İzin Kullanmamı İstemiyor

Başka iş aradım ama bulamıyorum onlarin şartları daha ağırdi bundan.

ama bu kadar da iki kuruşa çalışılır mı? 11 buçuk saat diyorsun ve 600 lira. nerde görülmüş. işin ağır olmasa bile her gün gününün yarısını oraya harcıyorsun. gerçekten vicdansızlık başka bişey değil. sigortanı yapıyor mu?

Farkındayım çıkmayı başından beri planlıyorum aslında ama is basvurusuna gitmedigim yer kalmadı. Aslında eğitim olarak iyiyim bilgi olarak iyiyim. Dil öğrenmeye başladım iki kur bitirdim iki daha devam edicem işten çıkınca ama basvurumun yüzüne bile bakmadı kimse.
Bi şekilde mecbur kaldım buraya girmeden iki uc yer denedim hepsi bu şekildeydi hatta daha ağırdı. O yerlerden çıktıkca ailem de senin çalışmaya gönlün yok imaji oluştu sanki boşa okumuşum gibi bi kac saka yollu laf dokununca kabul ettim burayı
ailen kolay sigorta söz verdiler yapmadılar eğitimim daha önemli dersin.
çık kura yazıl.
kendini geliştir.
mutlaka çıkar bişey.
hangi ildesin?

haaa bu arada çat diye çıkma . normal devam et maaşını aldıktan sonra de.
çünkü bu tipler nasıl olsa ayrıldı diye vermezlerde son maaşı.
birde sen kendini garantiye al.işyerinde asılı olan ssk ile ilgili bilgilerin fotosunu çek.işine yarar sonra.

haaa bu arada çat diye çıkma . normal devam et maaşını aldıktan sonra de.
çünkü bu tipler nasıl olsa ayrıldı diye vermezlerde son maaşı.
birde sen kendini garantiye al.işyerinde asılı olan ssk ile ilgili bilgilerin fotosunu çek.işine yarar sonra.
Şikayet falan konusunda mi işime yarar

ama bu kadar da iki kuruşa çalışılır mı? 11 buçuk saat diyorsun ve 600 lira. nerde görülmüş. işin ağır olmasa bile her gün gününün yarısını oraya harcıyorsun. gerçekten vicdansızlık başka bişey değil. sigortanı yapıyor mu?
Bu hafta yapacağım dedi ma bekliyorum

Senden memnun olduğu için kolayca seni çıkartamaz.Yeni birisini bulması onu işe alıştırması da kolay değil zaman ister ve bakalım 600 tl ye senin gibi birisni bulabilecek mi ?
O da sana mecbur yani ..Çıkana kadar kendi kurallarını kabul ettirmeye bak ama burda da fazla çalışma sağlık herşeyden önemli.Kendine güvenini kaybedersin .

Senden memnun olduğu için kolayca seni çıkartamaz.Yeni birisini bulması onu işe alıştırması da kolay değil zaman ister ve bakalım 600 tl ye senin gibi birisni bulabilecek mi ?
O da sana mecbur yani ..Çıkana kadar kendi kurallarını kabul ettirmeye bak ama burda da fazla çalışma sağlık herşeyden önemli.Kendine güvenini kaybedersin .
Kendi kendime iki ay daha süre verdim en azından mezun olana kadar sonra bağlasalar dahi durmam. Taviz vermiyorum genelde ama sürekli şaka niyetine laf sokmasi sinirimi bozuyor

Merhaba bayanlar
Üç aydır bi işyerinde çalışıyorum uzun süre iş aradım.Burasi küçük biyer olduğu için patronlar da iş olmadığını çok iyi biliyolar, bu yüzden de çalışanların canına okumayı çok severler.
Okulum bir dönem uzadi sadece sınavlara gidiyorum.
Asıl konuya gelecek olursam haftanın altı günü çalışıyorum pazar günleri izin günüm ama patron sürekli pazarları da mağazayı açmam gerektiğini söylüyor. Yahu hem eşi hem kendisi aynı sektörde siz açın ben neden açıyorum ? Okulum bitene kadar aileme yük olmak istemedim en azından masrafim çıksın hemde deneyim olsun diye girdim bu işe günde 11.30saat çalışıyorum. 600tl maaş aliyorum primlerle falan bazen 1000e çıkıyo.
Kesin açacaksın demiyo ama sürekli pazar geliyosun demi, pazar işin var mi ,pazar kalabalık olur gelseydin iyi prim alirdin ,neyse bu hafta gelmezsen haftaya işin olmaz gelirsin. Ya neden işim olmasın? 23yasinda insanım benimde ailem arkadaşlarım var hic biri olmasa dinleneceğim tek gun bu gün. Kesin bir dille gelmem dedim ama laf arasinda şaka yapıyormuş gibi pazar anlaştık demi deyip gülüyor
Ne yapmalıyım bu şakayla laf sokmalari nasıl bitirebilirim.

Aynı sorunları bende çok yaşadım gerçekten haftaiçi zaten yogun bir şekilde 13 14 saat calistiriyo lar bide pazar iznimiz var ondada yogun gelceksin ben karışmam sanki evde dursan olacak evlimisin kocanlami ilgilencen diye laf sayar di pislik evli olmakmi lazım yani vücut yoruluyor dinlenmek gerekiyo 1 bucuk yıl çalıştım bikaç ay oldu ayrıldım hala yalvariyo gel tekrar diye benim gibi enayi bulamıyor tabi kendinizi ezdirmeyin derim boyleleride Allah ıslah etsin

Merhaba bayanlar
Üç aydır bi işyerinde çalışıyorum uzun süre iş aradım.Burasi küçük biyer olduğu için patronlar da iş olmadığını çok iyi biliyolar, bu yüzden de çalışanların canına okumayı çok severler.
Okulum bir dönem uzadi sadece sınavlara gidiyorum.
Asıl konuya gelecek olursam haftanın altı günü çalışıyorum pazar günleri izin günüm ama patron sürekli pazarları da mağazayı açmam gerektiğini söylüyor. Yahu hem eşi hem kendisi aynı sektörde siz açın ben neden açıyorum ? Okulum bitene kadar aileme yük olmak istemedim en azından masrafim çıksın hemde deneyim olsun diye girdim bu işe günde 11.30saat çalışıyorum. 600tl maaş aliyorum primlerle falan bazen 1000e çıkıyo.
Kesin açacaksın demiyo ama sürekli pazar geliyosun demi, pazar işin var mi ,pazar kalabalık olur gelseydin iyi prim alirdin ,neyse bu hafta gelmezsen haftaya işin olmaz gelirsin. Ya neden işim olmasın? 23yasinda insanım benimde ailem arkadaşlarım var hic biri olmasa dinleneceğim tek gun bu gün. Kesin bir dille gelmem dedim ama laf arasinda şaka yapıyormuş gibi pazar anlaştık demi deyip gülüyor
Ne yapmalıyım bu şakayla laf sokmalari nasıl bitirebilirim.
Pazar gunu kursa başlıcam ıstesem de gelemem de

Aynı sorunları bende çok yaşadım gerçekten haftaiçi zaten yogun bir şekilde 13 14 saat calistiriyo lar bide pazar iznimiz var ondada yogun gelceksin ben karışmam sanki evde dursan olacak evlimisin kocanlami ilgilencen diye laf sayar di pislik evli olmakmi lazım yani vücut yoruluyor dinlenmek gerekiyo 1 bucuk yıl çalıştım bikaç ay oldu ayrıldım hala yalvariyo gel tekrar diye benim gibi enayi bulamıyor tabi kendinizi ezdirmeyin derim boyleleride Allah ıslah etsin
Bu da onun bi kopyası arkadaşlarımla gorusecegim diyorum ee sabahtan gorus öğlen aç. Hem ben sana tüm gün dur demiyorum öğlen gel dört beş saat dur çık diyo o dört beş saat izin günlerinde gerçekten çok önemli ama anlamaz ki

Gerçekten öyle beni gören iyi dayandın deyip tebrik ediyor o derece kıl

O sana, şaka yollu pazar gel çalış diyorsa, sen de ona şaka yoluyla, telefon bile şarja takılıyor. Biraz dinlenmem gerekiyor, deyin ;)

Bu da onun bi kopyası arkadaşlarımla gorusecegim diyorum ee sabahtan gorus öğlen aç. Hem ben sana tüm gün dur demiyorum öğlen gel dört beş saat dur çık diyo o dört beş saat izin günlerinde gerçekten çok önemli ama anlamaz ki

Ayy aynilar mis valla izin falan vermezdi sanki para olarak hakkını veriyor gibi bide lafın bini bin para 3 4 kişinin işini yaptirirdi bana şimdi kimseyi bulamıyor kimse o şartlara calismaz biliyor izin kullanma sanki ne yapcan evde sikilirsin gel çalış derdi ark oluyor dışarı cikiyosun hiç sosyal hayat birakmamisti kendi işi olsun isterdi hep

Aa bu iyi fikir aslında bunu düşüneceğim
bızım ıste cumartesı pazar evden çalışma vardı kız arkadaş bir ingilizce kursu çıkardı.ıslerı bıze yıktı:) sende sabah aksam suren bır kurs bul yırt.uzakta cıltm bakımı kursu mesala en az 4-5 saat surer;)hatta yazıl ısmek olur nasıl olsa bedava 1-2 gıt sonra gıtme

O sana, şaka yollu pazar gel çalış diyorsa, sen de ona şaka yoluyla, telefon bile şarja takılıyor. Biraz dinlenmem gerekiyor, deyin :KK66:
Bu tarz birşey söyledim ben sana tüm gün gel demiyorum 12 de gel 3 4git diyor ama günün en önemli saatleri gidiyor zaten ne anladım bu işten

Benden çok memnun sürekli söylüyor bunu. İki hafta önce tamam dedim pazar geleceğim ek ücret alacaksın dedi ama lafını bile açmadı sonra paranın. Mal gibi oturdum bi Allahın kulu gelmedi belki iki kişi oda en fazla. Onu da kabul etmemim sebebi eşiyle ilceye gitmesi gerekiyodu işimi halledene kadar duruver dedi tamam dedim.O gun kapıdan bakiyordum
Bir baktim önümden geçerken kornaya basti biz biraz gezicez diye şaka gibi

Ee tamam işte canım. Pazar geliyorsun derse geçen geldiğimde ek ücret alacağım söylemiştiniz onu ne zaman odeyeceksin diye açık açık sor. Allah allah.

Neyse çok saat çalışıp asgari ücret bile alamadığını göre küçük bir ilçede falan misin? Niye hem bu kadar çok çalışıp bu kadar az alıyorsun. Başka mağaza yok mu?

evet şikayette yarar.hayat bu belli olmaz.
nedense adama gıcık oldum sapık bir imajı varmış gibi hissettim burdan o_O
Gerçekten tahminleriniz süper o tarz bi hareket görmedim ama yalan konusunda bir dünya markasi. İki saniyede insama feleğini şaşırtıyor öyle durumlardan öyle bir sıyrılıyor ki ağzı açık bakıyorum bazen

Back
X