İzmir de falcı bir kadın. Giden var mı bu kadına?

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Konuyu nereye açıcağımı bilemedim. Kadını bir çok kişi anlattı. Tabiki geleceği bilmek değil amaç eğlence. Kadının adı Ferdaneymiş be İzmir Menemen’deymiş. Bilen İzmirli arkadaşlar bu kadını tanıyan var mı aranızda ve daha önce gitmiş olan?

fala ınanan kaldımı.eğlencesıne osla bu kadar cıdıye alınmazdı şu falcı teyze.

Fal eğlence içinse neden para verilir ki?? Arkadaş arkadaşa baksın para veriyorsan inanıyorsun demektir,hele de konu acıyorsan kkda ciddi saplantı vardır..o parayla tedaviye gitmelisiniz bence..

eğlence istiyorsanız adrenalini daha yüksek şeyler seçin

Bungee Jumping gibi yada hiç olmadı korku filmi izleyin daha sağlıklı
hiç olmasa film olduğunu biliyorsunuz

Madem eğlence için, ne diye araştırmaya girdiniz? Burada gitmiş olanlar olsa da olmasa da zaten eğlenmeyecek misiniz?

Hele hele bildim o kadını dolandırıcıymış
Mune diye biri varmış asası ile Griye boyayacakmış
Adrese kadar vermiş ya
Biz de ahmağız zaten

Yapmayın lütfen bu şarlatanlara gidip beyninizi bulandırmayın belik hayatınızda olacak olan hayırlı güzel şeylerede mani olur bu tür kişilere inanmak sakın bulaştınızmı merakınız sizi sürekli oraya çeker

Rabbimiz peygamberine bile gaybı bildirmemiş ama o dediğiniz şarlatana bildirmiş öyle mi
Tövbe ya rabbi ya
Ama tabi siz olmasanız onlar palazlanmaz ki
Rabbim akıl izan versin

Şuraya yapılan yorumlara hayret ettim ve güldüm sanki hepiniz masum ve tertemiz insanlarmış gibi yorumlar yapmışsınız. İkincisi bu fal konusu ilk defa konuşulmuyor bu sitede. Dalga geçerek yorum yapmakta hepinizin karakterini ortaya koymuş. Doğru düzgün cevap verene sözüm yok. Konu da ister kapatılsın ister hesabım kapatılsın sorun yok. Saçma sapan yorum yapanlar sadece sinir yapar onunda hayatımda gereği yok.

Buldun mu bu kadnıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…