- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
tabiki bende bizim için hayırlısı buymuş diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum herşey daha güzel olcak diyorum..önce 4 tedavide aldığım kiloları vermeye çalışcam spora başladım spor yapmak iyi geldi bana zamanla daha iyi olcak inş..nisan ayında kaplıcalara gitmek istiyorum hem tatil hemde hamile kalmaya faydası varmış onu denemeyi düşünüyorum..belki doğalda olabilir çok var rezerv az olup doğal hamile kalan inş bizde beklerken bebeklerimiz süpriz yapar..
canım herşey nasip kısmet doktor nekadar iyi olursa olsun zamanı gelmeyince olmuyor..çok zor üzücü bi durum inş enyakınzamnda kendini toparlarsın daha fazla uğraştırmasın allahım çok zor her olumsuz tedavi bi parça daha güçsüzleştiriyo insanı daha zor oluyo toparlanmak..inş bebeklerimiz bizi daha fazla üzmezler..
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Çok üzüldüm gerçekten olmamasına ama ilk deneme asla olmayacağı anlamına gelmiyor elbette. Maddi olarak gerçekten hepimizi zora sokuyor bu tedavi süreci ama yürekten inan ve sabret arkadaşım. Bir süre ara vermen belki daha sağlıklı olur çünkü yaşadığın yıkım sonrasında nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlıyorum.Kendini iyi hissedene ve maddi durumunuzu belki toparlayana kadar tabi karar senin ama hiç ümidini kaybetme eminim en hayırlısına ve en iyisine sahip olacaksın dualarım seninle...
Dr.Kaan Bozkurt ile dün itibariyle tüp bebek tedavime başladık.Gonal ve menopur iğneleri kullanıyorum ek olarak sadece 4 gün femara adlı bir ilaç ve d vitamini kullandığım diğer vitaminlere eklendi.Muayenede yumurtalarımın öncesine göre gelişme kaydettiğini 9 yumurtamın oluştuğunu söyledi bende rezerv düşüklüğü vardı vermiş olduğu ilaç ve vitaminlerle 1,5 ay gibi kısa sürede gelişme kaydettiğimi görmek beni çok mutlu etti ayrıca hala hiç stres yaşamıyorum sayesinde aklımda olurmu olmaz mı endişesi yok.Tüm bunlara ek olarak hep tüp bebek tedavilerinde kilo alınır denir en çok bundan korkuyordum ama tavsiyeleriyle 2,5 kilo verdim bile:) sağlıklı beslenme +spor+motivasyon .Sonuc olarak doktorunuzu sevin ,ona güvenin ve stres yapmayın .
Kaan bey hakkında duyduklarımın da çok fazlası kesinlikle tavsiye ediyorum,Pazartesi randevum var gelişmeleri paylaşıcam tekrar,tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin en kısa sürede bu isteklerine kavuşmasını diliyorum en başta da ben tabiiii:)
Merhaba senim yumurtalarin ne zaman toplanicak ve iki keZ mi yumurta toplama olucak.
Ilk günden başlamadım ,öncesinde çeşitli vitaminler ve sonra 10 gün estrofem ,testojel ve son 4gün femara kullandıktan sonra iğnelere başladık 300 ünite oluyorum hergün,2 tarafta toplam 9yumurtam gelişti .Amh değerim 0,5 burada:)
Sende Kaan Bozkurt'un hastasımısın?
Galiba reklam biraz fazla ama gerçek durum nasıl acaba?
Reklam olmayıp, gerçekten yazanlar kimler?[/
Ben Kaan Beyin gerçek hastasıyım, zira 5 embriyom dondurulmuş olarak ona emanet, transfer günlerini bekliyorlar. O beş embriyo da 44 yaş embriyosu bu arada:) Kaan Beyin reklam kaygısı olduğunu hiç düşünmüyorum, kişilik olarak reklamı takan birisi değil, onun yerine işini severek yapıyor. Buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum kendisine.
Dun yumurtalarim toplandi 0,5 Amh ile toplam 13 yumurta cok mutluyum demek ki dogru tedavi ve dogru doktor seçimiyle bu sonuçları elde etmek imkansız değilmis, dondurulmus transfer olucak cunku once rahim ici tabakasini hazırlayip dogal zamaninda transferini yapınca embriyonun yerleşme ve tutunma olasılıgini artiyormus bir sure daha bekliyorum ama ne yse ki isini şansa bırakmayan mükemmel bir doktorum var onun sayesinde bu asamalara gelebildim
Peki 2 kez mi yumurta toplama yapilacak. Sen iki igne mi kullaniyorsun merak ettim.
maşallh canım çok güzel yumurta sayın inş kaliteli embiryoların olur sana bebek olurlar..daha önceki tedavilerinde nekadar yumurtan toplandı nekadar bi artış oldu..
Dr. Kaan Bey ile ilk tüp bebek denemesini Kasım 2013 te yaptık, 4 yumurta toplandı, tek yumurta dölendi, A kalite tek embriyo ile gebelik oluşmadı maalesef. Bu arada yaşım 44. Bunun üzerine Kaan Bey yeni bir teknik uygulayacağım sende dedi ve uyguladı:) 9 adet yumurta toplandı, hepsi olgun yumurtalar idi, 5 i döllendi, 3 ü birinci kalite, 2 si ikinci kalite, donduruldular. Şimdi kistlerimin kaybolmasını ve rahmin kendine gelmesini bekliyoruz, bir de histeroskopi yapılacak, sonra da iki defada transfer ederiz dedi, yani birinci de 3 adet, ikinci de 2 adet embriyo transferi yapılacak, tabii çözülürken bozulmazlarsa, Kaan Beye göre bozulma oranı çok düşükmüş. İşte böyle arkadaşlar, bıkmadım usanmadım ve 44 yaşında 9 olgun yumurta toplattırdım :))) Umudumu yitirmedim ve olacağına inanıyorum Allahın izniyle. Hamile kalanları ve bebekleri dünyaya gelenleri tebrik ederim bu arada. Sevgi ve saygılarımla,
Çok teşekkürler güzel temennilerin için :),benim ilk tüp bebek denemem son olmasını diliyorum tabi ..inşallah olumlu sonucumu da buradan paylaşmak nasip olur.Daha önce 2 kez aşılama ve birçok defa ilaç tedavisi gördüm yumurtlamada problem vardı rezerv problemi olunca da zaten çok kaliteli yumurtada olmuyor olanlarama Kaan Bey'in tedaviye başlamadan önce verdiği vitamin ve ilaçların faydasını gördüğümü söyleyebilirim.4 tane yumurtam donduruldu buarada:)
Selam ,benim yumurta toplama işlemim salı günü oldu 13 yumurta toplandı 7tanesi döllendi ve 4 tanesi donduruldu.Transferi bekliyorum ,2.kez toplama olmayacak
Bana gelismelerinden haber verirmisin? Senin durumunu kendime yakin buldum. Bende 44 yasindayim. Bu doktorundan memnunmusun? Ankaraliyim ama eger doktor iyiyse Izmir'e gelip doktoru gormek isterim. Hangi hastane veya klinikten bu doktor?
Merhabalar ben de Ankaralıyım İzmire evlenince geldim. Kaan Bozkurt'un hastasıyım bende İrenbe'de şu anda kendisi. İsterseniz İrenbeden ulaşabilirsiniz ya da özelden size cep telefonunu gönderebilirim. Doktor beye istediğinizi sorabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim. Telefonda konusyorsa harika. Ne bileyim birde sansimi Izmir'de denemek istedim. Yazlik var orada belki oranin atmosferi ve doktorlar bana iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?