- Konu Sahibi adrenalinww
-
merhaba arkadaşlar, benim bir derdim var...Heyet raporu almayı düşünüyorum. İlk 3 ayımda yarım yamalak çalıştım. Her yerde istifra ediyordum, yemek yiyemiyor, yürüyecek takati kendimde bulamıyordum. Bu raporlar yüzünden 40 gün olan rapor hakkım ne yazık ki ya bitti ya da bitmek üzere. Şimdiyse yeni bir sorunum var plesenta rahme yakınmış... Tam bulantım geçti 1.5 hafta kesintisiz bulantısız rahat rahat çalıştım dedim bu sefer kanamam oldu. Korkudan ödüm koptu çocuğa bir şey oldu diye. Neyse ki bebeğim iyiydi ama doktor yine istirahat verdi. 10 gün... İş yerimdeki herkes sıkıştırıyor, heyet raporu al da yerine birini alalım diye ama ben heyet raporunun çok çok zor alındığını biliyorum. Aynı şehirde yaşıyoruz. Belki bir bilen vardır. Bu işin kolay yolu var mı? Özel de olsa heyet verebilecek bir yer biliyor musunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
slmlar bizde 20.haftadayız artık migde bulantılarımız baş agrılarımız bitti. şimdi tekmeler vurmalar başladı.anlıyacagınız bütün sıkıntılar gün geliyo geçiyor ve unutuluyor.yerini güzel bekleyişler alıyor.bende karataşla anlaşmalı özel bir doktorun muaynanesine gidiyorum şimdilik herşey güzel.kızımı kucagıma almayı bekliyorum.
kızlar çatlak oluşumu iiçin uyguladığınız yöntemler neler?
Merhabalar bende 15+5 haftalık hamileyim izmir bucadayım allah nasip ederse eylül başı bebeşimi kucağıma alcam herkese hayırlı doğumlar :))
hayırlı olsun canım ewet belli bi süre sıkıntılar büyük ama sonra yerini güzell anlara bırakıyo
Doktorun kim canım ?
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim.içime sinen bir yer bulamadım hala.karşıyakada oturuyorum.başkent üniv. gittim ama memnun kalmadım ilk kontrolümde hayal kırıklığı yaşadım.2. randevumu medical parktan aldım ama hala kararsızım.deneyimli anneler nereleri önerirsiniz biraz pimpirikli bi tipimdir de ben :)))
canım krem verdi doktorum ama biraz pahalı onun yanında inan kullanmayı unutuyorum zaten =))
arkadaşlar bagdem yağı falan kullanıyor bilgin olsun
hayırlı olsun canım aminn hepimize inşallah ...
senin doktorun kim
hangi kremi önerdi?
başkente hangi doktora gittin canım niye memnun kalmadın bende salı günü gitcemde ondan soruyorum merak ettim
SLM kızlar bende sökede oturuyorum tedavi için izmir ege dogum hastanesine gidiyorum agmat gülerin hastasıyım aşılamam yapıldı 3 günüm beklemedeyim inşallah bende hamileyimdir size eşlik ederim dua edin lütfen Rabbim yardım cınız olsun birde nezaman kan tahlili yapım?? sizce dr 16 dedi ama
mrbb kızlar bende izmirdeyim egepol'e gidiyorum kontrol için ama daha tam olarak doktorumu seçemedim :s
Benimki kısmetse Çınarlı'da olacak. Çınarlı hem donanımlı hem de çalışanlar açısından çok iyi bir hastane ama sana kendi doktorumu tavsiye edemeyeceğim çünkü benimki de konuşma özürlü maalesef... Onu bırakmama nedenimse riskli gebeliklerde uzman olması. Arkadaşım Egepol'de doğum yaptı,mesut beye gitmiştim bende ama hiç memnun kalmadım 2 kelime ağzından zorla çıktı ilk kontrolümdü ve hayal kırıklığı yaşadım sevincimi kırdı yani.
ayrıca zübeyde hanımda doğum yapılcak yeri gezdim ve hiç beğenmedim yeterli biyer diil ve steril değil bence.ayrıca başkentte kolumdan kan alan hemşireler
çok lakayıttı yemek yiyip muhabbet ediyolardı bana bakmadılar bile ayrıca kan alırken kolum mosmor oldu çok ilgisiz biyer ben memnun kalmadım.
bugün 2. kontrolümü medical parkta zekeriya beyde yaptırdım ve çok memnun ayrıldım.güler yüzlü ve ilgili bi doktor.ben sormadan söyledi herşeyi.
şimdilik gayet memnunum yani.ama doğumu medicaldemi yapsam yoksa çınarlıdamı bunun kararını veremedim hala :) bu konuda yardım bekliyorum doğum yapanlardan?
bide 3 hafta sonra 2 li test istedi fiyatı 200 tlmiş.burda yaptırmayıp dışardada yaptırabilirsin dedi.dışarda nerelerde yaptırılır ssk nın karşıladığı yerler varmıdır?
bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?