İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Mor_cicek B benmesela01 sanırım tüp bebekte bu iş böyle yürüyor. Aslında sormak istediğim şu doktorunuz sizi rahatlatıyor mu yani o güveni hissettirebiliyor mu? Kusura bakmayın bende negatif bir deneyim yaşadım şimdi korkuyorum ondan, cumartesi Ali bey e de gideceğim görüşmeye. Ama hastalarından bunu duymak bence daha önemli bu nedenle soruyorum. Süreç zaten yıpratıcı bu süreçte doktorun desteği önemli, zaten çok soru olmuyor kafada ama işte ne bileyim ben o güveni hissemediğim için gergindim sizde de öyle mi merak ediyorum

Benim de 3 tane negatifim var mesela, ilk etapta herşeyi açıkladı, vazgeçmek için çok erken dedi baya konuştuk, bir de tanıdık birisi orda hamile kaldı o yüzden tercih ettim ben. Dediğiniz gibi ama nerde tüp bebek yaptırırsanız yaptırın doktoru fazla göremiyorsunuz, hemşireler muhattabınız oluyor. Doktor muayenesini yapıp çıkıyor, ancak soru sorarsam cevaplıyor. Yoksa hiç konuşmuyoruz diyebilirim

Evet bir de hemşire cok küçük pek bilgili degil gibime geliyor. Ali Ben de öyle cok ıyi bI dr ama hastalarına karşı sanırım biraz soğuk gibi sanki cımbızla laf alıyoruz size nasil
Bana da aynı. Hemşire candan ama dediğiniz gibi toy. 21 yaşındaymış. Doktor da fazla konuşmuyor malesef.

Merhaba bende Ali beyin hastasıyım allah ondan bin kere razı olsun iki transfer yaptık ikisi de pozitif oldu çok şükür. Ben Ali beyden çok çok memnunum iyi ki karışıma çıkmış bence çok candan içten bir doktor. Ameliyat oldum aradı sordu çok üzüldüm bu ameliyat sürecinde her gittiğim de sürekli moral verdi telkin etti bu transferimde işlem bittikten sonra geldi elimi sıktı dua etti hayırlısını diledi. Doktorunuza sonuna kadar güvenebilirsiniz kızlar iki transferimde pozitif oldu bu bir tesadüf olamaz bence doktorumuzun başarısı Hepiniz için hayırlı olumlu güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evet herşey Allah’ın takdiri o vesile oluyor ama doktorumuz da iyi bir doktor hakkını yemiyim allah nasip ederse pazartesi kese ve kalp atışı için kontrole gidiyorum rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin dualarımdasınız♥

Bencede dr cok ıyi zaten benimde pozitif olmuştu. Sizin ilk denemeniz miydi

Kaç haftalikti sebep neydi. Daha sonra ne testleri istedi sizden ali bey. Ben de 2. Hazirlaniyorum
Genetik test istedi eşim ve benden pıhtılaşma İçin test istedi bir iki test daha istemişti onlar ne içindi hatırlamıyorum pek ama 15 gün içinde çıkmıştı sonucu çok şükür bişey çıkmadı test sonuçlarından düşüğün nedenini bulamadık ama ben o ara çok stresli bi kaç bişi yaşamıştım bundan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası.

Daha çok küçüktü kese görmeye bile gidememiştim henüz bir hafta sonra gidecektik nasip olmadı şimdi bunu bekliyoruz bakalım rabbim nasip ederse pazartesi gidicez

Daha çok küçüktü kese görmeye bile gidememiştim henüz bir hafta sonra gidecektik nasip olmadı şimdi bunu bekliyoruz bakalım rabbim nasip ederse pazartesi gidicez
Inşallah hayırlı guzel sonuçlar alırsın haberdar et bizide :) smdi ilk denemenden farklı bi yöntem uyguladı mi peki iğne ya da ilaç değiştirdi mi verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…