Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende ayni asamadayim Cnm.. Vitamin kullaniyrz esimle .. mayista basliycaz kaan beyle.. rabbim cümlemizin yardimcisi olsun ins.. Hayirli olsun sayfadaki tüm üyecanlara

Merhaba Cnm.. Merak ettim bu fsh amh ne ? Ben daha tedavinin Cok basindayim ama sürekli okuyorum..takipteyim :) Kaan bey herkesten istiyormu bu testleri??

Canım üzülme demek yersiz ama herşeyde vardır bir hayır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Üzülme desem bos biliyorum .. Ayni duyguyu yasamis Biri olarak..(( ama her seyda vardir bir hayir.. Rabbim neylerse güzel eyler.. Icindeki umudu hic kaybetme Cnm..

Evet eşime ilk ürolog varikosel teşhisi koymuştu. Ultrasonla bakılmadı bile zaten ultrasona gerek kalmadan belli oluyormuş ki bu da ileri derecede olduğunu gösteriyormuş. Çok ileri seviyedeydi hem sağ hem sol iki taraflı ameliyat oldu bu yüzden

Anladim Cnm saol.. Hayirli olsun tedaviniz ins:)

GTY ve misscaglayan kızlar kendinizi toparlayıp yola devam etmeniz ve elbet birgün olacağına inanmanız gerekiyor önümüzde kendinizi iyi hhissedeceğinizbahar yaz dönemi başlıyor bol bol gezin güzel havalarin tadini cikarin ve sonra gelsin bebişler dondurulmuşunuz varsa çok şanslısınız elbet bir gün olacak :)

Hamiş arkadaşlarım cinsiyetler belli mi? Uzun zamandır hamişlerden ses yok.
Siz bize güç veriyorsunuz burada oldukça...
@ozlem_arica doğum yaklaştı... Durumlar nedir? Sürpriz falan yok değil mi?

Hamiş arkadaşlarım cinsiyetler belli mi? Uzun zamandır hamişlerden ses yok.
Siz bize güç veriyorsunuz burada oldukça...
@ozlem_arica doğum yaklaştı... Durumlar nedir? Sürpriz falan yok değil mi?
Bizimki henüz belli değil canım biraz daha sabredicez artık özlem gün sayıyor artık rabbim sağsağlim bebeğine kavuştursun senin tedavin nasıl gidiyor?

Reactions: GTY
Bizimki henüz belli değil canım biraz daha sabredicez artık özlem gün sayıyor artık rabbim sağsağlim bebeğine kavuştursun senin tedavin nasıl gidiyor?
Canım henüz asıl tedaviye başlamadım. Yarın doktoruma gidiyorum o da uygun görürse iğnelere başlamak istiyorum artık... Kaan Bey beni Aralık ayında görmüştü çok acele etmeyelim kendiliğinden olabilir ama ben artık kesin istiyorum beklemek de istemiyorum dediğinde gel demişti. Ocak ayında rahim filmi de çekildi çok şükür sıkıntı yoktu.
Ben de heyecanlıyım artık, inşallah her şey çok güzel olur ve yolunda gider.

mrh herkeze günaydın dün kötü sonuç alan arkadaşlarımız evet üzücü bir durum ne desek te boş çok iyi anlıyorum sizleri bende bizlerde bunları hep yaşadık ama mecburen kendimizi toparlayıp üzüntü sıkıntı yapmadan tekrardan başlamak gerekiyor yoksa inanınki stres ve üzüntü yaptığımız sürece daha kötüye gidiyor ve sürec uzuyor ben bunu yaşadım çünkü dolaşın gezin spor yapın kafanızı dağıtın sonra allah hayırlısını mutlaka bizlere vericektir bu emeklerimizin karşılığı boş çıkmıcaktır kalpten gönülden isteyin ve inan arkadaşlar .asla umutsuzluk yokkkk

Reactions: GTY
Allah gönlüne göre versin canım

arkadaşlar merhaba
perşemba yumurta toplanıcak sonrasında çok ağrı oluyor mu ?
hayırlısı olsun cnm inş. ama hiç korkma çok basit bir işlem seni uyutuyorlar zaten anestezi oluyor hiç birşey anlamıyorsun 15 dk falan sürüyor sonrasında da çok ağrı acı olmuyor hemen günlük hayata dönebilirsin hafif bir kasık ağrısı ve bel ağrısı bende olmuştu o kadar oda normal birşey zaten herşey gönlünce olsun cnm

teşekkür ederim inşallah olmaz peki öncesinde iğneler yüzünden ağrı şişlik olmuşmuydu karnım kocaman oldu ve patlıyacak gibi ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…