Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben 4 kez negatif Sonuc aldim.. 5. yi Kaan beyle deniycez..sorun esimin sperm degerleri sayi az.. Ama bizden Genetik Test falan istemedi.. Tam olarak nedir testin baska bi adi var mi? Tedavinin basinda mi istedi doktor bey bu testi sizden ?????????????** olmazsa sorayim doktorumuza tedavi basinda !!!!!
 
O testleri bende yeni yaptirdim onlar kolayda daha detayli gerekir mi diye dusundum bastan hersey incelense daha iyi olmaz mi ki bilemiyorum birde dondurulmuslarla ne kadar ucret oducez bilgin var mi cnm sadece transfer parasi mi veriyoruz
ekstra neden tutmadığını araştırmaya yönelik birşey istemedi benden canım.Ama sen yine de için daha rahat edecekse genetik test yaptırabilirsin.Genel olarak araştırdığım,doktorlar ancak 2. deneme sonrası tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olarak ele alıp daha ileri testler istiyorlar.Ama mesela bir pıhtı testi yaptırılmalı şu aşamada bence de.Dondurulmuşlarla 1500 transfer ücreti+350 takip ücreti ve eğer daha önce alınmadıysa 500 tl yıllık dondurma çözdürme ücretini istiyorlar.
 
Arkadaşlar, dün 3. görüşmemi yaptım. Kaan Bey, ultrason görüntüsünü ve sayıyı yine beğendi. Ona göre tek sorun sol yumurtalıktaki 1,8 cm büyüklüğündeki çikolata kisti.Zaten çekilen rahim filminde de kanallar açık çıkmıştı.
ilk etapta ucuz ve daha kolay bir yöntem olması aşılama denememizin mantıklı olduğunu ve benim durumundakilerin aşılamayla da şansı olduğunu söyleyip kararı bana bıraktı. Tabi her aşılamada olduğu gibi şansımın 1/6 olduğunu tutmazsa hayal kırıklığına uğramamam gerektiğini özellikle vurguladı.
Aynı zamanda aşılama tutmazsa aşılamada kullanacağımız iğne ve ilaçlara yumurtaların verdiği cevap tüp bebekte nasıl bir protokol izlememiz gerektiği ve kullanılması gereken dozlar hakkında da bilgi verecek dedi.
Biz de aşılamayı denemeye karar verdik. Dün ilk iğnemi de yaptım Haftaya çarşamba kontrol var yine büyük ihtimalle de cumartesi falan aşılama olur herhalde.
Merak ettiğim şu konu var. Yumurtaların gelişiminin ev çatladığının yani işlem için uygunluğunun pazara denk geldiği oluyor mu? Pazar günü merkez kapalı ya bu durumda nasıl yol izlenir?
Aslında pazara gelmemesini istiyorum. Çünkü eşimin aylardır beklediği dil sınavı var o gün
 
Canim 10 yakin test var hepsi hemen hemen kan pihtilasma testi..tedavinin basinda istemedi ilk denememde kimyasal gebelik oldu onun uzerine istedi yani mutlaka yaptir demedi bana birakti..yani iyki yaptirmisim kalitsal kan pihtilasmam oldugunu ogrendim..
 
Canım hayırlı olsun tedavin.Pazara denk geldiği durumlarda ayarlıyorlar canım buna uygun çatlamayı önleyici iğneler var mesela.Çok gerekirse ondan verir ayarlar bir şekilde gününü.Pazar çatlatma iğnen vurulur yine pazartesiye denk getirir.
 
Tedavin hayirli olsun benimde cikolata kistim var ama iki yumurtaliktada var daha once bir kere asilama denedim olmadi ilk tup bebek denememde negatif sonuc aldim sana tavsiyem birden fazla deneme asilamayi cunku basari sansi cok dusuk ama icinin rahat etmesi acisindan iyi yapmissin en azindan bi denesemiydim acaba demezsin ileride ama olmazsa da uzulme senin kistin daha kucuk ve tek tarafli senin daha iyi olabilir asilama basit bi yontem zaten tup bebek kadar detayli degil asilama oncesi ilac kullandin mi dogum kontrol hapi yada baskilayici birsey
 
Aslinda herseyi bastan arastirmak daha iyi diye dusunuyorum ama doktorlar gereksiz buluyo galiba birde boyle seyler cok nadir ciktigi icin hrrkesi arastirmak istemiyorlar galiba ben bide bi serum duydum intrapilid bagisik baskilayici bir serum varmis tekrarlayan olumsuz denemelerde kullaniyorlarmis bagisikligi baskiliyomus bazen rahim embriyoyu yabanci kabul edip atiyomus serum bu durumda ise yariyomus gittigimde sorcam doktora ne duyarsam arastiriyom artik
 
Hayır canım kullanmadım. Bana öyle bir şey de vermedi. Mevcut durumda sadece görüntü çikolata kisti olduğunu düşündürüyor çünkü. Normalde ca 125 değerim düşük. Ama tüp bebeğe geçilirse 2 ay suni menapoazdan sonra tedaviye başlarız dedi.Ben kendi kendime soğan kürü yaptım sadece tek yaptığım şey o oldu. Geçen aya göre 2 cm den 1, 8 cm ye inmiş :)
 
Benim ilk opum kurban bayramina ve pazara denk geldi. Kaan bey benim ve bir kisi daha vardi iki kisi icin merkeze geldi.
 
hatırlarsın transfer sonrası prednol veriyor KaanBey de.5 gün filan kullanılan bi ilaç.O da bağışıklık sisteminin embriyoyu reddetmesini önlemek için veriliyormuş.Herkese kullandırıyor önlem amaçlı.Serumu ben de haberlerde gördüm bir bayan devamlı düşük filan yapıyormuş bu yüzden şimdi serum sayesinde gebeliği devam ediyor diye.Onun ki daha ileri bir durumdu heralde
 
Merhaba arkadaşlar. Size güzel haberler veremiyorum. Transferim kimyasal gebelikle son buldu maalesef. Değerim bir türlü yükselmedi. Kaan bey biraz evvel ilaçları bırak artık dedi. İki gündür içimde az da olsa bir umut vardı, ama nasip değilmiş. Inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hamilelik, doğum haberlerinizi alalım. Sevgiler
 
Hayırlı olsun pazara gelme gibi bir durum olursa kaan bey merkezde olucaz demisti bize
 
Canım nedenir bilemiyorum seni kac gündür cok merak ettim ama olumlu olsa hemen yazar diyordum çok üzüldüm rabbim evladına uzun ömür versin inşallah hersey gönlünce olsun
 
canım tevekkülle kabul edeceğiz her türlü gelişmeyi. ne yapalım kısmet. zamanı varmış demek ki diyeceğiz.
ben inanıyorum hepimiz bir gün bu emeklerimizin karşılığını alacağız. yeter ki hep umutlu olalım.
 
canım hayırlısı olsun hakkında aşılama denenebilir evet senin kistin daha küçük hem inşallah Allah ın izni ile bebişiğin göbüşüne konar :)
çarşamba yumilerin istenilen büyüklüğe gelirse perşmebe akşamı çatlatma olursa cumartesi aşılaman olur pazara kalmaz.. tutki kaldı hiç sıkıntı olmaz merkez için ama sizin sınav ne zamandı tüm gün değildir dimi ona göre saati ayarlanabilir. zaten çok uzun bi işlem değil merkezde 1-2 saat dinlensen en fazla o kadar beklenir. bunları düşünüp stres yapma Allah ın izni ile herşey hallolur :)
 
canım hakkında hayırlısı buymuş Rabbim oğluna uzun ömürler versin. belki bi gün kendiliğinden olur olmazdiye birşey yok
 
10 a yakin Test mi var ? Ben hic duymadim nasil ögrenebilirim acaba bu testlerin isimlerini? Bilen arkadaslar yazarsa sevinrm.. Ben yurt disinda yasiyorum.. Belki gelmeden burda yaptiririm
 
Arkadaslar benim üstüste 4 negatifim oldu.. 5 . Yi Irenbe de Kaan Bozkurt ile deniycez allahin izniyle.. Fakat 4 olumsuz ve Embryolarin neden tutmadigi belli olmayan denemelere ragmen doktorumuz neden bizden de genetik test istememis olabilir? Doktorun istegiyle yaptiran baska arkadaslar sizden neden istedi?? Sanirim bu konuyla ilgili Kaan beyi aramam gerekicek!!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…