Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar, bende 32 yaşındayım ve tüp bebek tedavisi için Kaan Bozkurt'a gidiyorum. Yaptığı işte kesinlikle titiz. Birçok doktorun istemediği hatta gerek görmediği (kendileri için zaman kaybı olarak görüyorlar sanırım)testleri istiyor. Benimde yaşıma göre yumurtalarımda bir azalma söz konusu. Ama Kaan Beye öyle güveniyorum ki bu sene inşallah kucağımda bir bebekle ya da bebeklerle) nasip tabi) 2015'e merhaba diyeceğim.
Bugün testlerimin sonucunda yeni ilaçlarıma ve önceki kullandıklarıma devam edeceğimi öğrendim. Tabi adet döneminde muayene sonrasında tüp bebeği bu ay mı yoksa öbür ay mı yapacağımızı öğreneceğim. Şimdiden acayip heyecan bastı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Daha önce de Kaan Bey bu konu ile ilgili konuşmuş ve beni rahatlatmıştı. Hatta öyle ki kendimi ne zaman hazır hissedersem tüp bebeği öyle yapmamı söylemişti. Bende sözünü dinledim ve hazır olana kadar bekledim. Umuyorum bu sene çok güzel bir sene olacak ve biz Kaan Bozkurt sayesinde evimizin mutluluk kaynağına kavuşacağız....

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
2014 yılı ilk günden bize güzellikler getirdi. 1 Ocak'ta kızımız dünyaya merhaba dedi. Allah'a şükürler olsun ki bu günleri bize gösterdi. Şunu bilmenizi isterim ki izmirde tüp bebek için doğru isim kesinlikle Doktor Kaan Bozkurt.. Hem bilgisi, ilgisi ve hasta takibi konusunda oldukça profesyonel. Anne adayını gerçekten dinleyen bir doktor. Ben oldukça memnun kaldım. Ayrıca doğum sonrası hastaya ilgilenmesi de güzel. Başka yerlerde umut arayıp zaman kaybetmeyin. Ben canlı bir örnek olarak size tavsiye ediyorum.. Söylemesi benden:)

dr kaan bey çok teşekkür ediyoruz, sonunda ultrasonda bebişi gördük. ilgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

tüm değerli arkadalarımın da inşallah hayalleri gerçek olur, irembe tüp bebek merkezi doktoru kaan bozkurt ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Dr. Kaan Bey ile ilk tüp bebek denemesini Kasım 2013 te yaptık, 4 yumurta toplandı, tek yumurta dölendi, A kalite tek embriyo ile gebelik oluşmadı maalesef. Bu arada yaşım 44. Bunun üzerine Kaan Bey yeni bir teknik uygulayacağım sende dedi ve uyguladı:) 9 adet yumurta toplandı, hepsi olgun yumurtalar idi, 5 i döllendi, 3 ü birinci kalite, 2 si ikinci kalite, donduruldular. Şimdi kistlerimin kaybolmasını ve rahmin kendine gelmesini bekliyoruz, bir de histeroskopi yapılacak, sonra da iki defada transfer ederiz dedi, yani birinci de 3 adet, ikinci de 2 adet embriyo transferi yapılacak, tabii çözülürken bozulmazlarsa, Kaan Beye göre bozulma oranı çok düşükmüş. İşte böyle arkadaşlar, bıkmadım usanmadım ve 44 yaşında 9 olgun yumurta toplattırdım :))) Umudumu yitirmedim ve olacağına inanıyorum Allahın izniyle. Hamile kalanları ve bebekleri dünyaya gelenleri tebrik ederim bu arada. Sevgi ve saygılarımla,

Merhabalar bende bugün Kaan beye kontrole gittim. Duruma göre tüp bebeğe başlayacaktık. Bendeki yumurta rezervleri az olduğundan dolayı Kaan bey yeni bir yöntem denemenin daha sağlıklı olduğu konusunda beni ikna etti. Öncelikle kullanacağım iğne ve ilaçlar sonrasında verim arttırılacak ve yumurtalarım toplanacak. Tabi bu toplama işlemini ayda 2 kere yapacağız. Kısaca yumurta sayım artmış olacak. Sonrasında ise dondurulmuş embriyolar doğal zamanda iğnelerden etkilenmemiş olan rahim içine yerleştirilecek. Böylece tutunma şansı da artacak. Embriyoların yerleştirilme zamanı birkaç ay sürebilirmiş ama olsun en azından şansımın arttığını bilmek bile güzel :)

Merhaba laughnow, işte bana da aynen senin dediklerini yaptı. 9 yumurtayı da aynı ay içerisinde iki kerede topladı. Bir önceki ay normal tüp bebek protokolüyle sadece tek bir embriyo elde edilebilmişken (bende ciddi rezerv sorunu yok ama yaş 44 yani kalite sorunu olabilir), bu ay 9 yumurta yumurta toplantı, 5 embriyo elde edildi ve donduruldu, ilerleyen aylarda transfer edilecekler. Denemeye kesinlikle değer. Kaan Beye güvenebilirsin. Herşey gönlünce olur umarım, başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Slm herkese, Dr. Kaan Bey dondurulmuş embriyo transferimi yaptı. Transfer öncesi ve sonrası takip ve ilgisi gerçekten çok rahatlatıcı. İnsan doktoruyla iyi iletişim kuramadığında ne kadar iyi bir doktor olursa olsun içimizde bir huzursuzluk, umutsuzluk oluyor. Kaan Bey hem hekimlik hem iletişim açısından önerebileceğim biri. Bence içiniz rahat ona başvurabilirsiniz. Ben 17. haftadayım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım. Hamile olan ve bebeklerine kavuşmayı bekleyen herkese Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Çok tebrik ederim, yolun önemli kısmını atlatmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder umarım. Kaç embriyo transfer edilmişti dondurulmuşlardan? Bir de kaçıncı kalite embriyolar idiler?

Bende şimdi aynı aşamaları kat edeceğim işte. Haydi hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim yazdığınıza da daha bir güven geliyor bana bu şekilde gelişmeleri paylaşınca. Kaan Beye gerçekten güveniyorum ve o bunu uygun gördüyse bir bildiği vardır diyorum hep. İnşallah sizde kavuşursunuz bebeğinize, size de başarılar :)

merhaba arkadaşlar baştan sona okudum sayfaları ve çok heycanladım benimde rezerv azlığı sorunum var 4 kere tüp denemem var ilk tedavimde 4 yumurtadan 1 embiryom oluştu hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum 2.denemede 1 yumurta vardı yumurta gelişmedi tedavim iptal oldu 3.de 1 yumurta ama oda döllenmedi 4.dede 1 tane yumurta ama oda kaliteli çıkmadı son opumu dün olmuştum üstüste olumsuz olunca tedaviler moral olarak bi çöküntü yaşadım halada yaşıyorum..kendimi çaresiz çıkmazda hissediyorum bu tedavilerimde yumurta kalitesi için sadece biosteron kullandım 10 ay kadar başka bişey vermedi onunda hiç faydası olmadı ne sayı ne kalite artmadı hatta dahada kötüye gidiyo her geçen gün..kaan beyin tedavi yöntemlerini başarılarını okuyunca tekrar umutlanmaya başladım ama bikaçay ara vericem çok yıprandım yoruldum kendimi toparlayınca kaan beyi düşünebilirim kararsızım ne yapcamı bilmiyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize kavuştursun hayırlısıyla..

Cumartesi günü muayeneye gittim. Yumurtalarımdan biri çok çabuk gelişmiş, diğerleri ise ona göre küçük kalmışlar. Kaan beyde tek bir yumurtaya işlem yapmaktansa öbür aya daha fazla yumurta için beklememizin uygun olacağını düşündü. Tabi istersen yine de toplayalım dedi ancak bana da mantıklı geldi. Yani tedavimi şimdilik sonlandırdık. Bir sonraki ay tekrar başlayacağız bakalım neler olacak.

merhaba canım inş sonunda bebeğine kavuşursun kaan bey nasıl bi tedavi uyguluyo yüksek dozmu kullanıyosun ilaçları bende bi ön görüşme yapmak istiyorum kaan beyle umut verirse busefer onda denemeyi düşünüyorum..

Dr.Kaan Bozkurt ile dün itibariyle tüp bebek tedavime başladık.Gonal ve menopur iğneleri kullanıyorum ek olarak sadece 4 gün femara adlı bir ilaç ve d vitamini kullandığım diğer vitaminlere eklendi.Muayenede yumurtalarımın öncesine göre gelişme kaydettiğini 9 yumurtamın oluştuğunu söyledi bende rezerv düşüklüğü vardı vermiş olduğu ilaç ve vitaminlerle 1,5 ay gibi kısa sürede gelişme kaydettiğimi görmek beni çok mutlu etti ayrıca hala hiç stres yaşamıyorum sayesinde aklımda olurmu olmaz mı endişesi yok.Tüm bunlara ek olarak hep tüp bebek tedavilerinde kilo alınır denir en çok bundan korkuyordum ama tavsiyeleriyle 2,5 kilo verdim bile:) sağlıklı beslenme +spor+motivasyon .Sonuc olarak doktorunuzu sevin ,ona güvenin ve stres yapmayın .
Kaan bey hakkında duyduklarımın da çok fazlası kesinlikle tavsiye ediyorum,Pazartesi randevum var gelişmeleri paylaşıcam tekrar,tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin en kısa sürede bu isteklerine kavuşmasını diliyorum en başta da ben tabiiii:)

Amh amh kacti senin iln gunden basladin mi ignelere

Amh amh kacti senin iln gunden basladin mi ignelere

Amh kacti senin. İgnelere ilk gunden mi basladiniz

Yaşım 42, Dr.Kaan Bozkurt a başvurdum,beni çok umutlandırdı,bilgisi süper,tedaviye başlamaya karar verdim,kendisine çok güvendim.Gelişmeleri burdan sizlerle paylaşıcağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…