Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet bende de öyle oldu hayırlısı diyelim bundan sonrası için :) UOTE="Gmat, post: 40200118, member: 663036"]Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum. Negatif sonuç alanlara geçmiş olsun.lütfen toparlanıp vakit kaybetmeden tekrar deneyin inşallah hepimiz alacağız güzel haberleri. Bende dün irenbedeydim. Regl oldum ve iğnelere başladık çok şükür. Yalnız bu menopur baya Yaktı beni 1 haftalık dozları aldık haftaya cuma sabah kontrolüm var. Bende şunu merak ettim,smyrnada gün aşırı çağırıp e2 ve yumurta Kontrolü yapılıyordu Kaan bey ise direk 1 hafta sonraya çağırdı. Sizde de mi öyle oldu??[/QUOTE]
Dt

Bu tupun minisi nasil ? normali nasil ?
Histo ne ? Dondurma dediginizde yumurtanin dondurulmasi demi ?
ayy ne bilmediğim seyler var benim
boşver senin transfer oldu bile bunlara kafanı yorma :) pozitif alacağın güne kendini hazırla inşallah senden iyi haber alırız.

Teşekkür ederiz canım hoşbuldukinşallah hepimiz güzel haberleri veririz burdan. Gerçekten iyi geliyorsunuz iyiki katılmışım sayfaya. Umarım gönlündekinden fazla yumişlerin olur.

Dt[/QUOTE]
Evet hayırlısı bakalım nasıl geçecek bir hafta bu acıtan iğnelerle

İnşallah cokca ve dolu dolu yumurtalarin olur...
hosbulduk :) :)

hayırlı sabahlar olsun.öğrenmek istediğim bişi var yardımcı olabilirmisiniz.
kaan bey total testosteron ve HbA, C tahlilleri istedi bunları sizden de istedimi .bide bu testleri nerede yaptırdınız.sağlık ocakları yapıyormu.

Canım benden istemedi. Büyük ihtimalle yapılıyordur ama.

ben tedaviye başladım burası sesizleşti.herkes nereye kayboldu.ben tedaviden önce sessiz sessiz takip ediyordum.her sayfayı okudum.ve bu sayfa sayesnde kaan hocayla yola çıktım.suan tedavide kimse yokmu

ben tedaviye başladım burası sesizleşti.herkes nereye kayboldu.ben tedaviden önce sessiz sessiz takip ediyordum.her sayfayı okudum.ve bu sayfa sayesnde kaan hocayla yola çıktım.suan tedavide kimse yokmu
Canım tedavin hayırlı olsun. Bu testleri benden istemedi ama sağlık ocağı yapmayabilir. Orada daha belli başlı testler yapılıyor.Hastanede yaptır istersen.

Canım hoşgeldin. Bende tedavi aşamasındayım bizden de bir çok test istedi ama bunlar yoktu. Sağlıkocağında şansını deneme bile yapmıyorlar. En Güzeli bi laboratuara git yaptır hepsini fiyat daha uygun da oluyor.sizdeki problem ne peki ?

hoşbulduk.sizinde tedavileriniz hayırı olsun.bisürü test istedi kaan bey.diğerlerini yaptırdım devltte ama bu testlerimi yapmamışlar. o sebeple sordum sağlık ocağı yaparmı diye.sorunumuz bu güne kadar sebepsiz infertilite dendi.1 tüp 1 aşılama bir kimyasal. yaşım 38. bugüne kadar hiç bir doktor estradiol ve fsh de sorun görmediği için herhalde amh a bakmamıştı.kaan bey sorun görmemesine rağmen amh istedi ve sonuç 0,72 iyi mi kötümü blmiyorum.sizlere bakıldımı.

Canım tedavin hayırlı olsun. Bu testleri benden istemedi ama sağlık ocağı yapmayabilir. Orada daha belli başlı testler yapılıyor.Hastanede yaptır istersen.

hoşbulduk.sizinde tedavileriniz hayırı olsun.bisürü test istedi kaan bey.diğerlerini yaptırdım devltte ama bu testlerimi yapmamışlar. o sebeple sordum sağlık ocağı yaparmı diye.sorunumuz bu güne kadar sebepsiz infertilite dendi.1 tüp 1 aşılama bir kimyasal. yaşım 38. bugüne kadar hiç bir doktor estradiol ve fsh de sorun görmediği için herhalde amh a bakmamıştı.kaan bey sorun görmemesine rağmen amh istedi ve sonuç 0,72 iyi mi kötümü blmiyorum.sizlere bakıldımı.

Inşallah bukez yüzün Güler arkadaşım. Devletin yapmadığını sağlık ocağı hiç yapmıyor. Benden istemedi Fsh ve amh vardı elimde çünkü onlar. Hatırlamıyorum referans aralıklarını ama bu test yumurta rezervini anlamak içindi yanlış hatırlamıyorsam ve istemesi çok normal daha öncede bakılmalıydı bence. Peki önceki tedavinde kaç yumurtan gelişmişti?

Canim bendende istemedi bu testleri ama saglik ocagi yapmaz..devlet yapmadiysa egitim arastirma mutlaka yapar inferlite bolumune gdebilirsin cunku ben devletin yapmadiklarini orda yaptirdim sansini dene istersen..tedavin hayirli olsun insallah bu sefer kavusursun bebislerine..

canım Tepecik Kadın Doğum da yaptırmıştım ben bunları.Gıcık bir doktora denk gelmezsen yapıyorlar.Son gittiğimde ki biraz zorlamıştı beni de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…