Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Süper yapıyorsun valla spor çok iyi gelir hele tatil mükemmel fikir. Tabi bende çok duyuyorum çevremden. Tedavilerden sonuç alamayıp sonrasında hamile kalanlar var. İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir. :)

inş.canım hakkımızda hayırlısı gerçekten cok zor bi süreç amin hepimizin kucakları dolsun inş.toparlanacağım başka çaremiz mi varçok teşekkür ederim desteğin için

çok teşekkür ederim canım çok sağol duaların için bende herkeze ediyrum çünkü bu süreçte duadan başka çaremiz yok .yarın dr.um çağırdı mutlaka konuşalımdiye çünkü oda çok üzüldü hayırlısı bakalım siz yüreği güzel kardeşlerimin dualarıyla iyi şeyler olacağına inanıyorum inş.rabbim hepimizin yuvalarını kucaklarını doldursun inş.

Merhaba senim yumurtalarin ne zaman toplanicak ve iki keZ mi yumurta toplama olucak.

Merhaba senim yumurtalarin ne zaman toplanicak ve iki keZ mi yumurta toplama olucak.

Selam,bugün randevum vardı Pazartesi gibi görünüyor toplama işlemi ama yarın için tekrar çağırdı bakalım 8 yumurtam çok iyi dondurulup normal zamanda transfer yapacağını söylemişti bu şansı arttırıyormuş,öncesinde de rahim biyopsisi ile rahim çizilecek bu işlemde embriyonun transfer sonrası tutunma şansını arttırıyormuş ben herşeyi ona bıraktım onun fikirleri tecrübesi beni çok rahatlatıyor bu sebeple o ne diyorsa o bakalım nasıl uygun görecek :)

Peki 2 kez mi yumurta toplama yapilacak. Sen iki igne mi kullaniyorsun merak ettim.

Dun yumurtalarim toplandi 0,5 Amh ile toplam 13 yumurta cok mutluyum demek ki dogru tedavi ve dogru doktor seçimiyle bu sonuçları elde etmek imkansız değilmis, dondurulmus transfer olucak cunku once rahim ici tabakasini hazırlayip dogal zamaninda transferini yapınca embriyonun yerleşme ve tutunma olasılıgini artiyormus bir sure daha bekliyorum ama ne yse ki isini şansa bırakmayan mükemmel bir doktorum var onun sayesinde bu asamalara gelebildim

maşallh canım çok güzel yumurta sayın inş kaliteli embiryoların olur sana bebek olurlar..daha önceki tedavilerinde nekadar yumurtan toplandı nekadar bi artış oldu..

Merhaba arkadaşlar,
Bende 36 yaşındayım çikolata kistim olduğu için normal yollardan hamile kalamıyordum.Bende Kaan Beyle Ege Tüp Bebek merkezinde
tanıştım ilk denemelerimiz başarısız oldu.Daha sonra İrenbe Tüp Bebek merkezine geçtiğinde doktorumla birlikte bizde geçiş yaptık.
Zaten tavsiye üzerine Kaan Bey'e gitmiştik.Doktorum çikolata kistimi bana 4 aylık menopoz tedavisi uygulayarak oldukça küçük bir seviyeye getirdi.Tedavi sonrası ilk denememizde çok şükür başarılı olduk.Oluşan embriyolarımızı dondurma işlemi yaparak yaklaşık 2 ay kadar bekletip transfer yaptı.Bu şansımızı oldukça arttırdı.İlk 12.gün beta hg ölçümüm 285,17.gün 1416 ve 21.gün 7578 çıktı.Çikolata kisti olanlara doktorumu tavsiye ediyorum.Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.Sormak istedikleriniz olursa ben buradayım.Herkese bol şans diliyorum.

maşallh canım çok güzel yumurta sayın inş kaliteli embiryoların olur sana bebek olurlar..daha önceki tedavilerinde nekadar yumurtan toplandı nekadar bi artış oldu..

Çok teşekkürler güzel temennilerin için :),benim ilk tüp bebek denemem son olmasını diliyorum tabi ..inşallah olumlu sonucumu da buradan paylaşmak nasip olur.Daha önce 2 kez aşılama ve birçok defa ilaç tedavisi gördüm yumurtlamada problem vardı rezerv problemi olunca da zaten çok kaliteli yumurtada olmuyor olanlarama Kaan Bey'in tedaviye başlamadan önce verdiği vitamin ve ilaçların faydasını gördüğümü söyleyebilirim.4 tane yumurtam donduruldu buarada:)

Dün muayeneydim yine. Yumurtaların sayısı az değil ancak eşit şekilde gelişmiyorlar. Bu nedenle Kaan Bey bu ay yeni kullanacağım ilaçla yumurtaların eşit şekilde büyümesini hedefliyor. Dün itibari ile başladım ilaçlarıma bakalım bir sonraki kontrolde umarım daha iyi sonuçlar alırız...

Bana gelismelerinden haber verirmisin? Senin durumunu kendime yakin buldum. Bende 44 yasindayim. Bu doktorundan memnunmusun? Ankaraliyim ama eger doktor iyiyse Izmir'e gelip doktoru gormek isterim. Hangi hastane veya klinikten bu doktor?

Ne tur ilaclar verdi size tedavi olmadan once> biraz yardimci olurmusunuz bana?

Selam ,benim yumurta toplama işlemim salı günü oldu 13 yumurta toplandı 7tanesi döllendi ve 4 tanesi donduruldu.Transferi bekliyorum ,2.kez toplama olmayacak

merhaba cnm. tedavi sürecindehangi ilaçları kullanmıştın. tedavi sürecini ve ilaçların dozlarını yazabilir misin. daha önceki tedavinde kaç yumurta oluşmuştu.

Bana gelismelerinden haber verirmisin? Senin durumunu kendime yakin buldum. Bende 44 yasindayim. Bu doktorundan memnunmusun? Ankaraliyim ama eger doktor iyiyse Izmir'e gelip doktoru gormek isterim. Hangi hastane veya klinikten bu doktor?

Merhabalar ben de Ankaralıyım İzmire evlenince geldim. Kaan Bozkurt'un hastasıyım bende İrenbe'de şu anda kendisi. İsterseniz İrenbeden ulaşabilirsiniz ya da özelden size cep telefonunu gönderebilirim. Doktor beye istediğinizi sorabilirsiniz.

Cok tesekkur ederim. Telefonda konusyorsa harika. Ne bileyim birde sansimi Izmir'de denemek istedim. Yazlik var orada belki oranin atmosferi ve doktorlar bana iyi gelir.

Ben doktor kaan bein hastasıyım,burdan okuduklarıma çok üzlüyorum bazen,reklam falan diyenler,böyle hassas bir konuda insanlar neden raklam peşinde koşsunlar anlamıyorum,dr.kaan bey kanlı canlı irenbede çalışıyor be telefonu belli üstelik danışmalar ücretsiz,gidip istediğiniz gibi görüşebilirsiniz,rica ediyorum bu konuda reklam falan demesinler,üstelik benim tedavi çok iyi gidiyor.Allah herkese nasip etsin evlat.

Cok tesekkur ederim. Telefonda konusyorsa harika. Ne bileyim birde sansimi Izmir'de denemek istedim. Yazlik var orada belki oranin atmosferi ve doktorlar bana iyi gelir.

Rica ederim. Konuşuyor çok da yardımcı oluyor öyle söyleyeyim. Ben size özelden mesaj ile telefonunu ileteyim bir görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…