• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik yapmadığım için Trip yemek.

Siz, doğru olanı yapmışsınız. Oğlum 4 yaşında ve bakıcısı hariç kimseye emanet edemem çünkü oğlum, evin her tarafının ona göre güvenli dizayn edilmesine rağmen ara sıra illaki kendini yaralayacak bir şey bulur. Çok hareketli ve gözünüzden ayırmamanız lazım. Bu sebepten bakıcısı bile sadece oğlumla ilgilenmesini ev de dağılmış bir yer var ise öylece bırakmasını söylüyorum.

Ben, bu çocuğu komşuma ve arkadaşıma bırakamam. Biliyorum muhtemel bir aksiyon yaratır ve insanlar yok yere sorumluluk altına girer.

Yani 5 aylık olması ile daha büyük olması pek bir şey değiştirmiyor. Çocuk büyük sorumluluktur.

Ben başkasının kedisini, kuşunu bile emanet almıyorum bir şey olsa benden bilinir diye. Gayet haklısınız. Surat yapmaya devam etsin istediği kadar.

İstismar birincil, umursamaz anne ikincil suçlu. İnsanların sapık olmasını engelleyemezsiniz ama bunların eline düşmesini engelleyebilirsiniz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu dünyada gözümüzü 4 açmak zorundayız maalesef. Çocuklara yapılanlara dayanamıyorum. Çok kötü insanlarla bir arada yaşıyoruz.

Arkadaşlar geçen bir eşimin akrabası 5 aylık çocuğunu bana emanet edip dışarıda ki işlerini yapmak istediğini dile getirdi
Yardım istedi ve gayrtte Kibardi
Fakat ben daha önce hiç çocuk bakmadım yani çocuğa baktım fakat bebeğe bakmadım elime bile almadım bebeği de biraz küçük ve zayıf diğer 5 aylık çocuklarla kıyaslayınca
Bende korktum başına bişey gelir benden bilinir diye beslemeyi falan beceremem bebek yani boğazına gitse naparim birde başkasının çocuğu ağlasa kucagima alsam yanlış tutsam veya da düşse çocuk bu masa sandalye değil yani emanet edilmez ki
Bende reddettim ve şuan suratı bana karşı iki karış evlerimiz çok yakın bana sürekli surat yapıyor ben zorunda değilim ki senin çocuğuna bakmaya ayrıca tamam gayet kibar ve iyi biri ama bakamam yani can bu başına bişey gelse naparim

Not:kendi bebeğim olsa bir şekilde yaparım ama başkasının çocuğu olunca bişey olur korkusundan beceremem
Hiç vicdan yapmayın surat asarsa da assın.Çok haklısınız.
Ben de ne çocuk emanet ederim ne de emanet alırım. Sadece büyüğümü anneme emanet ediyordum o da belli bir yaştan sonra. Anca çok ciddi bir durum olması lazım bırakmam için ki umarım olmasın. Çocuk konusu başka bir konu bence emanet edilmemeli de alınmamalı da.

Ya ben böyle insanları gerçekten anlamıyorum ben bekar iken alt komşumuz vardı evde tek ben oluyordum sabahları yeminle kadın yüzünden msrkete gitmeye çöp atmaya inmeye korkuyordum kadın beni görür görmez çocuklar sende dursun benim işim var diyordu ben hayır demeye kalmadan zatenbcocuklar hemen yukarı çıkıyordu en sonunda Dabbe serisinden bir film açarak kurtuldum bı daha da gelmek istemediler 😂
Şu forumda okuduğum rezalet top 5 yorum içerisine girer

Ay çocuğa korku filmi açtı diye ne duyar kasılmış be. Çocuklar korkar mı? Onu annesi düşünecek, konu sahibi değil. Zaten öyle düşüncesiz bir anne illa kendi de açıyordur uygunsuz şeyler. Konu sahibinin yaptığı annesinin yaptığı kadar olamaz zaten.

Ayrıca çocukların film izlemekten çok yabancı birinin evinde olmaktan korkması lazım. Hayatın gerçekleri bunlar.
Çocukların tuvalet eğitimi bile psikolojilerini karakterlerini etkiliyorken böyle filmler kim bilir ne tarzda travmalar bırakır. Bu konuda nasıl bir eğitiminiz var da böyle kesin konuşabiliyorsunuz?

Duyarsız ebeveynlerden nefret ediyorum. Evet bu devirde kesinlikle kimseye çocuk mocuk emanet edilmemeli. Fakat böyle bir durumda da ebeveynle konuşulur ya da çocuklar geri yollanır yani. Lütfen bir daha çocuklara böyle filmler açmayın. Korkutmaya çalışmayın. Kovun.

Back
X