- Konu Sahibi adrenalinww
-
hoşgeldin canım prensmi prensesmi bekliyoruz bakalım =)) doktorun kim nerde dogum yapıcaksın paylaşırmsıın bizimle
kızlar ikili taramanızı nerelere yaptırdınız.arkadaşım egeye gitmiş çok uğraştırmışlar benımde yaklaşıyor merak ettim.
son aylarda tansiyon sorunu ortaya çıkabiliyor diye duymuştum inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın canım ya doktorun kontrol altında tutuyordur heralde dimi?
benimde biraz kan değerlerim düşükmüş bu ay kan hapımı günde 2 adete çıkardı doktorum. bazen halsizlik , ani daralma ve çarpıntı yapıyor bende doktor kanın düşüklüğünden oluyor diyor.
kızlar ikili taramanızı nerelere yaptırdınız.arkadaşım egeye gitmiş çok uğraştırmışlar benımde yaklaşıyor merak ettim.
merhaba ciciş 35, öncelikle sağlık ve sıhhatle bebeğinize kavuşmanızı dilerim.Sizi rahatsız etmiş olmazsam birkaç sorum olacak.Sanırım sizde Kahraman Beye gidiyorsunuz.Bende 8 haftalık hamileyim , benim de doktorum Kahraman Bey.Kendisini çok seviyoruz ve çok memnunuz.Arzumuz onunla devam etmek yönünde.Ancak maddi anlamda bazı tereddütlerimiz var.Eşimde ben de devlet memuruyuz, sgk anlaşması olan bir özel hastaneye devam edebiliriz ancak doktorumuzdan ayrılmayı da istemiyoruz..Siz sanırım çınarlı hastanesinde yapacakmışsınız.En iyi anestezi uzmanlarının orda olduğu söyleniyor.Eğer ayıp etmiş olmassam bu doğumun maliyeti hakkında sizden bilgi alabilirmiyim ? Çünki Kahraman beyle çınarlı da yapmak istiyorum doğumu.Eğer sizin için bir sakıncası yoksa doktorumuzun ve hastanenin doğum ücretini öğrenmek isterim.Kendisine soramıyoruz şu aşamada sormamızın ayıp olacağını düşünüyoruz .Bir taraftan da bizi çok zorlayacaksa değiştirmek zorundayız .Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim .Şimdiden teşekkür ederim.
oğlum olucak nsaipse :) doktorum alsancakta Ahmet Kılyar doğumuda karataş hastanesinde yapacağız.
merhaba bende izmirliyim :)
ama bebeğim yok8 aydır deniyoruz bir türlü gelmedi
inşallahh en kısa zamanda benimde bir meleğim olur...
hamile arkadaşalrı tebrik ederim... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
benim gibi olmayanlarında yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh
merhaba canım saol amin inşallah hepimiz ....
evet kahraman beye gidiyorum haklısın ücret konusunda biraz hatta baya yüksek ama benim yavrum tüp bebekle geldi bize çok sıkıntılar çektim ve beni hiç yanlız bırakmadı canım doktorum bende bu saatten sonra başka i doktorla yapamazdım .... çınarlı ve kentte yaptırıyor kahraman bey bizde sanıım bu ayın sonunda rand. var o zman konuşuruz 32 hf olucam ozman ama şöyleki en yakında arkadaşıma dogum yaptırdı 3,750 gibi bi rakammış 30 da gidicem konuşulcak ozman sana bilgi veririm ... belki kont. karşılaşırız =))
canım hayırlısı umarım en kısa zamanda gelir yavrun göbişine konartakılma kaç 8 ay bekledigimi bi bilsen sabır canım benim ama aklına taktıkca inan herşey çok zorlaşıyo
canım hayırlısı umarım en kısa zamanda gelir yavrun göbişine konartakılma kaç 8 ay bekledigimi bi bilsen sabır canım benim ama aklına taktıkca inan herşey çok zorlaşıyo
Teşekkür ederim.Sanırım bu rakam sadece doktorumuzun aldığı rakam ,hastanede buna yakın bir rakam alır diye tahmin ediyorum..Evet bizim için oldukça yüksek görünüyor..Şartlarımızı zorlayacak. Ancak Doktorumuz çok iyi bir doktor ve çok iyi de bir insan haklısınız..Sizin yakınmış doğum.Hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah meleğinize.
hayır canım doktor + hastane ücreti o
inşallah canım teşekkür ederim...
haklısın fazla düşünmemek gerek ama elde değil...
bu ay soğan kürüne başladım...
bir çok kişi olumlu sonuç almış...
bir umut belki banada vesile olur...
sen kaçıncı ayındasın?
nasıl geçiyor hamileliğin...
aaaaa o zaman o kadar da vahim değil durumumuz :) teşekkürler canım :)
canım evet sogan kürü ve incir kürünü dene istersen ama problem ne oda önemli ?
doktorun kim bu arada ?
bizim bu cumartesi 7 ayımız bitiyor inşallah başları sıkıntılıydı kanama bulandtılar ama çok sükür şuan en zevkli yerindeyiz hiç bir sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?