izmir 2013 anne adayları

hayırlısı olsun canım benim herkese kendi doktoru güzel hastanemi özelmi istersin ki

anladım evet canım her tetkitlerin yapılması şart

canım benim saol

pipilimz oluyo inşallah isim aras diye düşündük ama hala düşünüyoruz fikirlere açıgım

anladım evet canım her tetkitlerin yapılması şart

canım benim saol

pipilimz oluyo inşallah isim aras diye düşündük ama hala düşünüyoruz fikirlere açıgım

ooy oyy yerim ben onu :)
rabbim sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin canım...
ne güzell ben çok severim erkek çocuklarını inşallah rabbim banada nasip eder...
aras güzel bir isim...
ben asil ismini seviyorum olursa koyarız diye düşünmüştük ama çevremizde asil ismi var :) asil amcamız var bir tane :)
başka isim koyarız herhalde...
tabii olursa :)
daha fol yok yumurta yok bende :)) isim derdine düştüm :)))

senin doktorun kim tatlım...
doğumu nerde yapıcaksın bellimi?

fol da olur yumurtada =)) merak etme hayırlısı sen nezaman döniceksin ? biran önce tetkitlerini yaptır

alsançakta özel kahraman kolday doktorum

çınarlı hastanesii biliyomusun dogumumuda orda istiyorum inşallahh

teşekkür ederim herhangi bir problemde ya da doğum zamanı kolay ulaşabilceğim bi yer olsun istiyorum. gaziemirde oturuyorum ben.

sifayı çok övüyolar canım hem yakın sana

benim doktorum alsancakta özel muha. var kahraman kolday ama şimdi herkes özel hastaneleri tercih ediyo

inşallah canım
doktorundan memnusan daha ne olsun :) ben özel düşünmüyorum açıkçası ama yinede bilmiyorum belki giderim...
abimin eşi yeni doğum yaptı o da özele gitti sürekli ama adam sonra doğma girmedi...
anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapılacaktı doğumdan öncede tatile gitmiş haberde vermedi doğumada girmedi...
ayda 150 tl verdiler doğuma girmelerini çok istiyorlardı... ekstradan birde doğum için para ödeniyor sanırım
onuda konuşmuşlardı ama adam umursamadı bile
onun için çok sıcak bakmıyorum böyleleride var... kesin banada denk gelir...
inşallah nasip olursa ya kent yada şifa istiyorum... kent uzak kalır bize ama alsancaktakinde de bayan dr yok
medical parkta iyi diyorlar bilemiyorum şimdiden...
ilk önce şifayı denicemz basmanedekini mine hanım herkesle özel gibi ilgileniyormuş bire yaşı genç olduğu için güle oynaya geçiyormuş bütün muayeneler...

kısmet olursa ben haziran sonu gibi gelicem galiba... ama daha net değil....
bir aksilik çıkmazsa allah nasip ederse gelicez hayırlısıyla....
o zamana kadar belki gelir meleğimiz gerek kalmaz tahlile falan

çınarlıyım evet duydum canım... orası içinde iyi diyorlar ama uzak kalıyor bize küçükyalıdayz biz gerçi şimdi bayaa uzaktayım :)))
hayırlısıyla olsunda o zaman neresi hayırlıysa orası olsun canım...

bende izmir yeşilovada oturuyorum 28. haftamızın içindeyiz ben özel gazi hastanesine gidiyorum dr gülizar hanım ve memnunum dogumumda orda yapıcam nasipse

Merhaba kizlar bnde izmir ciglide oturuyorum.medical parka gidiyorum 36 haftalik hamileyim ama bebek biraz buyuk daha onden gidiyor.

bende izmir yeşilovada oturuyorum 28. haftamızın içindeyiz ben özel gazi hastanesine gidiyorum dr gülizar hanım ve memnunum dogumumda orda yapıcam nasipse

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bir hafta var aramızda arkadşımda orda dogum yaptı serdar beydi ismi yanlış hatırlamıyorsam oda memnun kaldı başladımı hazırlıklarınız ?

Merhaba kizlar bnde izmir ciglide oturuyorum.medical parka gidiyorum 36 haftalik hamileyim ama bebek biraz buyuk daha onden gidiyor.

canım merhaba hoş geldin hayırlı olsun oo senin bişey kalmamış allahn izinyle nezman dogumun

hoşbuldum cici35 evet serdar beyde var oda iyi bir dr valla yavaş yavaş başladık artık alışverişe aldıkça alasım geliyor :))))))))))))

Slm kızlar bende çileğimle aranıza katıldım,daha 10.haftamıza bugün girdik şimdilik biraz zor geçiyo malum mide bulantıları ama atlatacağz işallah en kısa sürede..bende özel dr.gdyrm karataş'la anlaşmalı doktorumuz.ALLAH'ım herkese sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..buarada izmir hataydanız.

Mrb hayırlı olsun bebeğin benmde bulantılarım 16. haftamda kesilmişti.
Karataşta hangi dr'a gidiyorsun?

Canım, YÜCE ALLAH hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza versin AMİN.. Bu sürenin güzelce tadını çıkartın. Ayy birden burda geçirdiğim günler geldi aklıma şafak sayardık heyecanla. Şimdi paşam yanımda kocaman bir afacan oldu. Canım kendine iyi bak. Çileginide çoook öptüm..

Bebişlerinizle mutlu günler diliyorum hepinize..

AMİNNNN.. tatlım benim kıdemli biri olarak tecrübelerinden yararlancaz işallah. Sen zor bölümlerini atlattın darısı bize cnm..bende paşamı ve seni öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…