- 22 Ekim 2009
- 693
- 61
- 123
- Konu Sahibi adrenalinww
-
AMİNNNN.. tatlım benim kıdemli biri olarak tecrübelerinden yararlancaz işallah. Sen zor bölümlerini atlattın darısı bize cnm..bende paşamı ve seni öptüm.
Bende hala karar veremedim ki doğumum temmuzda.İzmirede yeni geldik.Araştıranlar karar verenler varsa bildiklerini burada paylaşsınlar.
Canım teoriye gore 12 haftalık bır bebegın resmınde cınsel organ çıkıntısı oluyor.O çıkıntı yere paralelse kız yukarı doğruysa erkek.Tabı bunu görmek ıcın bebegın yandan tam vücut resmı olması gerek.Yoksa anlaşılmıyor yada bacağıyla karısabılıyor.Ama cın takvımı tutyor.Bır cok kısıye baktık.Bızdede doğru cıktı :) Ama adetten sonrakı yumurtlama donemını ıyı bılmek lazım.Ornegın ayın sonuna doğru olmuş bır adette yumurtlama bır sonrakı ay olabılıyor.
kızlar merhaba,bende izmir Foçadayım.Tüp bebek ile hamile kaldım.5. haftamdayım.Ancak aşırı derece baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum.Geceleri hiç uyuyanıyorum.Bugün doktora gideceğiz.Bu durum normalmi çok stresliyim.
cnm bende mıde bulantıı hıç olmadı ama baş ağrısı oluyo arada. bır tulbente patateslerı dılım dılım yapıp başına bağlamanı tavsıye ederım patates soğuksa daha etkılı oluyo
hayırlı olsun canım benim benimde öyleydi inan ...
nerde yapıldı tedavin canım
teşekkür ederim canım hemen deneyeceğim bu yöntemi
Tedavim bahçeci umut tüp bebekte oldu canım.Sanırım tedavi ile olduğu için daha pipirikliyim herseyi geçtimde uyuyamamak çok zor.Yinede şükrediyorum Allahım hayırlı doğumlarda gösterir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?