• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik yapmadığım için Trip yemek.

Bebek emanet etmek istemesi çok doğal. yardım edebilecek insanlar lütfen cimrilik etmeyin, iyiliğinizi esirgemeyin. Çok sevapla (ya da pozitif enerjiyle) dolacağınızdan emin okun. Ben çocuksuz kadına bebek emanet etmezdim. Ne casaret ona şaşırdım valla… Şimdi alırım ama çocuğum yokken ben de kabul edemezdim açıkçası.

Gelmesine nasil engel olunabilirse o yolu denemis konu sahibi. Cocuklarin ona gelmesi de ona kotuluk cunku. Herkes oncelikle kendi iyilik-kotuluk dengesini saglamali
Çocukların annesine “ çocuğuna bakmayacağım” diyebilirdi. Kadın laftan anlamıyorsa da küserdi. Çocukların psikolojisini etkileyecek bir film izletmek çözüm yolu değil. Konu sahibinin yaptığı çocuk istismarı siz de bunu alkışlıyorsunuz.

Ya ben böyle insanları gerçekten anlamıyorum ben bekar iken alt komşumuz vardı evde tek ben oluyordum sabahları yeminle kadın yüzünden msrkete gitmeye çöp atmaya inmeye korkuyordum kadın beni görür görmez çocuklar sende dursun benim işim var diyordu ben hayır demeye kalmadan zatenbcocuklar hemen yukarı çıkıyordu en sonunda Dabbe serisinden bir film açarak kurtuldum bı daha da gelmek istemediler 😂
Evet neden herkese çocuk emanet edilmemesi gerekenin çok güzel örneğisiniz. Birde konunuz bana yorumlarınızdan dolayı gerçekçi gelmedi. Herkesin işi gücü bitti size mi hep çocuk yolluyor. Yaptığınızı utanmadan nasıl anlattınız ya şaka gibi

Gelmesine nasil engel olunabilirse o yolu denemis konu sahibi. Cocuklarin ona gelmesi de ona kotuluk cunku. Herkes oncelikle kendi iyilik-kotuluk dengesini saglamali
Tabi küçük çocukta bir travma bıkakır mı bırakmaz mı önemli değil yani. Ahlak denilen bir şey var hep derim Allah insanları ahlaklı insanlarla karşılaştırsın ahlak bir gün sizede lazım olur

Sizin kabul etmemeniz normal de o nasıl bebeği teslim edebiliyor? Ya siz pedofilseniz veya evinize giren çıkan biri pedofilse? Ya millet ne rahat

Ay çocuğa korku filmi açtı diye ne duyar kasılmış be. Çocuklar korkar mı? Onu annesi düşünecek, konu sahibi değil. Zaten öyle düşüncesiz bir anne illa kendi de açıyordur uygunsuz şeyler. Konu sahibinin yaptığı annesinin yaptığı kadar olamaz zaten.

Ayrıca çocukların film izlemekten çok yabancı birinin evinde olmaktan korkması lazım. Hayatın gerçekleri bunlar.

Tabi küçük çocukta bir travma bıkakır mı bırakmaz mı önemli değil yani. Ahlak denilen bir şey var hep derim Allah insanları ahlaklı insanlarla karşılaştırsın ahlak bir gün sizede lazım olur
Bu ahlaksizlik degil. Baskalarinin cocuklarini dusunmek benim gorevim de degil ustelik

Bu ahlaksizlik degil. Baskalarinin cocuklarini dusunmek benim gorevim de degil ustelik
Korkutmak da değil yalnız. Koskoca yetişkin insan hayır demeyi bilmiyor diye kendini savunmayan çocuklardan acısını çıkarmak çok alçakça

Ay çocuğa korku filmi açtı diye ne duyar kasılmış be. Çocuklar korkar mı? Onu annesi düşünecek, konu sahibi değil. Zaten öyle düşüncesiz bir anne illa kendi de açıyordur uygunsuz şeyler. Konu sahibinin yaptığı annesinin yaptığı kadar olamaz zaten.

Ayrıca çocukların film izlemekten çok yabancı birinin evinde olmaktan korkması lazım. Hayatın gerçekleri bunlar.
Ayyy sonunda biri dedi yani biri de demiş ki konunuz bana gerçekçi gelmiyor neymiş herkes bana mı çocuk bırakıyormus inanın etrafta bu konudan o kadar şikayetçi insan var ki onlar da size gerçekçi gelmeyecek kadın bana apar topar çocuğunu atıyor resmen suratimdan belli istemedigim çok düşünüyorsa çocuklarını birakmasin

O zaman komşuya hayır diyerek kapıyı açmazsın bu kadar basit bir konu kapanır gider. Çocuklara bilinçli şekilde uygunsuz görüntü izletmek eğlenceli bir şey değildir.
Bak çok haklisin fakat çocuklar gerçekten durmuyor acil bir isim olsa kadın arıyordum etrafta bilmem nere gitmis çocuklar peşimde

Korkutmak da değil yalnız. Koskoca yetişkin insan hayır demeyi bilmiyor diye kendini savunmayan çocuklardan acısını çıkarmak çok alçakça
Ebeveynler aşırı yüzsüzse konu sahibi ne yapsın? Alçaklık dediğin kendi çocuğunu onun bunun başına atmak. Konu sahibi örnek biri olmaya mecbur değil ki. O çocuklara karşı hiçbir sorumluluğu yok.

Ebeveynler aşırı yüzsüzse konu sahibi ne yapsın? Alçaklık dediğin kendi çocuğunu onun bunun başına atmak. Konu sahibi örnek biri olmaya mecbur değil ki. O çocuklara karşı hiçbir sorumluluğu yok.
Sabahtan beri ayni seyi yaziyorum. Bana ne abi elalemin cocugundan. Konu sahibi kendisine zorla birakilan cocuklari kapi onune koysa bile komsusunun bir sey deme hakki yok asla. Birakirken dusunecek bunu

Yok tabiki koskoca kadın ağzını açıp bakıyor mu öylece hayır diyemiyor mu? bunun çözümü korku filmi izletmek mi? Çocukları korkutmak size mantıklı geliyor demek. Kafalara bak. Kendiniz gibi insanlarla karışlamanız dileğiyle o zaman

Sabahtan beri ayni seyi yaziyorum. Bana ne abi elalemin cocugundan. Konu sahibi kendisine zorla birakilan cocuklari kapi onune koysa bile komsusunun bir sey deme hakki yok asla. Birakirken dusunecek bunu
Gerçekten öyle. Çocuğun evimde neye maruz kaldığından bana ne. Yollamasınlar. Ben ne hikayeler duydum gittiği evde istismar yaşamış, evin sahibi iyi biriymiş ama tanıdığı gelmiş o istismar etmiş. Çocuğun erkeği kızı da kalmadı artık. Çocukların korku filmi izlemesi, annelerinin elaleme yollamasından daha masum.

Gerçekten öyle. Çocuğun evimde neye maruz kaldığından bana ne. Yollamasınlar. Ben ne hikayeler duydum gittiği evde istismar yaşamış, evin sahibi iyi biriymiş ama tanıdığı gelmiş o istismar etmiş. Çocuğun erkeği kızı da kalmadı artık. Çocukların korku filmi izlemesi, annelerinin elaleme yollamasından daha masum.
Aynen katiliyorum. Benim annem beni (calismasina ragmen) iyi tanimadigi kimseye emanet etmedi, ben de cocuklarimi etmem. Orada ne yasayacagi, ne gorecegi, neye maruz kalacagi belirsiz. Komsu bunu dusunmeyip cocuklari zorla konu sahibine kitliyorsa her seyi goze almis demektir. Bu umursamazlikla korku filmi kiyaslanmaz bile.

Yok tabiki koskoca kadın ağzını açıp bakıyor mu öylece hayır diyemiyor mu? bunun çözümü korku filmi izletmek mi? Çocukları korkutmak size mantıklı geliyor demek. Kafalara bak. Kendiniz gibi insanlarla karışlamanız dileğiyle o zaman
Tamam koskoca kadın ağzını açıp bakıyor mesela. Aksine mecbur mu? Ayrıca çocuklar korku filminden sonra gelmedilerse çözüm olmuş demek ki.

Ayrıca hep kendim gibi insanlarla karşılaşsam dünya daha çekilir bir yer olurdu.

Çok doğru eski görümcek böyleydi. Çocuğu orda burda büyüttü. Çocuğuna bakıtmadığı mahallede bir kişi bile kalmamıştı. Bir kez bile bakmadım. Her fırsatta çocuğu birine atar gezmeye giderdi. Evlerden ırak.
ay niye doğurmuş o zaman bebeğe de yazık her seferinde şaşıyordur düzeni ben buradan sinir oldum yani

Kimse kimsenin cocugunu düşünmeye, bakmaya mecbur degil ama karşidaki yuzsuz biri dahi olsa kimse kimseye zorla cocuk birakamaz.
Biraktiysa cocuklari, gerekirse kapilarinin önüne goturursun geri verirsin yani hayir diyemedim diye bir sey yok.
Dunyanin en yüzsüzü de olsa zorla cocuk veremez.
Zaten kendisi de demis annemle yakinlardi kadin kirmak istemedim filan yani karsisindaki yetişkine laf anlatamadigindan degil laf soyleyemeye cekindigi icin cocuklara bunu yapiyor. Dogru durust hayir dese birakmazdi.

Yetişkin bir insan diger yetişkinle konusmaya korkuyor diye cocuklara gücünün yetmesi hiç hoş değil.

İstismar eden değil gönderen suçlu yani.

Dip not: ilk mesajımda belirttiğim gibi konu sahibinin reddetmesi çok normal. Ama çocuğa dabbe izleten biri de haklı olamaz. Kavgasını çocuğun annesiyle edecek çocukla değil.

İstismar eden değil gönderen suçlu yani.

Dip not: ilk mesajımda belirttiğim gibi konu sahibinin reddetmesi çok normal. Ama çocuğa dabbe izleten biri de haklı olamaz. Kavgasını çocuğun annesiyle edecek çocukla değil.
İstismar birincil, umursamaz anne ikincil suçlu. İnsanların sapık olmasını engelleyemezsiniz ama bunların eline düşmesini engelleyebilirsiniz.

Back
X