Maalesef bilgim yok benim henüz tedaviye baslamadigim için. Siz ali beyde mi başladınız? Ben de bu ay gidecektim ama adetim 1 hafta gecikti umutlanmıştım ki dün adet oldum. Yoğun akintim vardı üşütmüşüm herhalde ondan gecikti. Sanırım obur ay doktor yolunu tutmak zorunda kalacağımBu durum yumurtaların ve embriyoların kalitesiz olduğunu mu gösterir? Bilgisi tecrübesi olan var mı?
Evet ben ali öner erdoğdu da yaptırıyorumMaalesef bilgim yok benim henüz tedaviye baslamadigim için. Siz ali beyde mi başladınız? Ben de bu ay gidecektim ama adetim 1 hafta gecikti umutlanmıştım ki dün adet oldum. Yoğun akintim vardı üşütmüşüm herhalde ondan gecikti. Sanırım obur ay doktor yolunu tutmak zorunda kalacağım
Ne oldu acaba durumunuz tedaviniz nasıl gidiyorEvet ben ali öner erdoğdu da yaptırıyorum
10 tane 3.gün embriyom var donduruldu. Nasipse transfer şubatta olacak.Ne oldu acaba durumunuz tedaviniz nasıl gidiyor
Doktor ne diyo peki bu duruma kalitesiz olduğunu ya da olmadığını gösteriyor muymuş 5.güne gidemeyen yumurtalarinEvet ben ali öner erdoğdu da yaptırıyorum
En kaliteli 10 tane donduruldu dendi sadece.Doktor ne diyo peki bu duruma kalitesiz olduğunu ya da olmadığını gösteriyor muymuş 5.güne gidemeyen yumurtalarin
Ahh kuzum sen mucizene kavusmussin❤❤ sukurhayırlı doğumlar dilerim sizede sağlıkla bir avazda doğurun inşallah ali beyden allah razi olsun gerçekten mükemmel bir doktor
Ne kadardır gebe kalmaya çalışıyordunuz sorun neydi bi de fiyatlar nasılEn kaliteli 10 tane donduruldu dendi sadece.
4 senelik evliyim sebepsiz infertilite dendi. Fiyatlar da tüp bebek 7 bin. İlaçlarım da 3500 tuttu benim.Ne kadardır gebe kalmaya çalışıyordunuz sorun neydi bi de fiyatlar nasıl
Sormadınız yani.sorsaydiniz en azından hemşiresine yazsaydiniz Benimde 3 adet dondurulmusum war . Hayırlısı olsunEn kaliteli 10 tane donduruldu dendi sadece.
Sormadım demedim ki. Sorduğum zaman aldığım cevap bu olduSormadınız yani.sorsaydiniz en azından hemşiresine yazsaydiniz Benimde 3 adet dondurulmusum war . Hayırlısı olsun
Pardon yanlış anlamışım.. aslında düşündükleriniz mantıklı geldi benimde 13 yumurta toplandı toplamda 5 i döllendi. Neden diye sorguluyor insan acaba kalitesiz mi bi sorun mu var diye.Sormadım demedim ki. Sorduğum zaman aldığım cevap bu oldu
Sizde mi aynı doktora gidiyorsunuz? Doktorla da görüşemedim hep ayşenur hemşireyle muhatap olduk. Sizin döllenen az olmuş. Benim tüm olgun yumurtalar döllendi ama nedense elimde 10 tane kaldı bu garibime gidiyor. Adet olunca başlicaz transfer işlemlerine, orda doktora da sorucamPardon yanlış anlamışım.. aslında düşündükleriniz mantıklı geldi benimde 13 yumurta toplandı toplamda 5 i döllendi. Neden diye sorguluyor insan acaba kalitesiz mi bi sorun mu var diye.
Evt oraya gidiyorum 2 hafta önce kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğin.Sizde mi aynı doktora gidiyorsunuz? Doktorla da görüşemedim hep ayşenur hemşireyle muhatap olduk. Sizin döllenen az olmuş. Benim tüm olgun yumurtalar döllendi ama nedense elimde 10 tane kaldı bu garibime gidiyor. Adet olunca başlicaz transfer işlemlerine, orda doktora da sorucam
Yumurta toplandiktan sonra geriye kalan basari yada basarisizlik laboratuvar ve embriyolog ile alakali .10 iyi bir sayi aslinda ,irenbede a kalite b kaliye diye ayrilmiyor ama size hucre sayilarini verdiyseler onlar biseyler ifade eder.Sizde mi aynı doktora gidiyorsunuz? Doktorla da görüşemedim hep ayşenur hemşireyle muhatap olduk. Sizin döllenen az olmuş. Benim tüm olgun yumurtalar döllendi ama nedense elimde 10 tane kaldı bu garibime gidiyor. Adet olunca başlicaz transfer işlemlerine, orda doktora da sorucam
Hadi ya embriyolog ve laboratuvar ile ilgili bisey mi şok oldum şimdi. Eli mahkum her şeye inanan biz ne olacağız yaYumurta toplandiktan sonra geriye kalan basari yada basarisizlik laboratuvar ve embriyolog ile alakali .10 iyi bir sayi aslinda ,irenbede a kalite b kaliye diye ayrilmiyor ama size hucre sayilarini verdiyseler onlar biseyler ifade eder.
Ama 24 olgundan 10 tane 3.gun bence embriyolog ve laboratuvar basarisizligi ,hadi 5 gune kaldi deseler 10 tane anlayacagim da .
Neyse moralinizi bozmayin 10 tane bekleywn var sonucta
Ypk hücre sayısını da bilmiyorum. Hemşire 3.gün aradığında 10 tane donduruldu 1.kalite dedi. Diğerleri 5.güne çıkarsa dondurulacak dedi. Yani o an ben kalanların kötü olduğunu anladım ama yine de aralarından 3-4 tanesinin 5.güne çıkacağını düşünüyordum. Büyük şok oldu benim içinYumurta toplandiktan sonra geriye kalan basari yada basarisizlik laboratuvar ve embriyolog ile alakali .10 iyi bir sayi aslinda ,irenbede a kalite b kaliye diye ayrilmiyor ama size hucre sayilarini verdiyseler onlar biseyler ifade eder.
Ama 24 olgundan 10 tane 3.gun bence embriyolog ve laboratuvar basarisizligi ,hadi 5 gune kaldi deseler 10 tane anlayacagim da .
Neyse moralinizi bozmayin 10 tane bekleywn var sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?