- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Merhaba nasıl gidiyor transfer oldunuz muİnşallah bakalım. Daha sonra da transfer yapılacak. Bu 4.denemem. İnşallah son olur
Merhaba yok hayır daha olmadım, henüz günü belli değilMerhaba nasıl gidiyor transfer oldunuz mu
Doktorunuzdan memnun musunuz peki? İlgi alaka bilgilendirme nasıl acaba hasta gözünden merak ediyorumMerhaba yok hayır daha olmadım, henüz günü belli değil
Şimdilik memnunum fakat doktoru fazla gördüğümü söyleyemem. Genelde muhattabınız hemşiresi oluyorDoktorunuzdan memnun musunuz peki? İlgi alaka bilgilendirme nasıl acaba hasta gözünden merak ediyorum
Evet çok haklısınızŞimdilik memnunum fakat doktoru fazla gördüğümü söyleyemem. Genelde muhattabınız hemşiresi oluyor
Benim de 3 tane negatifim var mesela, ilk etapta herşeyi açıkladı, vazgeçmek için çok erken dedi baya konuştuk, bir de tanıdık birisi orda hamile kaldı o yüzden tercih ettim ben. Dediğiniz gibi ama nerde tüp bebek yaptırırsanız yaptırın doktoru fazla göremiyorsunuz, hemşireler muhattabınız oluyor. Doktor muayenesini yapıp çıkıyor, ancak soru sorarsam cevaplıyor. Yoksa hiç konuşmuyoruz diyebilirimMor_cicek B benmesela01 sanırım tüp bebekte bu iş böyle yürüyor. Aslında sormak istediğim şu doktorunuz sizi rahatlatıyor mu yani o güveni hissettirebiliyor mu? Kusura bakmayın bende negatif bir deneyim yaşadım şimdi korkuyorum ondan, cumartesi Ali bey e de gideceğim görüşmeye. Ama hastalarından bunu duymak bence daha önemli bu nedenle soruyorum. Süreç zaten yıpratıcı bu süreçte doktorun desteği önemli, zaten çok soru olmuyor kafada ama işte ne bileyim ben o güveni hissemediğim için gergindim sizde de öyle mi merak ediyorum
Sizin de böyle mi?Evet çok haklısınız
Evet bir de hemşire cok küçük pek bilgili degil gibime geliyor. Ali Ben de öyle cok ıyi bI dr ama hastalarına karşı sanırım biraz soğuk gibi sanki cımbızla laf alıyoruz size nasilSizin de böyle mi?
Bana da aynı. Hemşire candan ama dediğiniz gibi toy. 21 yaşındaymış. Doktor da fazla konuşmuyor malesef.Evet bir de hemşire cok küçük pek bilgili degil gibime geliyor. Ali Ben de öyle cok ıyi bI dr ama hastalarına karşı sanırım biraz soğuk gibi sanki cımbızla laf alıyoruz size nasil
Aynen ne yapalım bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırızBana da aynı. Hemşire candan ama dediğiniz gibi toy. 21 yaşındaymış. Doktor da fazla konuşmuyor malesef.
Sen ne aşamadasın şimdi. Daha önce sorduysam kusura bakma unutuyorum kimlerle ne konuştuğumuAynen ne yapalım bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Bencede dr cok ıyi zaten benimde pozitif olmuştu. Sizin ilk denemeniz miydiMerhaba bende Ali beyin hastasıyım allah ondan bin kere razı olsun iki transfer yaptık ikisi de pozitif oldu çok şükür. Ben Ali beyden çok çok memnunum iyi ki karışıma çıkmış bence çok candan içten bir doktor. Ameliyat oldum aradı sordu çok üzüldüm bu ameliyat sürecinde her gittiğim de sürekli moral verdi telkin etti bu transferimde işlem bittikten sonra geldi elimi sıktı dua etti hayırlısını diledi. Doktorunuza sonuna kadar güvenebilirsiniz kızlar iki transferimde pozitif oldu bu bir tesadüf olamaz bence doktorumuzun başarısı ♥ Hepiniz için hayırlı olumlu güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evet herşey Allah’ın takdiri o vesile oluyor ama doktorumuz da iyi bir doktor hakkını yemiyimallah nasip ederse pazartesi kese ve kalp atışı için kontrole gidiyorum rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin dualarımdasınız♥
Benim bi düşüğüm var. 3 dondurulmusum var genetik ve pıhtılaşma testi oldum sonuç bekliyorum ondan sonra bakacağız duruma goreSen ne aşamadasın şimdi. Daha önce sorduysam kusura bakma unutuyorum kimlerle ne konuştuğumu
Bu ikinci ilki düşük olduBencede dr cok ıyi zaten benimde pozitif olmuştu. Sizin ilk denemeniz miydi
Kaç haftalikti sebep neydi. Daha sonra ne testleri istedi sizden ali bey. Ben de 2. HazirlaniyorumBu ikinci ilki düşük oldu
Genetik test istedi eşim ve benden pıhtılaşma İçin test istedi bir iki test daha istemişti onlar ne içindi hatırlamıyorum pek ama 15 gün içinde çıkmıştı sonucu çok şükür bişey çıkmadı test sonuçlarından düşüğün nedenini bulamadık ama ben o ara çok stresli bi kaç bişi yaşamıştım bundan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası.Kaç haftalikti sebep neydi. Daha sonra ne testleri istedi sizden ali bey. Ben de 2. Hazirlaniyorum
Daha çok küçüktü kese görmeye bile gidememiştim henüz bir hafta sonra gidecektik nasip olmadı şimdi bunu bekliyoruz bakalım rabbim nasip ederse pazartesi gidicezGenetik test istedi eşim ve benden pıhtılaşma İçin test istedi bir iki test daha istemişti onlar ne içindi hatırlamıyorum pek ama 15 gün içinde çıkmıştı sonucu çok şükür bişey çıkmadı test sonuçlarından düşüğün nedenini bulamadık ama ben o ara çok stresli bi kaç bişi yaşamıştım bundan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası.
Inşallah hayırlı guzel sonuçlar alırsın haberdar et bizide :) smdi ilk denemenden farklı bi yöntem uyguladı mi peki iğne ya da ilaç değiştirdi mi verdi miDaha çok küçüktü kese görmeye bile gidememiştim henüz bir hafta sonra gidecektik nasip olmadı şimdi bunu bekliyoruz bakalım rabbim nasip ederse pazartesi gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?