İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Bu arada bana yumurtlama toplama günü uyandıktan sonra doktor transfer zamanı rahime bir şey koyacağım dedi. Ne diye sordum tabi. Onu geldiğinde anlatırım dedi söylemedi. Hemşireye sordum o da söylemedi. Gitmeme daha yaklaşık 20 gün filan var. Sizce rahime ne koyacak olabilir hiç duydunuz mu böyle bir şey?

Sonucta doktor yumurta topladiktan sonra gerisine karismiyor .embriyo olusturna sperm ile yumurta birlestirme embriyologun isi
Bizde kaliteli mi kalitesiz mi acaba ne olmuş olabilir diye düşüne düşüne bi hal oluyoruz.isimiz gerçekten sansa kalmış. Öğrenmem ıyi oldu sagolun

Şaka gibi sır sanki :)) öğrenince yazarsan sevinirim bende merak ettim

Evt bende 3.gun transferdi hamile.kalmistim sakın hicbir şeye stres yapma

Sizin 5.güne giden olmuş muydu
Oldu mu olmadı mi bilmiyorum ama sanırım hepsi 3.gun donduruldu. Bence dr 3.gun transferini daha uygun buluyo kanımca. Irenbe den kalitesi hakkında bilgi alamıyorum ama transfer olanlar ıyi kalite demişti hemşire. Acaba herkese mi ıyi kalite diyolar neye gore emin olacağız bilemiyorum

Sizin sorununuz neydi acaba ne zamandır deniyorsunuz
6yildir deniyoruz sebebpsiz deniyor fakat morfoloji 2 3 arasi ,bendede gecen ay cikolata kisti cikti endometriosis oldugunu ogrendim.4 negatif transferim verim.Ocak sonu 4.tup bebekte dondurulanlar transfer edilecek

İyi kalite olanları dondurup, daha az kaliteli olanları gözden çıkarıyorlar bence

İyi kalite olanları dondurup, daha az kaliteli olanları gözden çıkarıyorlar bence
Embriyolar 3.gune geldiklerinde 6-8 hucreli olmalari gerekiyor .kaliteleri de buna gore belirleniyor .cok yavas yada cok hizli bolunen embriyolar tercih edilmiyor .mesela benim 12 hucreli ,7ve 2 tane 6 hucreli 3.gun donduruldu.
Aslinda sizi 3.gun embriyologun arayip bilgi vermesi gerekiyordu su kadar embriyo hucre sayilari diye.
Cok merak ediyorsaniz irenbeyi arayip embriyolog ile gorusecegim deyin size bilgi veririler.

Bizim doktor dışardan ya, o yüzden embriyolog da onları aramış sanırım. Bizi de doktorun hemşiresi arayıp söylüyor ama tabi hücre sayısından filan bahsetmedi bana

Aynen
Bizim doktor dışardan ya, o yüzden embriyolog da onları aramış sanırım. Bizi de doktorun hemşiresi arayıp söylüyor ama tabi hücre sayısından filan bahsetmedi bana
Aynen hemşiresi soyluyo o da tam ne bileyim cok küçük tecrübeli degil .nasi söylesem bilemedim daha işi bilen biri gerekiyor bence

Sürprizi bozayım transferi yaptıktan bikaç saniye sonra rahme bir fitil yerleştiryorlar spekulum hala takılı iken, tabi siz o heyecanla farketmiyorsunuz bile. Embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor bu fitil. Her doktor kullanmıyormuş yada hastalarına söylemiyorlar bilmiyorum. Hayırlısı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…