Sürekli dua ediyorum. Namaza başladım. Yeni diziye başladım. Yeni kitaplar edindim. Bana mısın demiyor. Her sabah rezil bir şekilde uyanmaktan bıktım.
Maddeden uzak kalma durumu delirecek gibi hissettirebilir. Bu beynin oyunu. Beyin rahatlayacak bir şey istiyor. Tedavide yöntem değişikliğini de kaldıramamış zaten konu sahibi."Delirecek miyim" korkusuna nasil kapildin? Bu korkuyu genelde anksiyete hastalari yasar. Sen de bu maddeyle temas sonrasi anksiyete patlamis olabilir gibi geldi. Unutma ki gercekten delirecek olan insan bunun farkinda bile olmaz ve bunun kaygisini da yasamaz. Dedigim gibi bana daha cok anksiyete vakasingibi geldin (ben de anksiyete hastasiyim ve ayni korkulari bir zamanlar yogun olarak yasadim)
Ne kadar süre kullandınız o ilacı? Düşündüğüm ilaç ise, o ilaç için yıllık rapor alıyorlar diye biliyorum.Kutunun üzerinde kırmızı renkte yüksek riskli ilaç yazıyor. Kendini nasıl hissediyorsun diye sordu önce iyiydim, iyiyim dedim. Bırakıyoruz o zaman alışkanlık yapan bir ilaç çünkü dedi, uzun süre kullanamayız.
Doktorları daha detaylı araştırıp birine karar ver ve tüm süreci onunla yürüt planladığınız tedavide istikrar sağlayın yani değişim bünyeyi sarsabiliyor. Allah yardımcın olsunToplam 4 doktora gittim. Hepsinin farklı bir görüşü farklı bir tedavi yöntemi var. İyileşeceğime dair umutlarım kalmadı.
Maddeden uzak kalma değil maddeden kaynaklı delirme korkusu.Maddeden uzak kalma durumu delirecek gibi hissettirebilir. Bu beynin oyunu. Beyin rahatlayacak bir şey istiyor. Tedavide yöntem değişikliğini de kaldıramamış zaten konu sahibi.
Konu sahibi, bu durumu doktorunuzla konuştunuz mu? Yöntem değişikliğine gücünüz olmadığını, kaldıramadığınızı anlattınız mı kendisine?
Umarım öyledir, teşekkürler.3 ay olmuş.... o maddenin zerresi kalmadı vücudunuzda bunu kafanıza yazın, delirmeyeceksiniz de... bence dizi,film değil de el işi yada yapboz alıp uğraşsanız daha iyi olur ... hayatınızı siz zorlaştırıyor ve karartıyorsunuz... tekrar söylüyorum o madde yok artık vücudunuzda sizi delirtecek bir durum da yok
Arkadaşlarım içeceğime uyuşturucu damlatıyor, madde etkisindeyken ağır şeyler yaşıyorum. Sonrasında delirmekten korkmak gibi şeyler başıma bela oluyor.Anlayamadım. Uyuşturucu maddeyle temas derken, uyuşturucu kullandın ve sonrasında bırakmayla ilgili sorunlar mı yaşamaya başladın?
LsdMadde neydi? Kokain mi esrar mı?
Neden böyle birşey yapmışlar?
Birer geri zekalı oldukları için. Aklı başında bir insan bunu yapmazdı.Neden böyle birşey yapmışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?