- Konu Sahibi mavinehir17
-
2 aylık tedavim sonunda amh değerimde yükselme bile oldu kaan beyin verdiği dhea ve diğer desteklerle. bunların ne kadar etkili olduğunun tam kanıtlanmış olmadığınıda anlattı tabii bana. bu arada kendisi rastlantı olarak anlatsada tüp bebek için beklerken kendiliğinden gebe kalan ileri yaş kadınlara şahit oldum doğrusu. allah izin verirse gelecek ay yumurtlama tedavimde çok iğne kullanmadan ek ilaçlar kullanılarak başlayacak. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
2 aylık tedavim sonunda amh değerimde yükselme bile oldu kaan beyin verdiği dhea ve diğer desteklerle. bunların ne kadar etkili olduğunun tam kanıtlanmış olmadığınıda anlattı tabii bana. bu arada kendisi rastlantı olarak anlatsada tüp bebek için beklerken kendiliğinden gebe kalan ileri yaş kadınlara şahit oldum doğrusu. allah izin verirse gelecek ay yumurtlama tedavimde çok iğne kullanmadan ek ilaçlar kullanılarak başlayacak. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
aynı ilaçları bana da verdi kaan bey ve muayenemdede yumurta artışı görüldü. ayrıca bana yeni bir yumurtlatma tedavisinden bahsetti. az yumurtalı kadınlarda bir ay içinde iki kere uyarma tedavisi yapıp iki kere yumurta toplanabilirmiş.embriyoları dondurup biriktirerek bir kaç kere yumurta topladıktan sonra rahimiçinin doğal zamanında transferi şansı arttırıyormuş.sana böyle bir tedaviden bahsettimi
Allah kucağına almayıda nasip etsin canım.benim de artık ikinci bebeğimin kalp atışları görüldü çok şükür. Kaan bey gerçekten gebelik sırasındada başka şehirdeki hastalarıyla bile doğuma kadar ilgilenip yol gösteriyor sağolsun. İlk tüp bebeğimide o yapmıştı ve sezaryanımıda yapmıştı.mrb canım bence çok ısabetlı bır karar vermişsin kaan beyi tercıh ederek zaten tanışıp iletişim kurduğunda sende anlayacaksın bunu.. içini rahatlatmak ıstıyorsan merkezi ara ve kaan bozkurt ile görüşmek istedıgını sole sizi görüştürsünler zaten kendısı sana tum detaylı bılgıyı telde vermeye başlıyor daha sonra iletişim için kendı cebını verıyor.. ben 12 kasımda transfer oldum mesafe olduğu için bırazda rahatsız olduğum için yakınımda bır doktora gıdıp kaan beye duzenlı bılgı verıyorum düşün onun merkezıne gıdemıyorum ama benımle hala ılgılenıyor gerçekten harıka biri.. inş 12 haftayı doldurduktan sonra kendısıne detaylı kontrole gıdeceğim..bu arada tedaviye başlamak için adetın ıkıncı üçüncü günlerinde kontrole gıtmeye başlıyorsun zaten arayınca sana tum bılgıyı verır ... şansın açık olsun..
canım ben yaklaşık 1 yıldır aralıklarla dhea kullanıyorum onun bana pek faydası olmadıama umarım diğer ilaçların olur... yalnız dheanın bir çok kişiye iyi geldiğini biliyorum umarım sende de işe yarar.. sen benden önde gidiyorsun ben daha yeni başladım ilaçlara umarım herşey yolunda gider senin için Kaan bey her konuda dikkatli davranıyor işi şansa bırakmıyor diye düşünüyorum özellikle son görüşmemden sonra bu izlenime kapıldım. transferden önceki ay rahime bir işlem yapıldığında başarı şansının arttığını söyledi bana sana rahim filimi falan çekti mi???
Anladığım kadarıyla bana da aynı tedaviyi önerecek.ileri yaşta normal görünen embriyolarında çoğu genetik bozuk olduğu için gerçekten sağlıklı bir 5. gün embriyosu için 3-4 kez yumurta toplanıp embriyo biriktirilmesinin en uygun yol olacağını söyledi. Sonrasında rahimiçi hiç iğne kullanmadan hazirlanıp boriktirilmiş embriyoların 5. güne gidenleri verilirse şans daha yüksekmiş.aynı ilaçları bana da verdi kaan bey ve muayenemdede yumurta artışı görüldü. ayrıca bana yeni bir yumurtlatma tedavisinden bahsetti. az yumurtalı kadınlarda bir ay içinde iki kere uyarma tedavisi yapıp iki kere yumurta toplanabilirmiş.embriyoları dondurup biriktirerek bir kaç kere yumurta topladıktan sonra rahimiçinin doğal zamanında transferi şansı arttırıyormuş.sana böyle bir tedaviden bahsettimi
Hayırlısı olsun hayatım. Bu yeni tedavi yönteminden benim anladığım aynı ay içinde iki kere yumurtlama tedavisi ve toplanması. Cünkü ilk toplama işleminden iki üç gün sonra yenoden tedavi başlıyormuş. Arı sütünü banada önerdi ama sahte yada azaltılmışı çok oluyor diyede uyardı. Kendiside yıllardır kullanıyormuş bana ve eşime önerdiği destekleri. Hiç elli yaşında dermisin doktorumuza:)banada aynı şeyden bahsetti ama ben onu iki ay üst üste yumurta toplayıp biriktirmek olarak anladım..ayrıca dondurulmuşlarda tutunma şansının daha yüksek olduğunu da söyledi....hayırlısı bakalım umarım hepimiz için herşey yolunda gider...bu arada size arısütü önermiştir mutlaka onu sakın ihmal etmeyin ben daha öncede kullanmıştım ve benim fsh ımı 7 ye kadar düşürmüştü.
aynı ilaçları bana da verdi kaan bey ve muayenemdede yumurta artışı görüldü. ayrıca bana yeni bir yumurtlatma tedavisinden bahsetti. az yumurtalı kadınlarda bir ay içinde iki kere uyarma tedavisi yapıp iki kere yumurta toplanabilirmiş.embriyoları dondurup biriktirerek bir kaç kere yumurta topladıktan sonra rahimiçinin doğal zamanında transferi şansı arttırıyormuş.sana böyle bir tedaviden bahsettimi
Merhaba, öncelikle yaşanan olay ile ilgili tüm kadınlar kulübü üyelerinden ve Kadınlar Kulübü Sitesinden özür dileriz.
Bir hekim olarak tedaviler dışında sitelere girip yaşanılan hikayeleri kaleme almak gibi bir zamanımın olamayacağını takdir edersiniz. Ancak ekibimin yaptığı ve içinde ismimin geçtiği bir durumdan zarar görmekten dolayı benim de bir hekim olarak çok mağdur olduğumun bilinmesini istiyorum.
Bu kötü durumu yaşamamıza sebep olan, Kaan Bozkurt tedavilerinde hastaların kaleminden olan başarı hikayelerini bu kişilerin internet kullanıcısı olmadığını düşünerek , bunları Kadınlar Kulübü sitesinde paylaşmak isteyen, işi adına iyi birşey yaptığına inanan , ancak yaptığı hareket ile bana ve ekibime açıklaması olmayan şekilde zarar veren bir yönetici asitanından kaynaklanmaktadır. Kendisi ile geçen hafta itibari ile yollarımızı ayırmış ve bu durumu düzeltmek adına ne yapabiliriz düşüncesine odaklanmış durumdayız. Kadınlar Kulübü gibi milyonlarca kullanıcısı olan, bizim içinde çok önemli olan bir platform da bu tarz bir problem yaşandığı için çok üzgünüz.
Söz konusu kullanıcıların hepsi tedavi süreçleri açısından doğru hikayeler ve gerçek kişilerdir. Bu konuda araştırma yapmak isteyenler kişilerin gerçeklikleri ile ilgili info@kaanbozkurt.com.tr adresinden kişilerin bilgilerini isteyebilirler. Hatta durumu ispatlayabilmemiz açısından aklında soru işareti kalan herkesin mail adresinden kişi bilgilerini isteyerek bu süreci atlatabilmemizde yardımcı olmalarını rica ediyoruz.
Tekrar özür diler iyi günler dileriz.
Kaan Bozkurt
10 gün önce yumurtalarım alınmıştı. ultrasonda rahim içi görüntüsünden şüphelendiği için dr kaan bey bütün embriyoların dondurulup saklandı.gebelik şansım düşermi diye endişelendim önce. ama kaan bey sanılanın tam tersine ilaçla uyarılmamış rahimiçine embriyorların sonradan yerleştirilmesinin şansı arttırdığına ikna etti beni sağolsun. hatta gelecekte birgün bütün hastalara sonradan transferin tercih edileceğini, bunun gebelik şansını düşürmenin tam tersine yüksek oranda arttırdığını anlattı.kendi kızı da hatta istanbulda embriyolog olarak çalışıyormuş. orada da dondurulmuşlarda gebelik şansının daha yüksek olduğu bilgisini almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?