kızlar yaa ben sonerde kararsız kaldım açıkçası nedeni şu:
bugün randevu almak için gittim soner beyle konuşayım istedim yanına gittiğimde gayet soğuk ve tabiri caiz ise suratsız davrandı bana.ne bi güler yüz ne bir ilgi açıkçası biraz rahatsız oldum.ben beni rahatlatmasını ilgilenmesini bekledim çünkü dünyanın parasını vericem.ve gelin olucam dimi?
sonrasında yanında çalışan randevumu alan çoçuğun söyledikleri dahada şaşarmama sebep oldu.fiyat geçen sene 250ymiş ama busene 350ye çıkarmışlar çünkü herkez 250 tl verip saçını yaptırıyomuş bir sürüde afra tafra yapıyolarmış.herkez gelmesinmiş.
sanki 250 az bir para veee 350 verincemi rahat rahat afra tafra yapabiliriz?ne demek yani orda bir nutkum tutuldu ama eve gelince sinir oldum.sizcee?
meliscim ben gittiğime bana soner bey çok sıcak kanlı ilgili davrandı hatta baya konuştuk nasıl yaparız nasıl ederiz diye. Sen merak etme korkuların ogün saç ve makyajın olunca tamamen gitcek ogün senin günün olcka filan dedi. Sanırım sen gittiğinde ya canı bir şeye sıkılmıştır yada çok yprgundun bilemeimki canım yaa.. O çocuğa gelince çok dengesiz ve patavatsızca konuşmuş.Ben fiyatını uygun buldum çünkü nişanda ibrahim ibrahime gittim ne makyajımı nede saçımı beğendim ve bunun gibi bir fiyata çıktm. ama genede seçim senin senin düğün ne zamandı benım 30 temmuz benden sonra olursa ben fotoları koyarım görürsün içine sinmezse yaptırmazsın canım ben denek olabilirim