- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.121
İnşallah güzel haberler aliriz...amin amin amin...evet doktorum aral bey .evet taze dedigin dondurulmamismi ? Evet cumartesi yumurta toplandı .pazar gunu dollenmis haberi geldi. Sali gunude transfer oldu...çok şükür. .Hayırlısı olsun canımİnşallah 9 gün sonra güzel haberlerini alırız.Yanılmıyorsam Aral Bey di doktorun ve sanırım taze transfer oldu sana?
Canım herşeyde vardır bir hayır doğru ve hayirli zaman değilmiş demek ama asla umudunu kaybetme daha sıkı saril ve ınanMerhaba arkadaşlar. Size güzel haberler veremiyorum. Transferim kimyasal gebelikle son buldu maalesef. Değerim bir türlü yükselmedi. Kaan bey biraz evvel ilaçları bırak artık dedi. İki gündür içimde az da olsa bir umut vardı, ama nasip değilmiş. Inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hamilelik, doğum haberlerinizi alalım. Sevgiler
merhaba sana haber vercektim bugün açabildim pc yi , tek defa aldılar sperm tekrar istemedilerSevinirm Cnm.. Saol...
Bence sen kaan beyle tekrar konus yaptirmak istedigini soyle ozaten testleri soyliycektir sana...10 a yakin Test mi var ? Ben hic duymadim nasil ögrenebilirim acaba bu testlerin isimlerini? Bilen arkadaslar yazarsa sevinrm.. Ben yurt disinda yasiyorum.. Belki gelmeden burda yaptiririm
Canim benim cok uzuldum..biliyosun 1 ay once ben yasadim ayni seyleri uzulme diycem elde degil Allahim gonlune gore versin..insallah supriz bebis gelir bellimi olur..Allahim yakisikli ogluna uzun uzun omurler versin .Merhaba arkadaşlar. Size güzel haberler veremiyorum. Transferim kimyasal gebelikle son buldu maalesef. Değerim bir türlü yükselmedi. Kaan bey biraz evvel ilaçları bırak artık dedi. İki gündür içimde az da olsa bir umut vardı, ama nasip değilmiş. Inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hamilelik, doğum haberlerinizi alalım. Sevgiler
Hay Allah canım yaa çok üzüldüm senin adına. Neden oluyormuş böyle peki? Bir yorumu var mı doktorun?Kızlar malesef iyi haber veremiyorum Opu oldum ama Yîne yumutalar benim Boş çıktı çok üzgünüm
Evet canım 12. Haftada birakacagim benim bu pazartesi 12.hafta olacak pazartesi kontrolümüzde var bu arada tiroid için de propsil kullaniyorumesma0917 12.haftani doldurdunmu duphastonu banada 12.haftaninbitimine kadar kullanmam gerktigi söylendi sende o zaman birakacaktin demi ?
Canım Sağol çok güzel açıklamışsın.hayır şekerim. o gün dr. yumurtalar iğnelere cevap vermiş mi yani büyümüş mü onu bakacak ve yumurta büyüklüğünü ölçecek. ona göre bu iğnelere devam etmeni isteyebilir ya da istenilen büyüklüğe gelmişse toplama için gün verebilir.
yumurta toplama işleminden 36 saat önce çatlatma iğnesi vuracaksın iki tane.
yani kontrole gittiğinde en erken o gün çatlatma iğnesi vurulup ertesi gün değil sonraki günde yani 36 saat sonra toplama işlemi yapılır.
ben 9. haftayi doldurunca biraktim kaan bey bana oyle demisti.herkezin durumuna gore biraktiriyor galibaesma0917 12.haftani doldurdunmu duphastonu banada 12.haftaninbitimine kadar kullanmam gerktigi söylendi sende o zaman birakacaktin demi ?
canım en zor dönem transfer sonucunu beklemek,İnşallah olumlu olur.Güzel şeyler düşün stres yapma sakın.Endişe ederek sonucu değiştiremiyoruz ne de olsa.Allah hakkında hayırlısını versin İnşallahKizlar Merhaba. .benim tranfer olali 4 gun oldu..cok merak ediyorum acaba donuc ne olacak ?? Zaman yaklastikca korkuyorumda aslinda .iki ihtimal var cunku..biri olumlu digeri olumsuz..
Cnm çok ÜzülMerhaba arkadaşlar. Size güzel haberler veremiyorum. Transferim kimyasal gebelikle son buldu maalesef. Değerim bir türlü yükselmedi. Kaan bey biraz evvel ilaçları bırak artık dedi. İki gündür içimde az da olsa bir umut vardı, ama nasip değilmiş. Inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hamilelik, doğum haberlerinizi alalım. Sevgiler
cnm çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum bende dün olumsuz sonuç aldım üzgünüm diyecek hiç bir şey yok cnm allah sabır versin ve yardımcımız olsun.Merhaba arkadaşlar. Size güzel haberler veremiyorum. Transferim kimyasal gebelikle son buldu maalesef. Değerim bir türlü yükselmedi. Kaan bey biraz evvel ilaçları bırak artık dedi. İki gündür içimde az da olsa bir umut vardı, ama nasip değilmiş. Inşallah Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hamilelik, doğum haberlerinizi alalım. Sevgiler
sağol cnm teşekkür ederim ama benim 2 oldu boş çıkıyor işte kaan beyde birşey söyleyemiyor ama bir dahaki sefere mini tüp bebek denicez dedi one dedim nasıl oluyor diye sordum daha az iğneyle hapla dedi çok fazla bana ilaç yüklemesinde bulunmucakmış birde böyle denicez enaz 1 ay geçmesi lazım dedi 2.ay adetim de gidicem 3,deneme ye başlıcaz bakalım maddi manevi kendimizi toparlayıp tekrar dan sonra nasip kısmet hayırlısı bakalım cnm böyle işte.Hay Allah canım yaa çok üzüldüm senin adına. Neden oluyormuş böyle peki? Bir yorumu var mı doktorun?
Günaydın canım. ..kızlaaarrrr günaydııınnn
benim kaan beyde ikinci denemem olacak canım pztesi transfer hazırlığına başlıyoruz inşallahç proluton ipne vemiştir transferden sonra başka iğne yok birde kan sulandırıcı var göbekten ama herkese verilmiyo sana dahamı çok iğne verildi?Günaydın canım. ..
senin tup bebek yapildimi ?
Benim bugun ignrm var saglik ocsgina gidiyordum bugun kapali galiba acile gidicez artik...niye birduru igne ilac veriyorlar kizlar transferden sonra ?
Canım senin de hakkında hayırlısı olsun. Mini tüp bebekte de aşamalar aynı mı oluyormuş? Histo, dondurma falan?sağol cnm teşekkür ederim ama benim 2 oldu boş çıkıyor işte kaan beyde birşey söyleyemiyor ama bir dahaki sefere mini tüp bebek denicez dedi one dedim nasıl oluyor diye sordum daha az iğneyle hapla dedi çok fazla bana ilaç yüklemesinde bulunmucakmış birde böyle denicez enaz 1 ay geçmesi lazım dedi 2.ay adetim de gidicem 3,deneme ye başlıcaz bakalım maddi manevi kendimizi toparlayıp tekrar dan sonra nasip kısmet hayırlısı bakalım cnm böyle işte.
Hadi gözün aydın canım. İnşallah Allah yüzünü güldürsünbenim kaan beyde ikinci denemem olacak canım pztesi transfer hazırlığına başlıyoruz inşallahç proluton ipne vemiştir transferden sonra başka iğne yok birde kan sulandırıcı var göbekten ama herkese verilmiyo sana dahamı çok iğne verildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?