Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

herkese merhaba öncelikle allah herkeze bebeği olmayı nasip etsin ikinci tüp bebek denemesinden sonra hamileyim 1.denmemi smyranada yaptım ve olumsuz sonuç aldım memnun olmadığımı söylemek isterim 2.denemem irenbede oldu doktorum kaan bozkurt ve ilk denemeside başarılı oldu burdan herkese sesleniyorum kimse vakit kaybetmesin herkes kaan bozkurtla tanışmalı harika muhteşem bi doktor ben ona söyleyebilecek söz bulamıyorum tanıştığım ilk günden memnunum çok ilgili isediğim zaman arıyorum ben daha önce böyle bir doktorla tanışmamıştım kaan bozkurt a çok teşekkü ederim ve tüm irenbe çalışanlarına şu an çok mutluyum tekrar görüşmek üzere .

Amh kacti senin. İgnelere ilk gunden mi basladiniz

Ilk günden başlamadım ,öncesinde çeşitli vitaminler ve sonra 10 gün estrofem ,testojel ve son 4gün femara kullandıktan sonra iğnelere başladık 300 ünite oluyorum hergün,2 tarafta toplam 9yumurtam gelişti .Amh değerim 0,5 burada:)
Sende Kaan Bozkurt'un hastasımısın?

Bu kişilerin üye olup ilk mesajda doktorun reklamını yapıp başka konularda hiç mesaj yazmamasi sizcede kafa karistirici değil mi :26:

kaan bey'in sayfasini takip ediyorsunuz acaba sizde hastasimisiniz merak ettim cunku onunla tedaviye baslamis olsaniz bence reklam olabilecegini bu yazilarin dusunmezdiniz ben senelerdir bu forumu ve buradaki kisi ve yorumlari takip ediyorum acikcasi aklima hic suphe dusmedi hep guvenmisimdir yazilanlara kaldiki bu konu bir evlat sahibi olmaksa !!ilk buradan okumustum onunla ilgili olumlu yazilari ve su an deneyimliyorum ,ben uzuldum yorumunuza sahsen cok hassas bir konu cunku,benim carsamba randevum var sizide beklerim

bende kaan Bozkurt'un hastasıyım ve burada yazılanların reklam olduğunu düşünmeniz çok saçma geldi. zaten kaan Bozkurt'un hastası olanlar, bunların reklam olmadığını çok iyi bilirler. muayene için her gittiğimde uşaktan, denizliden ve civar illerden kaan Bey'in adını duyan gelen ve hamile kalan çok kişiyle tanışıyorum. bu şekilde yorumlar hiç doğru değil. kesinlikle izmirdeki en iyi doktor olduğunu çok kişiden duydum, sadece ben böyle düşünmüyorum.
ben hamileliğimin 18.haftasındaym ve maalesef pazar akşamı bir kanama geçirdim. kanamada hemen kaan beyi aradım telefonu açmayı bırakın pazar akşam olmasına rağmen beni hastaneye çağırıp hemen muayene etti.çok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok şuanda ama o gün ömrümden en az 3 yıl gitti, bebeğime bir şey oldu sandım. başka bir doktor olsa acile git ya da yarın muayehaneme gel derdi.
şimdiye kadar bu kadar ilgili, bu kadar hastasıyla ilgilenen bir doktor ben hiç tanımadım. yanlış yorumlarınız beni çok üzdü, çünkü kaan beyin hastası olarak ve onun ne kadar başarılı bir doktor olduğunu bildiğim için bu yorumları hak etmediğini düşünüyorum.

Bu kişilerin üye olup ilk mesajda doktorun reklamını yapıp başka konularda hiç mesaj yazmamasi sizcede kafa karistirici değil mi :26:

başka hangi konuda bişey duymak istersin yaz ben sana cevap vereyim başka hastanede 30 yumurta ve 1sağlam çıkması çokmu normel ama kaan beyle ilk başladığım günden doğru tedevi ve 15 ymurta ilk deneme başarılı ve 3 tane dondurulmuş bence benim doktorum daha çok güzel şeyler hakediyo ama sen bunun reklam olduğunu düşünüyosan senin fikrin ama sen duymak istersen iyi bi reklam ben sana diğer hastanenin adınıda yazarım canım ben dokturuma ne yazsam azdır ben kaçtane doktorla tanıştım kaan bozkurt u tek geçerim ve ben ona tavsiye üzerine gittim 2 defa almanyada 2 defa istanbulda denemiş olumsuz sonuç benim doktorumda birinci deneme başarılıı 44 yaşında bir abla hamile kalıyo şu an kızı 8 yaşında buda reklam değil yani ben tekar yaıyorum kaan bozkurt a ve irenbeye teşekkür ederim

Arkadaşım benim mesajımdan doktor iyidir yada kötüdür mesajı çıkarmanız çok yanlış ben izmirde dğilim ve bahsettiğiniz doktoru hiç tanımıyorum bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu sebepten tüp bebekle ilgili topiklerin altını üstüne çeviriyorum hemen yazılan herşeyi okumak istiyorum benim dikkatimi çeken kısım sizin üyeliğinizi başlatığınız an doktoru övmeye başlamanız ve başka konuda mesaj yazmamanız

tamam ben şimdiye kadar neden yazmadım neden üye değildim çünkü irenbeye gelmemiştim kaan beyle görüşmemiştim 1 defada tüp bebek denemem oldu 1 defada aşılama yani çok doktorlar gördüm ama insan yaşadıkça herşeyi görüyor bende irenbede doktorumu benimle bu kadar ilgilendikleri için konuştukları için her aşamayı anlattıkları için dahada fazlası doktorumun bana bu kadar morel verdiği için bunları yazma gereği duydum ben kesinlikle reklam yapmadım ama reklamsa yapmak isterim çünkü herkesin bebeğiolsun herkes doğru doktoru seçsin diye bu sıkıntıyı üzüntüyü çektiğim için anladın ama senin bana tüp bebek aşaması sırasında sorman gereken sorun olursa seve seve cevaplarım

Bence de iyi bir doktor. Ben başka yerlerden de duymuştum iyi olduğunu.

Sevgili arkadaşım çok ilginç kendin buradaki insanlar gerçek mi demişsin sonra da bencede iyi bir doktor zaten duymuştum diyorsun eğer sende tüp bebek tedavisi görüyorsan bilirsin buradaki insanların ne kadar hassas bir dönemden geçtiğini veya geçeceğini bırakında buradaki GERÇEK kişileri GERÇEK paylaşımlarını onları anlayan pozitif insanlarla yapsınlar bize moral lazım önce çünkü...
Ayrıca sizin gerçek olduğunuzu kim biliyor amacınızı??yok yere polemik yaratıyorsunuz geriliyoruz biraz anlayış sağduyu lütfen

Çektiğin sıkıntılardan sonra bebeğine kavuşmana sevindim canım darısı benim başıma doğru doktor bulma konusundaki görüşlerine katılıyorum bende ilk negatifimi yılbaşı sabahı aldım benim tedavi gördüm doktor türkiyenin sayılı profösörlerinden genede doğru tedavinin tam uygulanıp uygulanmadığından şüphelerim var :26:

İnsanların bu durumundan da reklam çıkarmanız oldukça manidar. İnsanların yaşadıkları durumla dalga geçmekten başka birşey değil sizin bu yaptığınız. Gerçekten çok terbiyesizce yani kayıtsız kalamadım. Benim üyelik yapıp da sadece Kaan bey hakkında birşeyler yazmam içinde bulunduğum bu hassas durumumu hem kendimi rahatlatmak ve insanları bilgilendirmek uğruna yaptığımdan başka bir şey ifade etmez. Sanırım siz bizim yaşadığımız bu durumu yaşamadığınız için reklam falan gibi yorumlar yapıyorsunuz. Eğer yaşamış olsaydınız bu şekilde bir yaklaşımınız olmazdı. Kaldı ki böyle bir durumunuz yok neden Kaan Bozkurt sayfasına girerek yorum yapma gereksinimi duydunuz? İşte bu noktada bende sizi mi birileri yolladı diye düşünüyorum...

Yaşım 42, Dr.Kaan Bozkurt a başvurdum,beni çok umutlandırdı,bilgisi süper,tedaviye başlamaya karar verdim,kendisine çok güvendim.Gelişmeleri burdan sizlerle paylaşıcağım

Hoşgeldiniz :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım tedaviniz oldukça başarılı geçer....

Galiba reklam biraz fazla ama gerçek durum nasıl acaba?
Reklam olmayıp, gerçekten yazanlar kimler?

Asıl benim merak ettiğim konu kimlerin size gaza getirdiği oluyor. Burada yazan insanların hepsi gayet gerçek ve bir ümit peşindeler. Oldukça çirkinleşmişsiniz sizler. Diğer arkadaşa yazdığım gibi herkes yaşadığı özel durumu paylaşıp rahatlama peşinde ya da destek alma peşinde çünkü birçoğumuz yakınlarımızla bu durumu paylaşamıyoruz. Bizimle dalga geçmekten başka birşey değil şu anda yaptığınız... Gerçekten çok ayıp...

arkadaşlar, hepimizin aynı hayallerle ve aynı amaçla burada yazdığımızı ve doğru yönlendirme beklediğimizi biliyorum. 5 yıl gibi uzun bir süreden sonra rabbim bana hamileliği nasip etti ve inşallah onu sağlıklı bir şekilde de kucağıma alırım. isteyen herkese inşallah hayırlı evlatlar versin rabbim. burada yazarken bazen çevremdeki arkadaşlardan daha yakın hissediyorum sizleri. çünkü aynı amaç için, aynı duygularla yazıştığımızı biliyorum. kimsenin amacının reklam veya tanıtım olmadığını çok iyi biliyorum. tek istediğim herkesin doğru yönlendirilmesi. ben deneyimlerimden yola çıkarak, kaan beyi size tavsiye ettim. sizden ricam kaan beyin hastaları sonuç aldıkça burada paylaşırsak daha da faydalı olacaktır. hepinize dualarımı ve sevgimi gönderiyorum. sizde benim için, oğlumu sağlıkla kucağıma almam için dua edin lütfen...:

Merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum. :) Kaan bey iğneleri yüksek doz kullanmadan başka haplarla birlikte tedavi uyguladı bana. İlk görüşmemizde bende nasıl bir yol izlediğini sormuştum ve Kaan Bey bana senin durumuna göre doz ayarlaması yapacağız kimsenin durumu aynı değil, değişiklik gösteriyor senin durumuna göre doz ayarlaması ve ilaç takviyesi yapılacak demişti. Bence Kaan beyle bir görüşme yapın çünkü birebir görüşmeniz sonucunda kararınızı daha net vereceğinizden eminim. Sizinde yumurta rezervlerinde mi bir sorununuz var?

Üyelik başlatıp doktoru övmek konusundaki mesaj irenbe arkadasindi yukarıdaki mesajlari okursanız yanlış anlasilmayi aramızda yazışarak halletigimizi görebilirsiniz siz niye bu kadar üzerinize alindiniz savunmaya geçtiniz anlayamadım kullandığınız cumlelerde hiç hoş değil tanımadığınız insana bu şekilde yazmanız bu kötü vasfın size daha çok yakıştığını gösterir ben tüp bebek tedavisi görmesem tüp bebek formlarinda neden zaman harcayayim komik olmayın :)

Oldukça komik olanın siz olduğunu görüyorum insanların hassas meselelerini başka çıkarlar üzerine kullanmanızdan da anlaşılıyor ki bahsettiğiniz kötü vasıf size aittir. Elbetteki kayıtsız kalamıyorum. Sonuçta bende bu durumu yaşıyorum ve oldukça zor bir durum olduğunu biliyorum bu nedenle arkadaşıma destek oluyorum.

Ayrıca belirtmek isterim ki siz tedavi görmüş olsaydınız kalkıp çok fazla bilgi sahibi olmadığınız bir doktorun forumuna girerek hımmm bu reklam kokuyor demezdiniz. Şahsen ben o kadar tüp bebek forumlarına girip okuyorum ama sizin gibi suçlama yapan kimselerle karşılaşmadım bu da bana sizin gerçekten tüp bebek hastası olmadığınızı hissettiriyor. Ha birde verdiğiniz cevaptan da rahatsız olmanızdan da bunu anlıyorum nedense yönlendirilmiş olduğunuz hissine kapılıyorum. Gerçekten tüp bebek hastasıysanız da o reklam bu reklam demek yerine insanların paylaşım ve bilgilerinden yararlanabilir; onlara destek olabilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…