Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım senin de hakkında hayırlısı olsun. Mini tüp bebekte de aşamalar aynı mı oluyormuş? Histo, dondurma falan?
EVET CNM AMA İŞTE İĞNE VE İLAÇ AZ OLUYORMUŞ BENİM HERALDE ÇOK İĞNEDEN DOLAYI YUMURTALAR VERİMSİZ OLDU DİĞER İŞLEMLER AYNI DEVAM EDİCEK SANIRIM ONU HİÇ SORMADIM DÜN ÜZÜNTÜDEN ZATEN AMA DAHA KISA ZAMANDA BİTİYOR SANIRIM BU

Hadi inş. Hayirlisiyla tutar canım. .
tranferden sonra Pregaston igne ve hap verdi. .arti ayin 30 ve 1 .de yapilacak ayri igneler...bide yuvarlak kapli ilac bi tarafi beyaz diger taragli renkli. .beyazlari aliyorum ayrica vitaminler...cok dimi ??

progestan kapsül tmm biz onu vaginal uyguluyoruz proluton iğnede tmm vitaminlerde cylo-prognova o renkli olan buraya kadar tamam da ayın 30 ve 1. de yapılacak iğneyi anlayamadım

Bu tupun minisi nasil ? normali nasil ?
Histo ne ? Dondurma dediginizde yumurtanin dondurulmasi demi ?
ayy ne bilmediğim seyler var benim
valla minisi daha az ilaçla yapılıyor sanırım kısa protokololması lazım dondurma dedğimiz embiriyoların dondurulması kaan bey genelde dondurulmuş embiriyo transferi kullanıyo

progestan kapsül tmm biz onu vaginal uyguluyoruz proluton iğnede tmm vitaminlerde cylo-prognova o renkli olan buraya kadar tamam da ayın 30 ve 1. de yapılacak iğneyi anlayamadım
Bende anlamadim bilmiyorum. O belli gunlerde yapilacak igne dondurucuda bekliyor.tam vurulacagi zaman cikacakmis.

Bende anlamadim bilmiyorum. O belli gunlerde yapilacak igne dondurucuda bekliyor.tam vurulacagi zaman cikacakmis.
bizim öyle bi iğnemiz olmadı transferden sonra ama sana öyle uygun görülmüş demkki

Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum. Negatif sonuç alanlara geçmiş olsun.lütfen toparlanıp vakit kaybetmeden tekrar deneyin inşallah hepimiz alacağız güzel haberleri. Bende dün irenbedeydim. Regl oldum ve iğnelere başladık çok şükür. Yalnız bu menopur baya Yaktı beni 1 haftalık dozları aldık haftaya cuma sabah kontrolüm var. Bende şunu merak ettim,smyrnada gün aşırı çağırıp e2 ve yumurta Kontrolü yapılıyordu Kaan bey ise direk 1 hafta sonraya çağırdı. Sizde de mi öyle oldu??

evet canım ondan sonra muhtemelen ya 1 yada 2 kez daha çağırır ve opun gerçeklerşir.

Canim basliyosun demek pazartesi hazirliga ben daha olmadim su renkli ilac varya onu kullaniyorum cylo,sen kullanmismiydin benim son 3 ..insallah bu sefer guzel haberler veririz hep..

Canim basliyosun demek pazartesi hazirliga ben daha olmadim su renkli ilac varya onu kullaniyorum cylo,sen kullanmismiydin benim son 3 ..insallah bu sefer guzel haberler veririz hep..
ben bundan önceki transferde kullanmıştım bu sefer vermedi evet cnm adetim geldi pazartesi gidicem bakalım ne dicek kaan bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…