izmir 2013 anne adayları

slm kızlar ben fikirlerinizi almak istiyorum bi konuda prensesimi yaz başında nasipse kucağıma alıcam haziran başı gibi uzun kollumu kısa kollumu hastanesi çıkışı almalıyım çok kararsızım

Daha önce doğum yapmış bir arkadaşın sayfasından alıntıdır.

Yaz anneleri bebek hemşiresine göre dogum çantasına şunları koymaliymisss!!!

Ben bir sürü siteden yaz mevsiminde ilgili ayrı ayrı dogum çantası tavsiyeleri okudum. Bazılar demiş cocuk üşür bazıları demiş hava sıcak üşümez . Hastaneye gittiğimde nst sırasında bebek hemşiresini çağırdım ve sordum ne koyayım ben bu valize diye oda şunları söyledi:

Bebekler yeni doğdukları icin ilk basta üşürler. Bide hastanelerde klima var. Bu nedenle
- 2-3 takım uzun kollu ayaklı alttan cit citli tulum
- şapka eldiven ve tulumun icine giydirmek icin mutlaka çorap
- yine tulumun icine giydirmek icin alttan citcitli askılı bady
- erkekse altını açınca isedigi icin 1 takım daha fazla koyulabilirmis
- bolca mendil
- ince battaniye
- benim hastanem bez krem vs veriyormuş ama vermeyenler koysun mutlaka.
- anneler icinde gecelik ya da pijama önü düğmeli mutlaka
- ve özellikle bolca iç çamaşırı dedi.
Daha başka hic bişeye gerek yok dedi.

Bence bu2-3 takimi uç ayrı kese yapıp iç badysi disından uzun kollu tulumu çorabı eldiveni ve şapkası olarak koyarsak kimse arayıp bulmaya uğraşmaz. Aceleyle Biri farklı biri farklı eldiven takıma uygun olmayan bı şapkayla bebeği görmemiş oluruz. İlk bir hafta böyle gecsede sonra kısa kollu alttan citcitli beylere kesin geceriz bu sıcakta. Yeni uyanincada bı yelek süper olur.

Sizinde hastaneden almış olduğunuz farklı bı bilgi varsa lütfen paylaşın arkadaslar bisi unutmayalım.

slm kızlar dun bebeğimizi kıza benzettı dr. ama emın olmak ıçın bır ayımız daha var
sağlıklı olsunda ne olursa olsun
minik prensesmı gelecek göreceğız bakalım

canım baktım ama ben bu teorıden bırşey anlamadım:44:
çin takvımı kız dıyor canım

kızlar ben izmir çiğlide oturuyorum ağustos ortası gibi doğum yapıcam kısmetse ama daha doğum yapacağım hastaneye ve doktora karar veremedim sada hastanesini çok övüyorlar fiyatta iyi sezeryana 650 demiş bi arkadaşa fikri olan varmı nasıl ki sada hastanesi aramızda oraya giden varsa yorum yazabilirmi rica etsem?

Bende hala karar veremedim ki doğumum temmuzda.İzmirede yeni geldik.Araştıranlar karar verenler varsa bildiklerini burada paylaşsınlar.
Canım teoriye gore 12 haftalık bır bebegın resmınde cınsel organ çıkıntısı oluyor.O çıkıntı yere paralelse kız yukarı doğruysa erkek.Tabı bunu görmek ıcın bebegın yandan tam vücut resmı olması gerek.Yoksa anlaşılmıyor yada bacağıyla karısabılıyor.Ama cın takvımı tutyor.Bır cok kısıye baktık.Bızdede doğru cıktı :) Ama adetten sonrakı yumurtlama donemını ıyı bılmek lazım.Ornegın ayın sonuna doğru olmuş bır adette yumurtlama bır sonrakı ay olabılıyor.

cnm ben hastane secerken çok araştırdım. hatta değiştirdim bı yerden memnun kalmamıştım.çevreme sordum netten araştırdım basmane şifada karar kıldım. memnundum ama drum doğum ıznıne çıktı malesef. şimdiki drum nasıl daha bılmıyorum. ama hastane olarak sıyası göruşu bana ters olsada ben yaptıkları işi ıyı yaptıklarını duşunuyorum. kısacası memnunum tavsıye ederım. ALLAH pişman etmesın
çin takvımınde yaşımızı bır yaş buyuk duşunecekmişiz eğer oyleyse son adet dönemımde yumurtlama dönemımde kız dıyor sıkıntı yok

kızlar merhaba,bende izmir Foçadayım.Tüp bebek ile hamile kaldım.5. haftamdayım.Ancak aşırı derece baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum.Geceleri hiç uyuyanıyorum.Bugün doktora gideceğiz.Bu durum normalmi çok stresliyim.

Benim baktığım takvımde yaş ekleme yoktu.Bulundugun yas ve ay :)
Hayırlı olsun.Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Arastırıyorum bakalım hastaneleri.Bilgi sahibi oldukça sizlerlede paylaşırım.

cnm bende mıde bulantıı hıç olmadı ama baş ağrısı oluyo arada. bır tulbente patateslerı dılım dılım yapıp başına bağlamanı tavsıye ederım patates soğuksa daha etkılı oluyo

hayırlı olsun canım benim benimde öyleydi inan ...

nerde yapıldı tedavin canım

Merhabalar bende 15+5 haftalık hamileyim izmir bucadayım allah nasip ederse eylül başı bebeşimi kucağıma alcam herkese hayırlı doğumlar :))

cnm bende mıde bulantıı hıç olmadı ama baş ağrısı oluyo arada. bır tulbente patateslerı dılım dılım yapıp başına bağlamanı tavsıye ederım patates soğuksa daha etkılı oluyo

teşekkür ederim canım hemen deneyeceğim bu yöntemi

hayırlı olsun canım benim benimde öyleydi inan ...

nerde yapıldı tedavin canım

Tedavim bahçeci umut tüp bebekte oldu canım.Sanırım tedavi ile olduğu için daha pipirikliyim herseyi geçtimde uyuyamamak çok zor.Yinede şükrediyorum Allahım hayırlı doğumlarda gösterir inşallah.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim.içime sinen bir yer bulamadım hala.karşıyakada oturuyorum.başkent üniv. gittim ama memnun kalmadım ilk kontrolümde hayal kırıklığı yaşadım.2. randevumu medical parktan aldım ama hala kararsızım.deneyimli anneler nereleri önerirsiniz biraz pimpirikli bi tipimdir de ben :)))

bende doktor konusunda çok kararsızım bucada yeni şifa hastanesi açıldı orda duyduğum kadarıyla randevu sistemi yokmuş diğer şifa hastanelerine gidenler nasıl işliyo düzen memnunmusunuz bilgi verirmisiniz

başlıkta izmir görünce hemen girdim slm herkeze bende ist yeni taşındım eşim ve 2 kızımla hamiş değilim 4 ve 1 yaşında benim yavrularım ipek ve idil ben epidural sezeryan yaptım bu arada süper çok memnun kaldım hiç ağrımolmadı ilk kızımı genel sezeryan oldum çoooook fazla acı çektim 300 tl ödemiştik biz fazla olarak epidural doğuma bilginize ben menderes te oturuyorum kızlar arkadaşım hiç yok bana yakın arkadaşlar tanışmak arkadaşlık kurmak isterim ben 25 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…