- Konu Sahibi mavinehir17
-
Amh amh kacti senin iln gunden basladin mi ignelere[/
Ben ilk görüşmeye gittikten sonra bana çeşitli vitaminler verdi onları 1ay süreyle kullandım daha sonra estrofem ve testojel 10 gün kullandım,son olarak 4 gün süreyle femara daha sonra iğnelere başladım .300 ünite kullanıyorum her iki tarafta toplam 9yumurtam gelişti .Bugün randevum vardı herşey çok iyi görünüyorsende Kaan Bozkurt' a mı gidiyorsun tedaviye?
Dr.Kaan Bozkurt ile dün itibariyle tüp bebek tedavime başladık.Gonal ve menopur iğneleri kullanıyorum ek olarak sadece 4 gün femara adlı bir ilaç ve d vitamini kullandığım diğer vitaminlere eklendi.Muayenede yumurtalarımın öncesine göre gelişme kaydettiğini 9 yumurtamın oluştuğunu söyledi bende rezerv düşüklüğü vardı vermiş olduğu ilaç ve vitaminlerle 1,5 ay gibi kısa sürede gelişme kaydettiğimi görmek beni çok mutlu etti ayrıca hala hiç stres yaşamıyorum sayesinde aklımda olurmu olmaz mı endişesi yok.Tüm bunlara ek olarak hep tüp bebek tedavilerinde kilo alınır denir en çok bundan korkuyordum ama tavsiyeleriyle 2,5 kilo verdim bile:) sağlıklı beslenme +spor+motivasyon .Sonuc olarak doktorunuzu sevin ,ona güvenin ve stres yapmayın .
Kaan bey hakkında duyduklarımın da çok fazlası kesinlikle tavsiye ediyorum,Pazartesi randevum var gelişmeleri paylaşıcam tekrar,tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin en kısa sürede bu isteklerine kavuşmasını diliyorum en başta da ben tabiiii:)
Amh kacti senin. İgnelere ilk gunden mi basladiniz
herkese merhaba öncelikle allah herkeze bebeği olmayı nasip etsin ikinci tüp bebek denemesinden sonra hamileyim 1.denmemi smyranada yaptım ve olumsuz sonuç aldım memnun olmadığımı söylemek isterim 2.denemem irenbede oldu doktorum kaan bozkurt ve ilk denemeside başarılı oldu burdan herkese sesleniyorum kimse vakit kaybetmesin herkes kaan bozkurtla tanışmalı harika muhteşem bi doktor ben ona söyleyebilecek söz bulamıyorum tanıştığım ilk günden memnunum çok ilgili isediğim zaman arıyorum ben daha önce böyle bir doktorla tanışmamıştım kaan bozkurt a çok teşekkü ederim ve tüm irenbe çalışanlarına şu an çok mutluyum tekrar görüşmek üzere .
Bu kişilerin üye olup ilk mesajda doktorun reklamını yapıp başka konularda hiç mesaj yazmamasi sizcede kafa karistirici değil mi :26:
başka hangi konuda bişey duymak istersin yaz ben sana cevap vereyim başka hastanede 30 yumurta ve 1sağlam çıkması çokmu normel ama kaan beyle ilk başladığım günden doğru tedevi ve 15 ymurta ilk deneme başarılı ve 3 tane dondurulmuş bence benim doktorum daha çok güzel şeyler hakediyo ama sen bunun reklam olduğunu düşünüyosan senin fikrin ama sen duymak istersen iyi bi reklam ben sana diğer hastanenin adınıda yazarım canım ben dokturuma ne yazsam azdır ben kaçtane doktorla tanıştım kaan bozkurt u tek geçerim ve ben ona tavsiye üzerine gittim 2 defa almanyada 2 defa istanbulda denemiş olumsuz sonuç benim doktorumda birinci deneme başarılıı 44 yaşında bir abla hamile kalıyo şu an kızı 8 yaşında buda reklam değil yani ben tekar yaıyorum kaan bozkurt a ve irenbeye teşekkür ederim
Bence de iyi bir doktor. Ben başka yerlerden de duymuştum iyi olduğunu.
tamam ben şimdiye kadar neden yazmadım neden üye değildim çünkü irenbeye gelmemiştim kaan beyle görüşmemiştim 1 defada tüp bebek denemem oldu 1 defada aşılama yani çok doktorlar gördüm ama insan yaşadıkça herşeyi görüyor bende irenbede doktorumu benimle bu kadar ilgilendikleri için konuştukları için her aşamayı anlattıkları için dahada fazlası doktorumun bana bu kadar morel verdiği için bunları yazma gereği duydum ben kesinlikle reklam yapmadım ama reklamsa yapmak isterim çünkü herkesin bebeğiolsun herkes doğru doktoru seçsin diye bu sıkıntıyı üzüntüyü çektiğim için anladın ama senin bana tüp bebek aşaması sırasında sorman gereken sorun olursa seve seve cevaplarım
Arkadaşım benim mesajımdan doktor iyidir yada kötüdür mesajı çıkarmanız çok yanlış ben izmirde dğilim ve bahsettiğiniz doktoru hiç tanımıyorum bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu sebepten tüp bebekle ilgili topiklerin altını üstüne çeviriyorum hemen yazılan herşeyi okumak istiyorum benim dikkatimi çeken kısım sizin üyeliğinizi başlatığınız an doktoru övmeye başlamanız ve başka konuda mesaj yazmamanız
Yaşım 42, Dr.Kaan Bozkurt a başvurdum,beni çok umutlandırdı,bilgisi süper,tedaviye başlamaya karar verdim,kendisine çok güvendim.Gelişmeleri burdan sizlerle paylaşıcağım
Galiba reklam biraz fazla ama gerçek durum nasıl acaba?
Reklam olmayıp, gerçekten yazanlar kimler?
merhaba canım inş sonunda bebeğine kavuşursun kaan bey nasıl bi tedavi uyguluyo yüksek dozmu kullanıyosun ilaçları bende bi ön görüşme yapmak istiyorum kaan beyle umut verirse busefer onda denemeyi düşünüyorum..
Üyelik başlatıp doktoru övmek konusundaki mesaj irenbe arkadasindi yukarıdaki mesajlari okursanız yanlış anlasilmayi aramızda yazışarak halletigimizi görebilirsiniz siz niye bu kadar üzerinize alindiniz savunmaya geçtiniz anlayamadım kullandığınız cumlelerde hiç hoş değil tanımadığınız insana bu şekilde yazmanız bu kötü vasfın size daha çok yakıştığını gösterir ben tüp bebek tedavisi görmesem tüp bebek formlarinda neden zaman harcayayim komik olmayın :)İnsanların bu durumundan da reklam çıkarmanız oldukça manidar. İnsanların yaşadıkları durumla dalga geçmekten başka birşey değil sizin bu yaptığınız. Gerçekten çok terbiyesizce yani kayıtsız kalamadım. Benim üyelik yapıp da sadece Kaan bey hakkında birşeyler yazmam içinde bulunduğum bu hassas durumumu hem kendimi rahatlatmak ve insanları bilgilendirmek uğruna yaptığımdan başka bir şey ifade etmez. Sanırım siz bizim yaşadığımız bu durumu yaşamadığınız için reklam falan gibi yorumlar yapıyorsunuz. Eğer yaşamış olsaydınız bu şekilde bir yaklaşımınız olmazdı. Kaldı ki böyle bir durumunuz yok neden Kaan Bozkurt sayfasına girerek yorum yapma gereksinimi duydunuz? İşte bu noktada bende sizi mi birileri yolladı diye düşünüyorum...
Üyelik başlatıp doktoru övmek konusundaki mesaj irenbe arkadasindi yukarıdaki mesajlari okursanız yanlış anlasilmayi aramızda yazışarak halletigimizi görebilirsiniz siz niye bu kadar üzerinize alindiniz savunmaya geçtiniz anlayamadım kullandığınız cumlelerde hiç hoş değil tanımadığınız insana bu şekilde yazmanız bu kötü vasfın size daha çok yakıştığını gösterir ben tüp bebek tedavisi görmesem tüp bebek formlarinda neden zaman harcayayim komik olmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?