- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.061
Evet cnm insallah sonuclarimizda pozitif olursürecimiz aynı seninle canım..
Mormutfakli birde ne zaman adet oldun sonuctan sonra
Ay iyi bari ondan kurtuldum o zaman bu sefer hersey daha kolay olcak o zaman sevindim simdi bayilmak beni cok geriyodu transfer esnasinda bile cok kasildim ya bacaklarim tir tir titriyoduHisto ben daha once olmamistim oyuzden oldum.birdaha yapmiyo ztn kaan bey. Test gununden sora 1haftayi buluyo relg olmak cnm
evet canım genelde herkesten ister sizden hiç kan tahlili istemedimi :/ fsh ve amh yumurta rezervini gösteren testler fsh ın yüksek olması amh ın düşük olması yumurta rezervinin azaldığını gösterir.Merhaba Cnm.. Merak ettim bu fsh amh ne ? Ben daha tedavinin Cok basindayim ama sürekli okuyorum..takipteyim :) Kaan bey herkesten istiyormu bu testleri??
Hamiş arkadaşlarım cinsiyetler belli mi? Uzun zamandır hamişlerden ses yok.
Siz bize güç veriyorsunuz burada oldukça...
ozlem_hakaan doğum yaklaştı... Durumlar nedir? Sürpriz falan yok değil mi?
Hamiş arkadaşlarım cinsiyetler belli mi? Uzun zamandır hamişlerden ses yok.
Siz bize güç veriyorsunuz burada oldukça...
ozlem_hakaan doğum yaklaştı... Durumlar nedir? Sürpriz falan yok değil mi?
Evet ilk görüsmede baya bi test istedi baktim simdi testlerimize..benim testlerimde fsh amh istememis sadece esimde fsh istemis.. Oda normal degerlerde gördügüm kadariyla..benim Yumurta rezervim iyi ultrasondada bakti Kaan bey problem esimin spermleri.. O yüzden olabilir mi ??? Herkes bi fsh amh dio Merak ettim Bende :))evet canım genelde herkesten ister sizden hiç kan tahlili istemedimi :/ fsh ve amh yumurta rezervini gösteren testler fsh ın yüksek olması amh ın düşük olması yumurta rezervinin azaldığını gösterir.
Evet yeni baslsmisdim..bende sasirdim.o kasar cabuk ilerlediki hersey..hayırlısı cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin .yanlız sen daha yeni başlamamışmıydın nasıl hemen transfer oluyor yoksa önceden başlayıpta buraya mı yeni yazmaya başladın cnm .
Selam cnm ocak ayında ben de negatif sonuç aldım maalesef ve ben de aynı şekilde ara vermek istemediğimi bir an önce ikinci transfer hazırlıklarına başlamak istediğimi söyledim Kaan Bey e.O da negatif sonucun hemen ardından başlanan tedavide genellikle rahim zarının kalınlaşmaması gibi bir sorunla karşılaştıklarından bahsetti.Fakat açık söyliyim ben benim başıma gelebileceğini hiç düşünmemiştim ilkinde çok iyi bir şekilde kalınlaştığı içinYani negatif aldiginiz ay hemen adet olunca mi basladiniz dogru mu anladim bide kalinlasma problemi var yani bi kac kiside daha duymustum
Ben histeroskopi bir daha yaptirmak istemiyorum ya ne kadar dogru olur acaba doktorla konuscam
Hayırlısı olsun canımEvet yeni baslsmisdim..bende sasirdim.o kasar cabuk ilerlediki hersey..
dun tranfer yapildi...istirahatteyim..
Gunaydin agapo bende tombilibonun test gununu dun oldugunu biliyordum kimse yazmamis .bende merak ettim. hayirlisi olur insallah.Kızlar Günaydın tombililibodan haber alan varmi onunda dün test günüydü sanırım
hayırlısı canım.. heyecanını tahmin bile edemiyorum... Sağlıkla kucakla inşallah bebişini...Merhaba canım. Yok henüz doğmadı ama az kaldı nasipse. Gün sayıyoruz artık. Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin bu günleri inşallah.
Ilk adetimle bende baslamayi dusunmuyorum cok ilac ictik riske atmak istemem ama ikinci adetimde dusunuyorum daha konusmadik kaan beyle bende kist oldugu icin belki ilac falan kullandirir bilemiyorum hersey benim uzerimden ilerledigi icin ne yapar bilmiyorum acele etmek istemiyorum bu sene icersinde son sansim zaten bir daha bu sene yaptiramam onu da iyi degerlendirmem lazim histonun olmamasina sevindim ben her transferden sonra yapiyor saniyordum bu iyi oldu hem maddi hem manevi sizde problem neydi cnm 2.icin ayri islem test falan istiyormu olmamasini arastiriyor mu doktorSelam cnm ocak ayında ben de negatif sonuç aldım maalesef ve ben de aynı şekilde ara vermek istemediğimi bir an önce ikinci transfer hazırlıklarına başlamak istediğimi söyledim Kaan Bey e.O da negatif sonucun hemen ardından başlanan tedavide genellikle rahim zarının kalınlaşmaması gibi bir sorunla karşılaştıklarından bahsetti.Fakat açık söyliyim ben benim başıma gelebileceğini hiç düşünmemiştim ilkinde çok iyi bir şekilde kalınlaştığı içinNeyse ilk adetle hemen başladık kontrole gittiğimde hiç kalınlaşma olmamıştı tedavi iptal oldu.Bir daha ki adetle yine başladık kalınlaştırma ilaçlarına ve epey yüksek doz kullanmamıza rağmen zorla 7.2 ye ulaşabildik. Ben artık hormonlar yüzünden ve bu hazırlanıp iptal olma süreci yüzünden baya yıprandım. İkinci iptalde o kadar ağladım ki negatif sonuç aldığımda bile bu kadar üzülmediğimi söyleyebilirim.Şimdi 2 ay ara verdik nihayet.Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamam.Yani önerim en azından 1 siklus ara verip rahminin biraz dinlenmesini beklemek.Çünkü Kaan Bey de kullanılan ilaçlar ya da stres kaynaklı böyle bir sorun yaşandığını söylüyor.
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)Evet yeni baslsmisdim..bende sasirdim.o kasar cabuk ilerlediki hersey..
dun tranfer yapildi...istirahatteyim..
gerçekten bir mucize olmuş senin yumiler canım çok sevindim az kalmış opuda hadi hayırlısıKızlar herkeze merhabalar benim daha önce yazmıştım biliyorsunuz iğne ilaç ne yaptıysak yumurtalar büyümemişti kaan bey de herşeyi kes hiç bir şey kullanma demişti 1 hafta donra gel bakalım ne durumda diye söylemişti ve opu iptal olucaktı benim . Bugün kontrele gittim sabah ve şok büyümüşler 3 tane side toplanacak duruma gelmiş ve sağda da 2 tane daha oluşmuş cuma günü opu olucam ben yani mucize benimkisi şuan o yüzden kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın benim gibi heran herşey değişebiliyor olmucak diye sakın düşünmeyin inş opu da içleri dolu çıkar ve sorun yalamayız bakalım nasip cuma günü size yine bilgi veririm allah herkezin duaların kabul etsin bu yolda bizleri kucanızı bış bırakmasın inşallah arkadaşlar herkeze bol şanslar
İnşallah çok sağol cnm bakalım cuma günü sabah 10 da olucam hayırlısı inşallahgerçekten bir mucize olmuş senin yumiler canım çok sevindim az kalmış opuda hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?