- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
- 163
- Konu Sahibi adrenalinww
-
merhaba. ben de henüz hamile değilim ama önümüzdeki ay ilk çalışmaya başlıycaz inş çok beklemeden gelir bebiş.ben de gebelik öncesi kontrol için bi tıp merkesine gittim sonuçlar nomal çıktı ama hamile kalırsam kime gidicem bilmiyorum araştırıyorum. tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
canım maalesef sorunum varmı yokmu bilmiyorum
eşimin işi sebebiyle yurtışındayız...
burda gidemiyorum...
1 yıl önce buraya gelmeden gitmiştim atatürk araştırma hastanesine...
3 yıl boyunca yasmin kullandım şimdi bebek düşünüyoruz diye
tahliller yapıldı ultrosonlar falan
herşey normal ama uzun süre yasmin kullandığın için hemen olmayabilir dedi
beklemek zor...
tr geldiğimde şifaya mine hanıma gitmeyi düşünüyorum...
senin çok az kalmış maşallaahhh
allah yardımcın olsun canımm
ne güzelll ne mutlu sana
kızınmı oluyor oğlunmu?
isim buldunuzmu :)
anladım evet canım her tetkitlerin yapılması şart
canım benim saol
pipilimz oluyo inşallah isim aras diye düşündük ama hala düşünüyoruz fikirlere açıgım
hayırlısı olsun canım benim herkese kendi doktoru güzelhastanemi özelmi istersin ki
ooy oyy yerim ben onu :)
rabbim sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin canım...
ne güzell ben çok severim erkek çocuklarını inşallah rabbim banada nasip eder...
aras güzel bir isim...
ben asil ismini seviyorum olursa koyarız diye düşünmüştük ama çevremizde asil ismi var :) asil amcamız var bir tane :)
başka isim koyarız herhalde...
tabii olursa :)
daha fol yok yumurta yok bende :)) isim derdine düştüm :)))
senin doktorun kim tatlım...
doğumu nerde yapıcaksın bellimi?
teşekkür ederim herhangi bir problemde ya da doğum zamanı kolay ulaşabilceğim bi yer olsun istiyorum. gaziemirde oturuyorum ben.
uyy bitane daha pipilihayırlısı olsun canım benim sağlıkla vaktinde inşallah
fol da olur yumurtada =)) merak etme hayırlısı sen nezaman döniceksin ? biran önce tetkitlerini yaptır
alsançakta özel kahraman kolday doktorum
çınarlı hastanesii biliyomusun dogumumuda orda istiyorum inşallahh
bende izmir yeşilovada oturuyorum 28. haftamızın içindeyiz ben özel gazi hastanesine gidiyorum dr gülizar hanım ve memnunum dogumumda orda yapıcam nasipse
Merhaba kizlar bnde izmir ciglide oturuyorum.medical parka gidiyorum 36 haftalik hamileyim ama bebek biraz buyuk daha onden gidiyor.
merhaba herkese,bende izmir karşıyakada yaşıyorum.
Slm kızlar bende çileğimle aranıza katıldım,daha 10.haftamıza bugün girdik şimdilik biraz zor geçiyo malum mide bulantıları ama atlatacağz işallah en kısa sürede..bende özel dr.gdyrm karataş'la anlaşmalı doktorumuz.ALLAH'ım herkese sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..buarada izmir hataydanız.
Slm kızlar bende çileğimle aranıza katıldım,daha 10.haftamıza bugün girdik şimdilik biraz zor geçiyo malum mide bulantıları ama atlatacağz işallah en kısa sürede..bende özel dr.gdyrm karataş'la anlaşmalı doktorumuz.ALLAH'ım herkese sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..buarada izmir hataydanız.
Mrb hayırlı olsun bebeğin benmde bulantılarım 16. haftamda kesilmişti.
Karataşta hangi dr'a gidiyorsun?
Canım, YÜCE ALLAH hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza versin AMİN.. Bu sürenin güzelce tadını çıkartın. Ayy birden burda geçirdiğim günler geldi aklıma şafak sayardık heyecanla. Şimdi paşam yanımda kocaman bir afacan oldu. Canım kendine iyi bak. Çileginide çoook öptüm..
Bebişlerinizle mutlu günler diliyorum hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?