Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlısı olsun canım İnşallah 9 gün sonra güzel haberlerini alırız.Yanılmıyorsam Aral Bey di doktorun ve sanırım taze transfer oldu sana?
İnşallah güzel haberler aliriz...amin amin amin...evet doktorum aral bey .evet taze dedigin dondurulmamismi ? Evet cumartesi yumurta toplandı .pazar gunu dollenmis haberi geldi. Sali gunude transfer oldu...çok şükür. .

Canım herşeyde vardır bir hayır doğru ve hayirli zaman değilmiş demek ama asla umudunu kaybetme daha sıkı saril ve ınan

Canim benim cok uzuldum..biliyosun 1 ay once ben yasadim ayni seyleri uzulme diycem elde degil Allahim gonlune gore versin..insallah supriz bebis gelir bellimi olur..Allahim yakisikli ogluna uzun uzun omurler versin .

esma0917 12.haftani doldurdunmu duphastonu banada 12.haftaninbitimine kadar kullanmam gerktigi söylendi sende o zaman birakacaktin demi ?

esma0917 12.haftani doldurdunmu duphastonu banada 12.haftaninbitimine kadar kullanmam gerktigi söylendi sende o zaman birakacaktin demi ?
Evet canım 12. Haftada birakacagim benim bu pazartesi 12.hafta olacak pazartesi kontrolümüzde var bu arada tiroid için de propsil kullaniyorum

Canım Sağol çok güzel açıklamışsın. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı. Allahım kimseyi bu yolda zora, dara koşmasın

Kizlar Merhaba. .benim tranfer olali 4 gun oldu..cok merak ediyorum acaba donuc ne olacak ?? Zaman yaklastikca korkuyorumda aslinda .iki ihtimal var cunku..biri olumlu digeri olumsuz..

Kizlar Merhaba. .benim tranfer olali 4 gun oldu..cok merak ediyorum acaba donuc ne olacak ?? Zaman yaklastikca korkuyorumda aslinda .iki ihtimal var cunku..biri olumlu digeri olumsuz..
canım en zor dönem transfer sonucunu beklemek,İnşallah olumlu olur.Güzel şeyler düşün stres yapma sakın.Endişe ederek sonucu değiştiremiyoruz ne de olsa.Allah hakkında hayırlısını versin İnşallah

Cnm çok Üzül
cnm çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum bende dün olumsuz sonuç aldım üzgünüm diyecek hiç bir şey yok cnm allah sabır versin ve yardımcımız olsun.

Hay Allah canım yaa çok üzüldüm senin adına. Neden oluyormuş böyle peki? Bir yorumu var mı doktorun?
sağol cnm teşekkür ederim ama benim 2 oldu boş çıkıyor işte kaan beyde birşey söyleyemiyor ama bir dahaki sefere mini tüp bebek denicez dedi one dedim nasıl oluyor diye sordum daha az iğneyle hapla dedi çok fazla bana ilaç yüklemesinde bulunmucakmış birde böyle denicez enaz 1 ay geçmesi lazım dedi 2.ay adetim de gidicem 3,deneme ye başlıcaz bakalım maddi manevi kendimizi toparlayıp tekrar dan sonra nasip kısmet hayırlısı bakalım cnm böyle işte.

Günaydın canım. ..
senin tup bebek yapildimi ?
Benim bugun ignrm var saglik ocsgina gidiyordum bugun kapali galiba acile gidicez artik...niye birduru igne ilac veriyorlar kizlar transferden sonra ?
benim kaan beyde ikinci denemem olacak canım pztesi transfer hazırlığına başlıyoruz inşallahç proluton ipne vemiştir transferden sonra başka iğne yok birde kan sulandırıcı var göbekten ama herkese verilmiyo sana dahamı çok iğne verildi?

Canım senin de hakkında hayırlısı olsun. Mini tüp bebekte de aşamalar aynı mı oluyormuş? Histo, dondurma falan?

Hadi gözün aydın canım. İnşallah Allah yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…