Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cnm merhaba problemimiz ayni oldugu icin özellikle sormak istedim.. Tedaviye basladiktan sonra kac kez sperm verilmesi lazim transferden önce .. Esimin zamani az calistigi icin .. Sperm biriktirmek gerekiyormu acaba??? Siz nasil yaptiniz???
merhaba bir kaç kez diye bişey söylemediler tek sefer verilcek diye biliyorum ,bizimki yarın olcak farklı bişey söylerler ise burdan yazarım sana

Cok guzel bi haber hadi hayirlisi

Kızlar Dr 6 gün fostimon ve merional verdi. 7. Gün kontrole gel dedi. .Yumurtalarım o gün toplanacak mı? bilgisi olan yardım please

Canım bizde sorun pko+1 tüp tıkalı.Benden sadece toxoplazma ve B12 testini tekrarlamamı istemişti.Onları da şimdi üstünden zaman geçti bir bakalım yine dedi.Tedavinin başında yapıldığı için.Onun dışında başka birşey var mı diye şüphelenmiyor ancak 2. deneme de olumsuz sonuçlanırsa genetik tahlillere filan başvuruyor sanırım.İyi canım en azından 1 ay bile ara vereceksen. Ben aşırı sabırsızlanıp 1 ay bile duramadım çünkü.Seni de öyle zannettim Kist için belki yine bir ilaç filan verir.Bana da bu 2 aylık bekleme süreci için adet düzenleyici verdi.

kızlar bende bayadır yazamadım.testte pozitifi gördüm ama sonuca ulaşamadım beta değerlerim dengesiz seyretti sonunda gebeliğim kendiliğinden sonlandı...il denememdi sebepsiz inferlite teşhisi konulmuştu embriyolar kaliteli olup bendede sorun olmayınca kaan bey genetik test istedi ve sonuç kan pıhtılaşması iyki ikinci transferi yaptrmamışım onuda kaybedicektim ..bir adet bekledim ikinci adette başlıycaz transfere tabi kan sulanırıcı iğnelerle ..dilerim hepimiz için herşey yolunda gider tavsiyem genetik testleri atlamayın çok önrmli

Kızlar Dr 6 gün fostimon ve merional verdi. 7. Gün kontrole gel dedi. .Yumurtalarım o gün toplanacak mı? bilgisi olan yardım please
hayır şekerim. o gün dr. yumurtalar iğnelere cevap vermiş mi yani büyümüş mü onu bakacak ve yumurta büyüklüğünü ölçecek. ona göre bu iğnelere devam etmeni isteyebilir ya da istenilen büyüklüğe gelmişse toplama için gün verebilir.
yumurta toplama işleminden 36 saat önce çatlatma iğnesi vuracaksın iki tane.
yani kontrole gittiğinde en erken o gün çatlatma iğnesi vurulup ertesi gün değil sonraki günde yani 36 saat sonra toplama işlemi yapılır.

eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeniyle genetik test yapılmıştı şükür bir şey çıkmadı.
ama kaan bey benden genetik test istemedi.
acaba transfer yapılmadan önce yaptırmak mı gerek ki ? transfer aşamasına gelince bunu soracağım Kaan Bey'e. transferi riske atmak istemem.
birikmiş kardan bebeklerim olmadığı için bir transfer hakkım olacak
allah yardımcımız olsun.

[QU OTE="izmirdilek, post: 40146865, member: 658278"]sağol cnm teşekkür ederim inşallah hayırlısı .senin taransfer oldu diymi cnm.
Yok olmadi cnm histoyu bekliyom daha[/QUOTE]
hıı ben oldu diye düşündüm doğru toplama olmuştu senin hadi hayırlısı inşallah cnm histo ne zaman belli mi cnm

süper valla mucize gibi.
nasıl büyümüş ki acaba kendi kendine herhangi bir kür falan uyguladın mı bir hafta içinde ?
İnş hepsi de embriyo olur.
allah yardımcın olsun.
sağol cnm teşekkürler .hiç birşey uygulamadım ben olmucak diye adet olunca incir kürü yapıcaktım adet olmayı bekliyordum yani işte nasip ama şu var ben 1 hafta içerisinde hergün hızlı tempo 1 saat yürüyüş yaptım kafam dağılsın biraz kilo veririm diye sadece bu acaba onun mu faydası oldu bilmiyorum cnm yani bunları yazmamın sebebi'de kimse umutsuzluğa kapılmasın heran herşey demek ki olabiliyor inanmak istemek umut olsun herkeze diye paylaşmak istedim cnm eğer allah bize bunu yazdıysa cnm ne olursa olsun olucaksa hiç birşey önünü kesemez ve olur bence

Canım banada mutlaka yaptır demedi genelde iki başarısız transferden sonra istiyorlarmış ama biz dayanamayıp yaptırdık iykide yaptırmışım biraz pahalı testler ama ben yarısını devlette yaptırdım..kaan beylede mutlaka konuş o tabi en doğrusunu bilir..

O testleri bende yeni yaptirdim onlar kolayda daha detayli gerekir mi diye dusundum bastan hersey incelense daha iyi olmaz mi ki bilemiyorum birde dondurulmuslarla ne kadar ucret oducez bilgin var mi cnm sadece transfer parasi mi veriyoruz

Bende olumsuz sonuc aldim ikinciye baslicam genetik testi nerde yaptirdiniz kan tahlili mi yapiliyor eslerede yapiliyor mu

Bende olumsuz sonuc aldim ikinciye baslicam genetik testi nerde yaptirdiniz kan tahlili mi yapiliyor eslerede yapiliyor mu
Evet canım eşlerede yapıyolar birtane testleri var zaten ..ben tepecik doğuma gittim genetik bölümü var rica ettim 4-5tanesini orda yaptırdım kalanları irenbede ..sadece kan alıyolar canım 9 tup kan vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…