- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Sonucta doktor yumurta topladiktan sonra gerisine karismiyor .embriyo olusturna sperm ile yumurta birlestirme embriyologun isiHadi ya embriyolog ve laboratuvar ile ilgili bisey mi şok oldum şimdi. Eli mahkum her şeye inanan biz ne olacağız ya
Bizde kaliteli mi kalitesiz mi acaba ne olmuş olabilir diye düşüne düşüne bi hal oluyoruz.isimiz gerçekten sansa kalmış. Öğrenmem ıyi oldu sagolunSonucta doktor yumurta topladiktan sonra gerisine karismiyor .embriyo olusturna sperm ile yumurta birlestirme embriyologun isi
Şaka gibi sır sanki :)) öğrenince yazarsan sevinirim bende merak ettimBu arada bana yumurtlama toplama günü uyandıktan sonra doktor transfer zamanı rahime bir şey koyacağım dedi. Ne diye sordum tabi. Onu geldiğinde anlatırım dedi söylemedi. Hemşireye sordum o da söylemedi. Gitmeme daha yaklaşık 20 gün filan var. Sizce rahime ne koyacak olabilir hiç duydunuz mu böyle bir şey?
Evt bende 3.gun transferdi hamile.kalmistim sakın hicbir şeye stres yapmaŞu da var, ali öner erdoğdu ya giden birkaç kişiyle konuştum hepsinde de hep 3.gün embriyosu transferi olmuş, kalanlar 5.güne gitmemiş. Mesela bir arkadaşın 10 tane döllenenden 4 tane dondurulabilmiş. Oranlarsak rakamlar benimle aynı doğrultuda. Ve bu arkadaşlar hamile kalmışlar ilk transferde. Bu biraz olsun beni rahatlatıyor
Sizin sorununuz neydi acaba ne zamandır deniyorsunuzSonucta doktor yumurta topladiktan sonra gerisine karismiyor .embriyo olusturna sperm ile yumurta birlestirme embriyologun isi
Tamam :))Şaka gibi sır sanki :)) öğrenince yazarsan sevinirim bende merak ettim
Sizin 5.güne giden olmuş muyduEvt bende 3.gun transferdi hamile.kalmistim sakın hicbir şeye stres yapma
Oldu mu olmadı mi bilmiyorum ama sanırım hepsi 3.gun donduruldu. Bence dr 3.gun transferini daha uygun buluyo kanımca. Irenbe den kalitesi hakkında bilgi alamıyorum ama transfer olanlar ıyi kalite demişti hemşire. Acaba herkese mi ıyi kalite diyolar neye gore emin olacağız bilemiyorumSizin 5.güne giden olmuş muydu
6yildir deniyoruz sebebpsiz deniyor fakat morfoloji 2 3 arasi ,bendede gecen ay cikolata kisti cikti endometriosis oldugunu ogrendim.4 negatif transferim verim.Ocak sonu 4.tup bebekte dondurulanlar transfer edilecekSizin sorununuz neydi acaba ne zamandır deniyorsunuz
Ali onerin hastası mısınız6yildir deniyoruz sebebpsiz deniyor fakat morfoloji 2 3 arasi ,bendede gecen ay cikolata kisti cikti endometriosis oldugunu ogrendim.4 negatif transferim verim.Ocak sonu 4.tup bebekte dondurulanlar transfer edilecek
Yok irenbede tedavi goruyorum Kaan beydiAli onerin hastası mısınız
İyi kalite olanları dondurup, daha az kaliteli olanları gözden çıkarıyorlar benceOldu mu olmadı mi bilmiyorum ama sanırım hepsi 3.gun donduruldu. Bence dr 3.gun transferini daha uygun buluyo kanımca. Irenbe den kalitesi hakkında bilgi alamıyorum ama transfer olanlar ıyi kalite demişti hemşire. Acaba herkese mi ıyi kalite diyolar neye gore emin olacağız bilemiyorum
Olabilir ama orta ya da düşük kalitede olanlar da belki tutabilir bilemiyorumİyi kalite olanları dondurup, daha az kaliteli olanları gözden çıkarıyorlar bence
Orası öyle tabiOlabilir ama orta ya da düşük kalitede olanlar da belki tutabilir bilemiyorum
Embriyolar 3.gune geldiklerinde 6-8 hucreli olmalari gerekiyor .kaliteleri de buna gore belirleniyor .cok yavas yada cok hizli bolunen embriyolar tercih edilmiyor .mesela benim 12 hucreli ,7ve 2 tane 6 hucreli 3.gun donduruldu.İyi kalite olanları dondurup, daha az kaliteli olanları gözden çıkarıyorlar bence
Bizim doktor dışardan ya, o yüzden embriyolog da onları aramış sanırım. Bizi de doktorun hemşiresi arayıp söylüyor ama tabi hücre sayısından filan bahsetmedi banaEmbriyolar 3.gune geldiklerinde 6-8 hucreli olmalari gerekiyor .kaliteleri de buna gore belirleniyor .cok yavas yada cok hizli bolunen embriyolar tercih edilmiyor .mesela benim 12 hucreli ,7ve 2 tane 6 hucreli 3.gun donduruldu.
Aslinda sizi 3.gun embriyologun arayip bilgi vermesi gerekiyordu su kadar embriyo hucre sayilari diye.
Cok merak ediyorsaniz irenbeyi arayip embriyolog ile gorusecegim deyin size bilgi veririler.
AynenEmbriyolar 3.gune geldiklerinde 6-8 hucreli olmalari gerekiyor .kaliteleri de buna gore belirleniyor .cok yavas yada cok hizli bolunen embriyolar tercih edilmiyor .mesela benim 12 hucreli ,7ve 2 tane 6 hucreli 3.gun donduruldu.
Aslinda sizi 3.gun embriyologun arayip bilgi vermesi gerekiyordu su kadar embriyo hucre sayilari diye.
Cok merak ediyorsaniz irenbeyi arayip embriyolog ile gorusecegim deyin size bilgi veririler.
Aynen hemşiresi soyluyo o da tam ne bileyim cok küçük tecrübeli degil .nasi söylesem bilemedim daha işi bilen biri gerekiyor benceBizim doktor dışardan ya, o yüzden embriyolog da onları aramış sanırım. Bizi de doktorun hemşiresi arayıp söylüyor ama tabi hücre sayısından filan bahsetmedi bana
Evet 21 yaşındaymış henüz. Ağzı da iyi laf yapıyorAynen
Aynen hemşiresi soyluyo o da tam ne bileyim cok küçük tecrübeli degil .nasi söylesem bilemedim daha işi bilen biri gerekiyor bence
Sürprizi bozayımBu arada bana yumurtlama toplama günü uyandıktan sonra doktor transfer zamanı rahime bir şey koyacağım dedi. Ne diye sordum tabi. Onu geldiğinde anlatırım dedi söylemedi. Hemşireye sordum o da söylemedi. Gitmeme daha yaklaşık 20 gün filan var. Sizce rahime ne koyacak olabilir hiç duydunuz mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?