediyorum iyiki evlenmişim diyorum allah mtsuz evlilik yaşayanların evliliğine mutluluk versin

ben de iyi ki evlenmişim diyenlerdenim...

hatta hayatımda verdiğim en doğru karar eşimle evlenmekmiş..

biz çok ani karar verdik evlenmeye.. tanıştıktan 3 ay sonra evlendik. ben yurt dışına dönecektim. o da gitme evlenelim dedi...

aslında o an çok mantıksızdı söylediği.. hayatımı allak bullak etmem demekti..hiç aklımda evlilik de yoktu..

hayatımda ilk defa sadece içimdeki sesi dinledim:))) iyi ki de dinlemişim

Biz esimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize aşık olduk annemin hoşuna gitmedi ama içimde ki ses istiyordu 1ay içinde evlendik 4 sene oldu evleneli ve cok mtluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…