Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

teşekkür ederim inşallah olmaz peki öncesinde iğneler yüzünden ağrı şişlik olmuşmuydu karnım kocaman oldu ve patlıyacak gibi ağrım var
cnm o ağrı ve şişlik adet olucaksın ya işte olmadan yumurtalar toplanıyor adet sancısı ve şişliği zaten o iğneler le alakası yok bence benimde aynı şekilde olmuştu toplandıktan sonra da zaten o şişlik gidiyor ağrıda dediğim gibi çok hafif adet sancısı gibi oluyor .

teşekkür ederim inşallah olmaz peki öncesinde iğneler yüzünden ağrı şişlik olmuşmuydu karnım kocaman oldu ve patlıyacak gibi ağrım var
Arkadaşım senin problem neydi? Ve kaç iğne kullandın toplamda? İğnelere başladıktan sonra kaçıncı günde toplanmış olacak yumiler? Adetinin kaçıncı günü başlanmıştı iğnelere?

teşekkür ederim :)

Arkadaşım senin problem neydi? Ve kaç iğne kullandın toplamda? İğnelere başladıktan sonra kaçıncı günde toplanmış olacak yumiler? Adetinin kaçıncı günü başlanmıştı iğnelere?
eşimde sperm sayısı az, önce saizen kullandım daha sonra 8 gün 2 iğneyi karıştırıp kullandım ,koruyucu iğne kullandım bugünde çatlatma iğnesi yapcam bitcek inşallah:))

hrkese teşşekkür ederim bugün daha iyiyim bir an önce ikinci tedaviye başlamak istiyorum aranızda var mı ikinci tedavisini olan 3 tane dondurulmuşum var acaba ne zaman başlarız tedaviye şimdi adet olmayı bekliyorum

Canım ben de 10. Haftanın içindeyim. Euthyrox 50 mcg kullanıyorum. Her ay endokrin uzmanına gidip değerlere baktırıp ona göre ilacın mg sinde oynama yapacakmışız.
bugün bilgi aldım 12.hafta sonunda bırakacakmisim . Tsh değerim 0.025 T4 değerim 5.26 çıktı Tsh dan problem yaşayan arkadaslar varmi neler yapuyorsunuz hangi ilacı kullanıyorsunuz

Herhangi bi problem görmezse Kaan bey gelecek adetinde Başlayabilirsin canım bencede beklememek iyi bu tempodayken durmak yok yola devam inşallah yeni tedavinde yüzün Gülecek.

Merhaba cnm bizimde ilk denememiz ocak ayinin basinda malesef olumsuz sonuclandi.Bizimde 3 tane dondurulmusumuz var. Fakat gecen ay rahim istenen kalinliga ulasamadigi icin 2. Denemeyi ertelemek zorunda kaldik. Bazen olumsuz sorasi boyle olabiliyormus.bu ay yine deniyoruz kalinlastirmayi bakalim cuma nasipse kontrolum var. Tabi seninde boyle olcak diye bisey yok ama olursada uzulme herseyin hayirlisi cnm

Insallah
Herhangi bi problem görmezse Kaan bey gelecek adetinde Başlayabilirsin canım bencede beklememek iyi bu tempodayken durmak yok yola devam inşallah yeni tedavinde yüzün Gülecek.
Insallah cnm bende cok beklemekten yana degilim ama bende cikolata kisti var heralde baslamaz hemen bakalim gidince ne tedavi uygulucak

Insallah

Insallah cnm bende cok beklemekten yana degilim ama bende cikolata kisti var heralde baslamaz hemen bakalim gidince ne tedavi uygulucak
Inşallah çok büyük değildir kistin. Bende de 2 cm'lik bişey var ama ne olduğu belli değil. Büyümüyor çok şükür. Yani inşallah hala Öyledir hatta gitmiştir umarım. Bu çikolata kistini yok eden bi tedavi yok değil mi

eşimde sperm sayısı az, önce saizen kullandım daha sonra 8 gün 2 iğneyi karıştırıp kullandım ,koruyucu iğne kullandım bugünde çatlatma iğnesi yapcam bitcek inşallah:))
Cnm merhaba problemimiz ayni oldugu icin özellikle sormak istedim.. Tedaviye basladiktan sonra kac kez sperm verilmesi lazim transferden önce .. Esimin zamani az calistigi icin .. Sperm biriktirmek gerekiyormu acaba??? Siz nasil yaptiniz???

Yani negatif aldiginiz ay hemen adet olunca mi basladiniz dogru mu anladim bide kalinlasma problemi var yani bi kac kiside daha duymustum

Malesef yok tek caresi hamilelik yada ameliyat ama o da kesin cozum degil senin normal bir kisttir o pek engel degil cikolata kisti bi hastalik endometriozis hastaligi malesef

Yani negatif aldiginiz ay hemen adet olunca mi basladiniz dogru mu anladim bide kalinlasma problemi var yani bi kac kiside daha duymustum

Negatifin relglisinden sora histo oldum.histo sorasi tekrar relg olup basladik kalinlastirmaya ama istenen kalinliga ulasmadi cnm.
Ama bunuda takma kafana belki sende hic boyle bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…