- Konu Sahibi mavinehir17
-
Sevgili arkadaşım çok ilginç kendin buradaki insanlar gerçek mi demişsin sonra da bencede iyi bir doktor zaten duymuştum diyorsun eğer sende tüp bebek tedavisi görüyorsan bilirsin buradaki insanların ne kadar hassas bir dönemden geçtiğini veya geçeceğini bırakında buradaki GERÇEK kişileri GERÇEK paylaşımlarını onları anlayan pozitif insanlarla yapsınlar bize moral lazım önce çünkü...
Ayrıca sizin gerçek olduğunuzu kim biliyor amacınızı??yok yere polemik yaratıyorsunuz geriliyoruz biraz anlayış sağduyu lütfen
Oldukça komik olanın siz olduğunu görüyorum insanların hassas meselelerini başka çıkarlar üzerine kullanmanızdan da anlaşılıyor ki bahsettiğiniz kötü vasıf size aittir. Elbetteki kayıtsız kalamıyorum. Sonuçta bende bu durumu yaşıyorum ve oldukça zor bir durum olduğunu biliyorum bu nedenle arkadaşıma destek oluyorum.
Ayrıca belirtmek isterim ki siz tedavi görmüş olsaydınız kalkıp çok fazla bilgi sahibi olmadığınız bir doktorun forumuna girerek hımmm bu reklam kokuyor demezdiniz. Şahsen ben o kadar tüp bebek forumlarına girip okuyorum ama sizin gibi suçlama yapan kimselerle karşılaşmadım bu da bana sizin gerçekten tüp bebek hastası olmadığınızı hissettiriyor. Ha birde verdiğiniz cevaptan da rahatsız olmanızdan da bunu anlıyorum nedense yönlendirilmiş olduğunuz hissine kapılıyorum. Gerçekten tüp bebek hastasıysanız da o reklam bu reklam demek yerine insanların paylaşım ve bilgilerinden yararlanabilir; onlara destek olabilirsiniz. :)
Merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum. :) Kaan bey iğneleri yüksek doz kullanmadan başka haplarla birlikte tedavi uyguladı bana. İlk görüşmemizde bende nasıl bir yol izlediğini sormuştum ve Kaan Bey bana senin durumuna göre doz ayarlaması yapacağız kimsenin durumu aynı değil, değişiklik gösteriyor senin durumuna göre doz ayarlaması ve ilaç takviyesi yapılacak demişti. Bence Kaan beyle bir görüşme yapın çünkü birebir görüşmeniz sonucunda kararınızı daha net vereceğinizden eminim. Sizinde yumurta rezervlerinde mi bir sorununuz var?
merhaba canım benim yumurta rezervlerinde azalma var amh 0.01 4 tüp tedavisi 1 transferim oldu tuttu ama kalp atışları duyulmadı alındı..son 3 tedavide 1er yumurtam gelişti ya döllenmedi ya kalitesiz çıktı bidaha transfere gidemedim çok umutsuz kkda arayış içindeyken bu topiği kaan bozkurtdan memnun olanları görünce tekrar içimde bi umut yeşerdi..son transferim yeni iptal oldu onun zorluğunu sıkıntısını atlatmaya çalışıyorum en yakın zamanda görüşmeye gidicem kaan beyle inş banada umut mücadelemiz sonunda bebeğimize kavuşuruz inş..allahım hepimizin yardımcısı olsun..
GÜNEŞ 23 bir sakıncası yoksa nerde tedavi görüyosun hangi doktorda kaç yaşındasın kaçıncı denemen bunlarıda yazki seni daha çok bilgilendirelim yardımcı olalım doktorundan memnun yada değilsen sende yaz herkesin bilgisi olsun ben burda yaşadıklarımı anlatmaya hazırım ben gerçekten insanlar kötü şeyler yaşamasın diyorum çünkü ben yaşadım
"irenbe"ayni taraftayiz canim bende "lotus"adli kulanicinin yorumunu alinti yaptim ama yorumumda birlesmis herhalde kesinlikle katiliyorum tum yazdiklarina bende tekrar tekrar diyorum ki izmir de gidilmesi gereken tek isim KAAN BOZKURT mernıkez ise irenbe ve bugun randevum var cok heycanliyim bakalim yumurtalar ne alemde ignelerimin 7.gunu bana sans dileyin kizlaaar:)
şansın çok olsun inşallah bende pazartesi ordaydım karşılaşmak isterdim benim orda çok arkadaşlarım oldu ben gittiğimde kalp atışlarını duydum inşallah sende kısa zamanda mutlu haber alırsın
Yaşım 42, Dr.Kaan Bozkurt a başvurdum,beni çok umutlandırdı,bilgisi süper,tedaviye başlamaya karar verdim,kendisine çok güvendim.Gelişmeleri burdan sizlerle paylaşıcağım
GÜNEŞ 23 bir sakıncası yoksa nerde tedavi görüyosun hangi doktorda kaç yaşındasın kaçıncı denemen bunlarıda yazki seni daha çok bilgilendirelim yardımcı olalım doktorundan memnun yada değilsen sende yaz herkesin bilgisi olsun ben burda yaşadıklarımı anlatmaya hazırım ben gerçekten insanlar kötü şeyler yaşamasın diyorum çünkü ben yaşadım
Neler hissettiğinizi anlayabiliyorum ne yazık ki oldukça üzücü bir durum. Ama asla ümitsizliğe kapılmayın moralinizi yüksek tutun. Kendinizi hazır hissettiğinizde mutlaka bir görüşün derim. Benimde azlıktan dolayı iptal oldu çok üzüldüm ama mantıklı düşününce yani sağlıklı iyi yumurtaların alınmasını ve beklemem gerektiğini anladım. Tabi kendimi toplamam da Kaan Bey'inde çok yardımı oldu duyduğum andaki halimi görseydin sanki dünya başıma yıkıldı. Kaan Bey sonrasında beni arayıp nasıl olduğumu sordu ve durumumu tekrar konuştuk izleyeceğimiz yolu tekrar anlattı. İnşallah kısa zamanda dediğiniz gibi bu zor günleri kucağımızda bebeğimizle atlatmış oluruz :) Rabbim eminim hepimizin yardımcısı ve en iyisini en hayırlısını verecek...
Neden sakıncası olsun arkadaşım ben 1,5 senelik evliyim 29 yaşındayım tüp bebek konusunda çok tecrübeli değilim ilk yedavimi aralıkta oldum sonucumu ocakta aldım yumurtalar ve embiryolar çok güzeldi 5. günü blast embiryoydu ama olmadı maalesef tedaviyi Ankarada centrum da recai pabuccu da görüyorum benimle beraber olanlar hamile kaldı ama herkesin sıkıntısı farklı farklı dondurulmuş embiryolarim var ilk negatiften sonra insan aynı üzüntüleri yaşamaktan korkuyor sizin çektiğiniz sıkıntılardan sonra hamile kalmaniza çok sevindim rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Sagol canım güzel dileklerine öncelikle ,Allah kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim .Buarada bende Pazartesi günü ordaydım bugün gittim 9 yumurtamdan 8'i için çok iyi durumu dedi:)3.iğnemede başladım bu akşam cuma yine oradayım,belki karşılaşırız belli mi olur:)
nekadar güzel bi doktorun hastasını araması destek olması..benim doktorumda iyi ama hiç aramadı ben ararsam yardımcı oluyodu..tedavi iptal olunca insan çok üzülüyo yıkılıyo hayırlısı diyoruz ama canımızın acısı geçmiyo..mücadeleye devam inş sonunda başarıcaz bizde mutlu olcaz..
Evet çünkü o durumu yaşayan bizleriz ve belki de sabırsızız. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum... Bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
Asıl benim merak ettiğim konu kimlerin size gaza getirdiği oluyor. Burada yazan insanların hepsi gayet gerçek ve bir ümit peşindeler. Oldukça çirkinleşmişsiniz sizler. Diğer arkadaşa yazdığım gibi herkes yaşadığı özel durumu paylaşıp rahatlama peşinde ya da destek alma peşinde çünkü birçoğumuz yakınlarımızla bu durumu paylaşamıyoruz. Bizimle dalga geçmekten başka birşey değil şu anda yaptığınız... Gerçekten çok ayıp...
saol canım teşekkür ederim fiyatları sabitmi yardımcı oluyolarmı ücretde gerçi hazır değiliz yeni bi tedaviye hem maddi hem psikolojik olarak..olmıcak diye korkuyoruz sabırsızlığımız onun için olabilir aslında mecburen sabretmek zorunda kalıyoruz olmayınca..inş hepimiz güzel haberler verebiliriz burdan..
sana yürekten katılıyorum canım. ben gerçekten burdan araştırdım bu sitedeki arkadaşlarıma güvenip kaan beye gittim tedavisinde uğrasıyo evet hastası olarakta memnunum ama kimine faydası olur kimine olmaz burda birçok arkadaş gebe kaldıklarını anlattı ben se bugun resmen yıkım oldum ilk denemem ve maddi imkanlarımızı oldukça zorlayarak gittik çünkü pahalı irenbe evet ilgi çok güzel ama o kadar paraya müsaade edin de ilgi göstersinler.çok kararsızım bilmiyorum napıcam ben kesin tutar diye düşünmüştüm ne zor rabbim dünyaları yıkılıyor insanın rabbim her isteyene sğlıklı evlatlar nasip etsin inş ve iyi doktorlar...
Fiyatlarda ne kadar yardımcı oluyorlar bilemiyorum henüz tüp bebeğin aşamasına gelemedim ben.Ama eminim onda da ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlardır. Maddiyat kısmı ne yazık ki hepimizi zorluyor ama sen o kısmından önce kendine biraz zaman ver ne bileyim bir süre kendin için bir şeyler yap sonrasında hazır hissettiğinde zaten bir bakmışsın başlıyorsun Sabretmek zorunda kalıyoruz elbette ama ben bununda hayırlısı buymuş diye düşünüyorum zamanı gelmemiş yani. İnşallah o zaman gelir de hepimiz muradımıza kavuşuruz :)
sana yürekten katılıyorum canım. ben gerçekten burdan araştırdım bu sitedeki arkadaşlarıma güvenip kaan beye gittim tedavisinde uğrasıyo evet hastası olarakta memnunum ama kimine faydası olur kimine olmaz burda birçok arkadaş gebe kaldıklarını anlattı ben se bugun resmen yıkım oldum ilk denemem ve maddi imkanlarımızı oldukça zorlayarak gittik çünkü pahalı irenbe evet ilgi çok güzel ama o kadar paraya müsaade edin de ilgi göstersinler.çok kararsızım bilmiyorum napıcam ben kesin tutar diye düşünmüştüm ne zor rabbim dünyaları yıkılıyor insanın rabbim her isteyene sğlıklı evlatlar nasip etsin inş ve iyi doktorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?