Aa öyle mi. Fitil olsa bunu sanki büyük bir şey gibi söylemezdi, yada fitil derdi bence. Bilemedim şimdiSürprizi bozayımtransferi yaptıktan bikaç saniye sonra rahme bir fitil yerleştiryorlar spekulum hala takılı iken, tabi siz o heyecanla farketmiyorsunuz bile. Embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor bu fitil. Her doktor kullanmıyormuş yada hastalarına söylemiyorlar bilmiyorum. Hayırlısı olsun şimdiden
Hiç sorma :)) Bence öyle bi doktora daha tecrübeli bir hemşire gerekiyor diğer kızı saymıyorum bile o Allaha emanet. Neyse dedikodu yapmayalım:))Evet 21 yaşındaymış henüz. Ağzı da iyi laf yapıyor
Diğeriyle hiç muhatap olmadım o soğuk duruyor. Aslında ayşenur iyi ama işte bişey sorsam susturuyor sanki, bilemedim. Bide doktorla muhatap olmak istiyorum ben, hemşireyle değil yani.Hiç sorma :)) Bence öyle bi doktora daha tecrübeli bir hemşire gerekiyor diğer kızı saymıyorum bile o Allaha emanet. Neyse dedikodu yapmayalım:))
Doktor aslında tum sorulara Çvp veriyor randevunda görürsün zaten bide izmirde duyulan meşhur doktorlardan diyebilirim.20 gun sonra randevu demissin o süre icin de ilaç falan mi iciyosun uzun bi sure cunku. Bu arada yasin kacDiğeriyle hiç muhatap olmadım o soğuk duruyor. Aslında ayşenur iyi ama işte bişey sorsam susturuyor sanki, bilemedim. Bide doktorla muhatap olmak istiyorum ben, hemşireyle değil yani.
28 yaşındayım. Evet bana doğum kontrol hapı verdi şuan onu içiyorum 14 tane kaldı. Bitince adet olucam o zaman başlicaz nasipse. O yüzden 20 gün filan var diyorum gitmemeDoktor aslında tum sorulara Çvp veriyor randevunda görürsün zaten bide izmirde duyulan meşhur doktorlardan diyebilirim.20 gun sonra randevu demissin o süre icin de ilaç falan mi iciyosun uzun bi sure cunku. Bu arada yasin kac
Hayırlısı olsun inşallah ıyi sonuçlar alırsın burdan haberdar ederiz birbirimizi bende biraz dinlendikten sonra dondurulmuşlarla deneyecegim bidaha. Inşallah iyi olur. Yeni yılda bi bebeğimiz olur28 yaşındayım. Evet bana doğum kontrol hapı verdi şuan onu içiyorum 14 tane kaldı. Bitince adet olucam o zaman başlicaz nasipse. O yüzden 20 gün filan var diyorum gitmeme
İnşallahhHayırlısı olsun inşallah ıyi sonuçlar alırsın burdan haberdar ederiz birbirimizi bende biraz dinlendikten sonra dondurulmuşlarla deneyecegim bidaha. Inşallah iyi olur. Yeni yılda bi bebeğimiz olur
Adeti bekliyorum ben transfer içinTedavisine başlanan arkadaşlar durumunuz nasıl
Merhaba arkadaşlar Alı öner Erdoğdu hastaları varmı kendisi benim doktorum sağolsun ilgi ve alakasıyla en önemlisi tabiki Allah’ın izni ile Tüp bebek tedavim olumlu Sonuçlandı sağlıkla devam ederiz inşallah..
Varmı bu sitede Ali öner beyin başka hastaları merak ettim tanışmak isterim varsa
Canım evet doğum yaptım çok şükür sağlıkla kavuştum bebegime muhteşem bir duygu ve her isteyene nasip etsin rabbim hep dua ediyorum inan ki şuan bebeğim koynumda uyuyor mucize bu hiç aklıma gelmez di hayaldi gerçek oldu hala inanamıyorum zorlukları oluyor tabiki gaz sancıları başladı filan ama deger herşeye ben pes etmek üzereydim iyikide vazgeçmemişim ödülü çok güzelmiş bütün cektiklerime değdiBeybisi35 doğum yapmışsın canım çok şükür kavuşturan rabbime..
Allah analı babalı büyütsün Sağlık lı hayırlı ömür versin yavruna.. ismini ne koydun?
Bunca yılın özlemi nasıl bir duyguymuş anlatsana canım arkadaşım.. bizleri de duaların da unutma lütfen.. allah'a emanet olun meleğin ve sen...
Muayene 300 tl, yılbaşından sonra zam yaptıysa bilemem ama. Tüp bebek işlemlerini irenbede yapıyor. Elinizdeki bütün testlerle birlikte gidinHanımlar merhaba ali bey hakkında bilgi almak ıstıyrm, muayene ucretlı ne kadar, hangı merkezde tup bebek gerceklestırıyor, kendı lab. Varmı calıştığı, ilk giderken dısarıdan kan testlerini kabul ediyorum, hangı embrıyplogya ile calısıyor, tsker
Hayırlı olsun .sağlıkla büyütün bebeğinizi :) Doğum ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim ? Hangi hastanede oldu doğum?Canım evet doğum yaptım çok şükür sağlıkla kavuştum bebegime muhteşem bir duygu ve her isteyene nasip etsin rabbim hep dua ediyorum inan ki şuan bebeğim koynumda uyuyor mucize bu hiç aklıma gelmez di hayaldi gerçek oldu hala inanamıyorum zorlukları oluyor tabiki gaz sancıları başladı filan ama deger herşeye ben pes etmek üzereydim iyikide vazgeçmemişim ödülü çok güzelmiş bütün cektiklerime değdirabbim sağlıkla sana ve diğer isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah canım
Tesekur ederim benim doğumu başka. Dr yaptırdım 6 aydan sonra Ali beye devam etmedim rakamlar bizi aştığı için yoksa ali beyle sonuna kadar gitmek isterdim karabaglarda bir özel hastanede yaptırdım doğumu doktorumdanda hastanedende memnun kaldım çok şükürHayırlı olsun .sağlıkla büyütün bebeğinizi :) Doğum ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim ? Hangi hastanede oldu doğum?
Hayırlısı olsun canım prp tam bilmiyorum ali öner mi yapcakKızlar selam, bana prp yapılacakmış, sonunda öğrendim:)) rahim duvarım inceymiş.
Evet o yapacak. Kolumdan kan alıp rahime verilecekmişHayırlısı olsun canım prp tam bilmiyorum ali öner mi yapcak
Guzel haberlerini bekliyoruz canimEvet o yapacak. Kolumdan kan alıp rahime verilecekmiş
İnşallah bakalım. Daha sonra da transfer yapılacak. Bu 4.denemem. İnşallah son olurGuzel haberlerini bekliyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?