- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.081
merhaba bir kaç kez diye bişey söylemediler tek sefer verilcek diye biliyorum ,bizimki yarın olcak farklı bişey söylerler ise burdan yazarım sanaCnm merhaba problemimiz ayni oldugu icin özellikle sormak istedim.. Tedaviye basladiktan sonra kac kez sperm verilmesi lazim transferden önce .. Esimin zamani az calistigi icin .. Sperm biriktirmek gerekiyormu acaba??? Siz nasil yaptiniz???
Cok guzel bi haber hadi hayirlisiKızlar herkeze merhabalar benim daha önce yazmıştım biliyorsunuz iğne ilaç ne yaptıysak yumurtalar büyümemişti kaan bey de herşeyi kes hiç bir şey kullanma demişti 1 hafta donra gel bakalım ne durumda diye söylemişti ve opu iptal olucaktı benim . Bugün kontrele gittim sabah ve şok büyümüşler 3 tane side toplanacak duruma gelmiş ve sağda da 2 tane daha oluşmuş cuma günü opu olucam ben yani mucize benimkisi şuan o yüzden kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın benim gibi heran herşey değişebiliyor olmucak diye sakın düşünmeyin inş opu da içleri dolu çıkar ve sorun yalamayız bakalım nasip cuma günü size yine bilgi veririm allah herkezin duaların kabul etsin bu yolda bizleri kucanızı bış bırakmasın inşallah arkadaşlar herkeze bol şanslar
Canım bizde sorun pko+1 tüp tıkalı.Benden sadece toxoplazma ve B12 testini tekrarlamamı istemişti.Onları da şimdi üstünden zaman geçti bir bakalım yine dedi.Tedavinin başında yapıldığı için.Onun dışında başka birşey var mı diye şüphelenmiyor ancak 2. deneme de olumsuz sonuçlanırsa genetik tahlillere filan başvuruyor sanırım.İyi canım en azından 1 ay bile ara vereceksen. Ben aşırı sabırsızlanıp 1 ay bile duramadım çünkü.Seni de öyle zannettimIlk adetimle bende baslamayi dusunmuyorum cok ilac ictik riske atmak istemem ama ikinci adetimde dusunuyorum daha konusmadik kaan beyle bende kist oldugu icin belki ilac falan kullandirir bilemiyorum hersey benim uzerimden ilerledigi icin ne yapar bilmiyorum acele etmek istemiyorum bu sene icersinde son sansim zaten bir daha bu sene yaptiramam onu da iyi degerlendirmem lazim histonun olmamasina sevindim ben her transferden sonra yapiyor saniyordum bu iyi oldu hem maddi hem manevi sizde problem neydi cnm 2.icin ayri islem test falan istiyormu olmamasini arastiriyor mu doktor
sağol cnm teşekkür ederim inşallah hayırlısı .senin taransfer oldu diymi cnm.Cok guzel bi haber hadi hayirlisi
hayır şekerim. o gün dr. yumurtalar iğnelere cevap vermiş mi yani büyümüş mü onu bakacak ve yumurta büyüklüğünü ölçecek. ona göre bu iğnelere devam etmeni isteyebilir ya da istenilen büyüklüğe gelmişse toplama için gün verebilir.Kızlar Dr 6 gün fostimon ve merional verdi. 7. Gün kontrole gel dedi. .Yumurtalarım o gün toplanacak mı? bilgisi olan yardım please
süper valla mucize gibi.sağol cnm teşekkür ederim inşallah hayırlısı .senin taransfer oldu diymi cnm.
eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeniyle genetik test yapılmıştı şükür bir şey çıkmadı.kızlar bende bayadır yazamadım.testte pozitifi gördüm ama sonuca ulaşamadım beta değerlerim dengesiz seyretti sonunda gebeliğim kendiliğinden sonlandı...il denememdi sebepsiz inferlite teşhisi konulmuştu embriyolar kaliteli olup bendede sorun olmayınca kaan bey genetik test istedi ve sonuç kan pıhtılaşması iyki ikinci transferi yaptrmamışım onuda kaybedicektim ..bir adet bekledim ikinci adette başlıycaz transfere tabi kan sulanırıcı iğnelerle ..dilerim hepimiz için herşey yolunda gider tavsiyem genetik testleri atlamayın çok önrmli
Yok olmadi cnm histoyu bekliyom daha[/QUOTE][QU OTE="izmirdilek, post: 40146865, member: 658278"]sağol cnm teşekkür ederim inşallah hayırlısı .senin taransfer oldu diymi cnm.
sağol cnm teşekkürler .hiç birşey uygulamadım ben olmucak diye adet olunca incir kürü yapıcaktım adet olmayı bekliyordum yani işte nasip ama şu var ben 1 hafta içerisinde hergün hızlı tempo 1 saat yürüyüş yaptım kafam dağılsın biraz kilo veririm diye sadece bu acaba onun mu faydası oldu bilmiyorum cnm yani bunları yazmamın sebebi'de kimse umutsuzluğa kapılmasın heran herşey demek ki olabiliyor inanmak istemek umut olsun herkeze diye paylaşmak istedim cnm eğer allah bize bunu yazdıysa cnm ne olursa olsun olucaksa hiç birşey önünü kesemez ve olur bencesüper valla mucize gibi.
nasıl büyümüş ki acaba kendi kendine herhangi bir kür falan uyguladın mı bir hafta içinde ?
İnş hepsi de embriyo olur.
allah yardımcın olsun.
hıı ben oldu diye düşündüm doğru toplama olmuştu senin hadi hayırlısı inşallah cnm histo ne zaman belli mi cnm[/QUOTE]Yok olmadi cnm histoyu bekliyom daha
Canım banada mutlaka yaptır demedi genelde iki başarısız transferden sonra istiyorlarmış ama biz dayanamayıp yaptırdık iykide yaptırmışım biraz pahalı testler ama ben yarısını devlette yaptırdım..kaan beylede mutlaka konuş o tabi en doğrusunu bilir..eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeniyle genetik test yapılmıştı şükür bir şey çıkmadı.
ama kaan bey benden genetik test istemedi.
acaba transfer yapılmadan önce yaptırmak mı gerek ki ? transfer aşamasına gelince bunu soracağım Kaan Bey'e. transferi riske atmak istemem.
birikmiş kardan bebeklerim olmadığı için bir transfer hakkım olacak
allah yardımcımız olsun.
O testleri bende yeni yaptirdim onlar kolayda daha detayli gerekir mi diye dusundum bastan hersey incelense daha iyi olmaz mi ki bilemiyorum birde dondurulmuslarla ne kadar ucret oducez bilgin var mi cnm sadece transfer parasi mi veriyoruzCanım bizde sorun pko+1 tüp tıkalı.Benden sadece toxoplazma ve B12 testini tekrarlamamı istemişti.Onları da şimdi üstünden zaman geçti bir bakalım yine dedi.Tedavinin başında yapıldığı için.Onun dışında başka birşey var mı diye şüphelenmiyor ancak 2. deneme de olumsuz sonuçlanırsa genetik tahlillere filan başvuruyor sanırım.İyi canım en azından 1 ay bile ara vereceksen. Ben aşırı sabırsızlanıp 1 ay bile duramadım çünkü.Seni de öyle zannettimKist için belki yine bir ilaç filan verir.Bana da bu 2 aylık bekleme süreci için adet düzenleyici verdi.
Bende olumsuz sonuc aldim ikinciye baslicam genetik testi nerde yaptirdiniz kan tahlili mi yapiliyor eslerede yapiliyor mukızlar bende bayadır yazamadım.testte pozitifi gördüm ama sonuca ulaşamadım beta değerlerim dengesiz seyretti sonunda gebeliğim kendiliğinden sonlandı...il denememdi sebepsiz inferlite teşhisi konulmuştu embriyolar kaliteli olup bendede sorun olmayınca kaan bey genetik test istedi ve sonuç kan pıhtılaşması iyki ikinci transferi yaptrmamışım onuda kaybedicektim ..bir adet bekledim ikinci adette başlıycaz transfere tabi kan sulanırıcı iğnelerle ..dilerim hepimiz için herşey yolunda gider tavsiyem genetik testleri atlamayın çok önrmli
Evet canım eşlerede yapıyolar birtane testleri var zaten ..ben tepecik doğuma gittim genetik bölümü var rica ettim 4-5tanesini orda yaptırdım kalanları irenbede ..sadece kan alıyolar canım 9 tup kan vermiştimBende olumsuz sonuc aldim ikinciye baslicam genetik testi nerde yaptirdiniz kan tahlili mi yapiliyor eslerede yapiliyor mu
Hepsi devlette olmuyo o zaman ne kadara mal oldu pekiEvet canım eşlerede yapıyolar birtane testleri var zaten ..ben tepecik doğuma gittim genetik bölümü var rica ettim 4-5tanesini orda yaptırdım kalanları irenbede ..sadece kan alıyolar canım 9 tup kan vermiştim
Malesef olmuyo canım..devlete gittiğimde çok gereksiz bunlar dedi ama gereksiz dediği şeylerde sorun çıktı..toplamda 1600 falan ama 700 civarı para ödedim..Hepsi devlette olmuyo o zaman ne kadara mal oldu peki
Sevinirm Cnm.. Saol...merhaba bir kaç kez diye bişey söylemediler tek sefer verilcek diye biliyorum ,bizimki yarın olcak farklı bişey söylerler ise burdan yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?