Evet şikayetçi oldukBen art niyetli arkadaslariniz icin bir islem yapildi mi onu merak ediyorum. Size su durumu yastan arkadaslarinizi bir yere sikayet ettiniz mi?
Bunu sunun icin yazdim bazen bize kotuluk yapanlara karsi hicbir sey yapmamak da psikolojimizi bozar. Sessiz kalmak, hakkini aramamak bize depresyon olaeak geri doner ya da pismanlik duygusu olarak.Ben art niyetli arkadaslariniz icin bir islem yapildi mi onu merak ediyorum. Size su durumu yastan arkadaslarinizi bir yere sikayet ettiniz mi?
İnanın bilmiyorum Milana sanırım hiç atlatamayacağımKuzum bu konuyu beyninde cozmen gerekiyor , 3 ay gecti olayin ustunden
Sen tek sefer zorla bir uyusturuya maruz birakildin , bagimli falan degilsin
Yanlis anlama ama neden hala atlatamadigini idrak edemiyorum ben
Gecti bitti , nornal hayatina devam etsene , neden kendine bunu yapiyorsun?
Ilaclarini birakmanalisin. Bagimlilik yapandan bahsetmiyorum ama psikolojik tedavilerde kullanilan ilaclar uzun sureli kulkanilir. Cunku etkisini belli bir doza ulasinca gosterir. Yani vucutta akumule olup uygun doza ulasincaya kadar etkisini degil sadece yan etkilerini gosterir. Genelde ilk 3 ay cok etkili olmayabilir. Bu nedenle bu tip ilaclar en az 6 ay kullanilir ve birakirken de yavas yavas doz azaltilarak birakilir. Eger yan etkisi tolere edemeyecegin kadar cok ise ilacini degistirmesi icin doktora rica edebilirsinEvet şikayetçi olduk
İyi de atlatamayacak ne var ki?İnanın bilmiyorum Milana sanırım hiç atlatamayacağım
Bence böyle düşündüğün için bırakamıyorsun. Kafanda Cook fazla büyüttüğün ve panik yaptığın için olayı hala ilk günkü tazeligiyle yaşıyorsun.İnanın bilmiyorum Milana sanırım hiç atlatamayacağım
Hayır atlatacaksin. Geçti yaşadık ve bitti. Bende sürekli korkuyorum, tekrar yine aynı şekilde kontrolü kaybedersem delirirsem diye. Ama olmayacak. Bu da geçecek. Şimdi şöyle bir durum var. Senin de halihazırda okb rahatsızlığın var sanırım. Beyindeki kimyasal maddelerin düzeyinden kaynaklaniyor. Bu ilaçlar, en az 6 aylık kullanım gerektirir. Üç ayda seviyesi Max. Olur. Kaç ay oldu ilaçlarını kullanalı? Tabiki tek çözüm ilaç değil, ama Dr gerekli görüyorsa önemli. Geçecek hepsi. Belki birgün uyandığında hemen anlamayacaksin bunu, ama zamanla göreceksin. Ve sürekli kendine iç sesine bunu tekrarla. Yaşandı bitti geçti. Şuan iyiyim. Daha iyi olacağım. Bunu inanmasan da gün içinde sürekli tekrarla.İnanın bilmiyorum Milana sanırım hiç atlatamayacağım
3 ay kullandım ilacı. Evet sanırım kendimi telkin etmem lazımHayır atlatacaksin. Geçti yaşadık ve bitti. Bende sürekli korkuyorum, tekrar yine aynı şekilde kontrolü kaybedersem delirirsem diye. Ama olmayacak. Bu da geçecek. Şimdi şöyle bir durum var. Senin de halihazırda okb rahatsızlığın var sanırım. Beyindeki kimyasal maddelerin düzeyinden kaynaklaniyor. Bu ilaçlar, en az 6 aylık kullanım gerektirir. Üç ayda seviyesi Max. Olur. Kaç ay oldu ilaçlarını kullanalı? Tabiki tek çözüm ilaç değil, ama Dr gerekli görüyorsa önemli. Geçecek hepsi. Belki birgün uyandığında hemen anlamayacaksin bunu, ama zamanla göreceksin. Ve sürekli kendine iç sesine bunu tekrarla. Yaşandı bitti geçti. Şuan iyiyim. Daha iyi olacağım. Bunu inanmasan da gün içinde sürekli tekrarla.
Onlarla konuşmama gerek yok. Kullananların deneyimlerini okuyorum. Zor şeyler yaşamış olanlar var benim gibi. Atlatmaları zaman almış. Ben atlatana kadar kafayı kurtarmaktan korkuyorum.Bence zamanla gecer.
Cunki telefonun ayarlari vs degismis sonra denetlemissin delirdim mi diye.. baktin delirmemissin vsvs ..
Böyle kendini denetleyerek gide gide delirmedigini anlama imkanin olur bence.
Bu sürecte degisiklik ve tatil vs da iyi gelebilir belki sana? Yani kendini denetleme firsatin nekadar cok olursa daha cok anlarsin delirmedigini vs gibisinden..
Aklima da bu maddeleri kullanan arkadaslarinla konusman iyi olurmu diye geldi.. iyi mi fikir bilemedim ama.. sonucta bu tripleri yasayan olmustur aralarinda.
Ama uzaktan telefon üzerinden konus konuscaksan konus bence. Onlar da yasamistir belki baskasindan duymak iyi gelir.
Onlarla konuşmama gerek yok. Kullananların deneyimlerini okuyorum. Zor şeyler yaşamış olanlar var benim gibi. Atlatmaları zaman almış. Ben atlatana kadar kafayı kurtarmaktan korkuyorum.
Bilinçaltımda bastırdığım bir şeydi sanırım açığa çıktı. Ve ben çok kötü olunca bu maddeyle ilgili sürekli bir şeyler okuyup durdum o da yönlendirmiş olabilir beni.Geçmiş olsun da şeyi anlayamadım,hadi uyuşturucu maddeye bağımlılık korkusu olur da neden delireceğinizi düşündünüz anlamadım.Uyuşturucu delirtiyor mu?
Sürekli dua ediyorum. Namaza başladım. Yeni diziye başladım. Yeni kitaplar edindim. Bana mısın demiyor. Her sabah rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.Aslinda denetlemissin delirmedigini ama hala kendinden süphe ediyorsun..
Olabilir ama odak noktani en azindan farkli bir yere cekmeye calis. Arada yine denetleyebilirsin kendini icin rahatlayacaksa.. ama sürekli o modda kalma.
Dua et birkac sure oku veya salavat cek 100 defa vs.. iyi geliyor. Ondan sonra bir kitaba basla ve günlük yarim saat oku. Nefes egzersizleri yap. Nefese odaklaninca insan fazla zihin oyunlarina gelmez..
Kendini de fazla zorlama. Suana kadar delirmedigini denetlemissin sonucta. Buna inan ve güven.
Birde delirme korkusunun kaynagi nedir?
Ben bazen ordan burdan duyuyordum yani insanin zihni yeni acilmlar yasayinca spiritüel veya manevi anlamda.. delirdiginin hissine kapilabiliyormus.
Belki bu madde sonrasinda farkli bakis acin gelisti diye sende de o tarz hislere korkulara kapilmissindir. Insan anlam veremedigi bilmedigi seyden korkar.
Manevi konulari da arastir istersen. Tasavvuf olsun veya budizm.. meditasyon yapabilirsin veya günlük birkac sure okuyabilirsin. Zihnini biraz sakinlestirmek iyi gelir.
Psikologa da gidebilirsin. Konusma terapisi aslinda iyi gelebilir. Sirf ilac tedavisi ise yaramaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?